• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem ve davranışları

jane eyre_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
1.104
1.908
133
Hanımlar merhaba,ben kayınvalideme nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum.Yeni yaşadığım bir olayı anlatayım mesela ,annemlerle gezmeye gittik,kayınvalidem beni 5 kere aramış tel çantada duymamışım sonra eşimi aramış ben jane eyreye ulaşamadım diye eşim de beni aramış sonra o sıra annemler duydu telefonun çalıyor diye hemen açtım,eşim dedi böyle böyle annem seni merak etmiş vs,ay dedim hemen arayayım aramaz olaydım eşimle konuşurken arkadan aramış tel meşgul olunca sen benim telefonumu nasıl açmazsın ,beni çocuk mu sanıyorsun anne diyorum böyle böyle duymamışım,hadi kapat iyi günler dedi kapadı suratıma,ya ben şimdi ne yapayım telefonu aradığında açmaZsam hep böyle,konuşmak istemediğimi sanıyor,günde on kere aradığı bile oluyor yine de konuşuyorum,böyle muamele görmek istemiyorum,normalde iyidir hoştur ama bu davranışları beni çileden çıkarıyor.Nasıl davranmam lazım?

Mesaj at. "Dışardaydım aramışsın duymadım olabilir insanlık hali. Sonra oturduk telefonumu çıkardım eşim aradı senin arayıp ulaşamadığını söylüyordu o arada sen aramışsın. Böyle tepkiler tavırlar bir anneye yakışmıyor. Seninle konuşmak istemezsem bunu sana söyleyecek kadar açık sözlüyüm. Her şeyde tavır yapman beni kırıyor artık. Sana da iyi günler." Bunu yazardım ben olsam.

Mesaj at. "Dışardaydım aramışsın duymadım olabilir insanlık hali. Sonra oturduk telefonumu çıkardım eşim aradı senin arayıp ulaşamadığını söylüyordu o arada sen aramışsın. Böyle tepkiler tavırlar bir anneye yakışmıyor. Seninle konuşmak istemezsem bunu sana söyleyecek kadar açık sözlüyüm. Her şeyde tavır yapman beni kırıyor artık. Sana da iyi günler." Bunu yazardım ben olsam.
Çok mantıklı,mesaj atmayı okumayı bilmez ama arayıp söyleyebilirim en azından

Mesafe
Mesafe koyma vaktin geldi de geçiyor bile.
Mesafe koymayı çok istiyorum aslında ama böyle gittiğimde sen çalışıyorsun yemek ye,işte ben seni oğlumdan da çok seviyorum vs diyip öyle de davranınca diyorum ben herhalde fesat düşünüyorum

İnsan kendi annesiyle o kadar konuşamaz.. nedir bu kaynanaların gelinleriyle konuşma merakı anlamıyorum. Hayır yani o kadar aramış da ne diyecekmiş bu kadar önemli..ben olsam hiç de hatalı gibi davranmaz kendi haline bırakırdım..
Yok doğru ben de hatalı olduğumu düşünmüyorum ama geriliyorum işte

Boşver açıklamanı dinlememiş bile. Bir daha aradığında hic acma bundan sonra. Eşinle de konuş seni arasın ben konuşmak istemiyorum de.

Boşver açıklamanı dinlememiş bile. Bir daha aradığında hic acma bundan sonra. Eşinle de konuş seni arasın ben konuşmak istemiyorum de.
Evet şaka gibi inanmadı ya ,beni çocuk mu sandın iyi günler dedi kapadı hala da şaşkınım,yok bu defa kesin kararlıyım zaten mesafe koyacağım

Mesafe

Mesafe koymayı çok istiyorum aslında ama böyle gittiğimde sen çalışıyorsun yemek ye,işte ben seni oğlumdan da çok seviyorum vs diyip öyle de davranınca diyorum ben herhalde fesat düşünüyorum
Bu kadar iyi kalpli olma.bak telefonu çat diye nasil kapatabiliyor.Mesafe demek sınır çizmek demektir.Bunun içinde fesatlik yoktur.tamam seni sevsin ama saygida duysun. Yalniz durum yanlis anlasilmaya musatmis.bak ben aradim acmadi o simdi mesgul diye kendince küsmüşte olabilir.Cocuk gibi mi hep böyle?

Bu kadar iyi kalpli olma.bak telefonu çat diye nasil kapatabiliyor.Mesafe demek sınır çizmek demektir.Bunun içinde fesatlik yoktur.tamam seni sevsin ama saygida duysun. Yalniz durum yanlis anlasilmaya musatmis.bak ben aradim acmadi o simdi mesgul diye kendince küsmüşte olabilir.Cocuk gibi mi hep böyle?
Evet maalesef çok alıngan,ama açıklamalarımı dinlemiyor bile anlatamıyorum ki

Ben sevmedigim bi insani nadirende olsa gunde 10 kere aramam. Iyi niyetli oldugu belli. Bi kac sefer ust uste denk geldiyse bu duymama durumu, alinmistir. Ben olsam o an aciklama yaparim. Dinlerse dinler. Dinlemezse bi daha arayip yada mesaj atip durumu aciklamam. Bi kac gun sonra bi sey olmamis gibi arar konusursunuz. Trip atmaya devan etse bile anlamazliktan gelin.

Hanımlar merhaba,ben kayınvalideme nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum.Yeni yaşadığım bir olayı anlatayım mesela ,annemlerle gezmeye gittik,kayınvalidem beni 5 kere aramış tel çantada duymamışım sonra eşimi aramış ben jane eyreye ulaşamadım diye eşim de beni aramış sonra o sıra annemler duydu telefonun çalıyor diye hemen açtım,eşim dedi böyle böyle annem seni merak etmiş vs,ay dedim hemen arayayım aramaz olaydım eşimle konuşurken arkadan aramış tel meşgul olunca sen benim telefonumu nasıl açmazsın ,beni çocuk mu sanıyorsun anne diyorum böyle böyle duymamışım,hadi kapat iyi günler dedi kapadı suratıma,ya ben şimdi ne yapayım telefonu aradığında açmaZsam hep böyle,konuşmak istemediğimi sanıyor,günde on kere aradığı bile oluyor yine de konuşuyorum,böyle muamele görmek istemiyorum,normalde iyidir hoştur ama bu davranışları beni çileden çıkarıyor.Nasıl davranmam lazım?

Acilen mesafe ! Bende böyleydim her gün arar çağırırdı, bir yere gezmeye gideyim 3 4 defa arayıp neresi olduğunu öğrenene kadar uğraşırdı sonra bana işittirirdi benimle gelmek istediğini ve ben hep alttan aldım buda en büyük hatamdı, ben alttan aldıkca ona fırsat verdim, ilk başta seçme lüksüm varken ona bıraktım çağırdığında gittiğimde her seferinde gitmeye mecburmuşum gibi davranmaya başladı evimde söz sahibi olmaya çalıştı vs vs şimdi soğuk dili uzun bir gelin oldum hatta son konumda beni topa tuttular bunun için ibretlik bir durum benim ki:KK70:lütfen uzak dur, inan sonra önünü alamıyorsun.

Back
X