Kayınvalidem ve bitmeyen kini

Çocuğunuz var mıydı, çocukla daha zor çünkü
Hayır çocuğum yok, annem sagolsun yemeklerimi yapip getiriyodu ama o kadar kötüydüm ki kalkip yemekleri aglayarak isitiyordum sırtım belim cok siddetli ağrıyordu duvarlara tutunarak yürüyordum o derece kötüydü

Benim dördüncü hastalığım ama hiçbir zaman geçmiş olsun dememiştir

Oglunda belirti yoktu ben ağır geçirdim

Benim kv de inanmaz heryere girer çıkar, misafirlik lerden geri kalmaz

Kayınvalideniz dikkat etmediği halde yakalanmadığından ama sizin 4 defa hastalanmanız olayına gülmüş olabilir.

4 defa nasıl yakalandınız ki? Covid servisindekiler bu kadar hastalanmıyordur
Belli ki sizin bağışıklığınız düşük. Çevremde gezip de hala covid geçirmeyenler var. Belki hafif geçirip atlatmıştır kayınvalideniz. Test yaptırmıyorsa anlaşılmamıştır.

Valla eskiden oğluna derdim annen seni sevse ailenin huzurlu olmasını ister, sürekli şikayet etmez seni doldurmaz derdim ama artık pes ettim, ne desem boş kadın bir iyi bir kötü, ayarsız yani
Ne yani bu kocasını seven kadın cümlesi mi gerçekten?
Gelin kayınvalide yeyin adamı da rahatlayın bari
Kocanıza üzüldüm gerçekten

Kazanmak istiyorsanız rakibinizi doğru seçin. Adamlar kral olunca bile annelerini baş üstünde tutuyorlar.
Umursamamayı bir türlü öğrenemiyoruz. İster gülsün ister ağlasın, geçin kahve yapın kendinize açın bir şey seyredin. Uzak tutun kendinizi, eşinize annen seni dolduruyor şunu yapıyor bunu söylüyor demeyin. Kayıtsız kalmayı öğretin kendinize. Sadece kayınvalideniz değil ister görümce ister elti olsun. Bırakın eşinize annesi melek görünsün. Canım siz annenle bildiğiniz gibi yapın ama ben bunu yapmak istiyorum, onu başka zaman beraber yaparız deyin.

Hatta istemiyor da olsanız annesini de davet edin bir iki yere. Mümkünse de pek rahat edemediği sıkıldığı yerlere götürün. İki kere koşarak gelir üçüncüde başka bir şey olur gelemezse yada gelmek istemezse de "mecbur değil annen her çağırdığım yere gelmeye, yazık sıkıldı galiba" deyin çağırmayın bir daha. Eşinizi böyle böyle çevirebilirsiniz. Ben böyle istiyorum yerine annen istemiyor ben de ısrar etmiyoruma çevirin olayı.

Kayınvalideyi kafanızda hedef haline getirmeyin çünkü sizden daha avantajlı konumda. Az sayıda erkek arada denge kurup iki tarafa da yerini hatırlatıyor. Çoğunluk çocukluğunu hatırlayıp annesini en üst seviyede tutuyor. Beslemiş, temizlemiş hasta olunca başında beklemiş, ihtiyaçlarını gidermiş... Bizim annelerimiz de tabii bunları yaptı ama biz kadın olduğumuz için bizim içgüdümüzde bu var. Yani genç kızlığımızdan itibaren, bir kadına ihtiyaç duymadan istediğimiz an istediğimiz her yerde düzenimizi tekrar kurabiliyoruz. Erkekler bunu yapamadıkları için bildiği en güvenli yol anneleri. Kimse kalmazsa annem var mantığındalar.

Çok sinirlendiğiniz anda çıkın dışarı bir yerde gidip oturun çay kahve için. Ya ben genç güzel akıllı bir kadınım, niye kendimi böyle heba ediyorum. İkisinden biri ölünceye kadar onlar anne oğul kalacak ben bunu değiştiremem ne takıcam kafaya demeyi deneyin bir.

Konuyu anlamayan tek benim galiba.kovit olduk denilince gülmek nasıl oluyor?hani kovit diye bir salgın yok,yada bize birsey olmaz falan mi diyorsunuz neye gülünür anlamadım

Sevmediginiz kv fikirlerini önemseyin.Devamli gorusmeyin.Esinize devamlı sormayın .Yorungenizden kv ve gorumcenizi atın.

Sinirden gülmüştür belki, ben kendim covit olduğumda da güldüm, 2 yıldır bu zulümle yaşıyoruz, sinirlerimiz harap vaziyette

Çocuğu hasta oldu diye neden gülsün? Bunun için akıl sağlığının yerinde olmaması lazım ki öyleyse böyle biri güldü diye dert edilmez laf yapılmaz. Herkes hasta oldu o niye olmuyor demeniz de hayret edilesi bir durum

Ya telefonda şakalaşıyorlardır belki. Ona gülmüştür. Durumunuz ağır değil belli ki.
İnsanlar hafif geçirince covid ile ilgili espri yapıyorlar. Eşiniz komik bişey demiştir. Ondan gülmüştür.
Entübe edildiniz de ona gülmüyor sonuçta.

Simdi Oglu'da pozitif degil mi.?
Demek ki sana ozel degil.
Sadece sana guluyor,ogulcugu icin uzuluyor olsa kiyisindan kosesinden bir hinc sezerimde bu durumda oyle pek bitip tukenmeyen bir kin yok sanki.

Kayınvalidesiyle gerçekten iyi anlaşan var mıdır acaba ya bu forumda hiç görmedim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…