Aynen öyle kira parası alıyorlar bir ev kiralasınalar . Bu Ne kadar saçma birşey ya sekiz aylik hamileyken tabi ki yemek yapmayın. Kendinizi de strese sokmayın hamileyken çocuklar hisseder. Odanızda yatin kalkın olabildiğince umursamayın. Umarım bir an önce giderler .Kentsel dönüşüme girilen yerlerde kira yardımı yapıyorlar neden ailesi ayrı eve geçmedi? Eşyalarını nereye koydular? Yemek bile yapmadığın halde suratlarına bakmadığın halde o insanlar ne yüzle hala orada kalmaya devam ediyorlar
Suratlarına bakılmayan, yemek yapılmayan evde kalmakta ısrar ettiklerine göre sizi çokta ciddiye almıyorlar. Oğlumuzun evi diye düşündükleri belli.Merhaba arkadaslar. Benim sorunum eşimin ailesi ve esim 8 aylik hamileyim eşimin ailesinin evi kentsel dönüşüme girdiği icin boşaltmalari lazim ama esim bize getirdi ailesini yaklaşık bir aydır bizdeler ben istemedim çünkü geçmişte yaşadığımız cok büyük sıkıntılar var ilk evlendiğim zamanlar görümcelerimle evimi basıp üstüme yürüdüler eşimi arayıp cagirmayayim diye telefonumu fırlatıllar duvara yani aslında cok şey var ama bu benim yaşadığım en ağır şey tüm bunların üstüne eşimin de tavırları eklenince eşimin bende hatri kalmadi ben de onlara hos geldiniz dahi demedim sürekli suratım asikti esim disaridan yemek getiriyordu falan ben de kendimce yillarca bana yaşattıklarınin bir nevi intikamini almak istedim bilmiyorum belki sakin olmalıydım ama o dönem yaşadıklarım cok zordu üstelik ailem yoktu baska şehirdeydi. Sizce bu durumda ne yapmaliyim esimle zaten aramiz yok gibi o da ailesini görünce daha da bir cesaret geldi sürekli beni haksiz görüyor. Ne yapmalıyım
Eşyalarını bir tanıdiklarının fabrika deposuna koydular. Üstelik bir de kirada evleri var kiracı çıkmıyormus diye gitmediler. Kayınvalidem oğlumun evi deyip kavga etti üstelikKentsel dönüşüme girilen yerlerde kira yardımı yapıyorlar neden ailesi ayrı eve geçmedi? Eşyalarını nereye koydular? Yemek bile yapmadığın halde suratlarına bakmadığın halde o insanlar ne yüzle hala orada kalmaya devam ediyorlar
Bir adim atmak söyle dursun kendileri tripli Tripli geziniyor evin içinde eşimde dun kayınvalidemle görümcemi alip gezmeye götürdü bana gelir misin diye sormadı bile.Evlerinin inşaatı öyle birkaç ayda hemen bitmeyecektir, ne kadar kalmayı planlıyorlar? Aldıkları kira yardımı ile bir ev tutsunlar taşınsınlar bir zahmet. Eşinizle konuşun bunu.
Size bunları yaşatan insanlara da yüzünüzde güller açtırmanız mümkün değil zaten. Maksimum mesafeyi korumaya devam edin. Onlar size bir adım atarsa ne ala!
Doğuma az kaldığı için gitmek istemiyorum farkli bir doktorla devsm etmek istemiyorum üstelik doğumdan sonra evimde olmak istiyorum.Sen ailenin yanına gitsen diycem ama onlar iyice yerleşir. Yemek temızlık bırsey yapma. Eşyalarını nereye koydu bunlar
Eşinizin size zerre saygısı, sevgisi yok demek kiBir adim atmak söyle dursun kendileri tripli Tripli geziniyor evin içinde eşimde dun kayınvalidemle görümcemi alip gezmeye götürdü bana gelir misin diye sormadı bile.
Ben gitmek istemiyordum esim bayramlarda falan zorla götürüyordu. Kendisi de aileme gelmemekle tehtit ediyordu mecburen bayramlarda gidiyordum benim kayınpederimle sorunum yok o yalnız kalsa sorun etmem ama görümcem ve kayınvalidemle ayın ortamda bulunmak istemiyorum.Geçici mi kalıyorlar yoksa ev yapılana kadar tamamen sizde mi kalacaklar?
Bir de bahsettiğiniz olaylardan sonra görüşmediğiniz halde mi size getirdi eşiniz?
Eşim bir şey söylemedi açıklama yapma gereği bile duymuyor. Eşimin ailesi aşırı cimridir. Maddi boyutunu düşünüyorlar galiba.Geçici mi kalıyorlar yoksa ev yapılana kadar tamamen sizde mi kalacaklar?
Bir de bahsettiğiniz olaylardan sonra görüşmediğiniz halde mi size getirdi eşiniz?
Evet haklısınız ama ben 4 yil çocuk yapamadım eşim ailesinin hata yaptıklarini ancak aile arasında böyle şeylerin olacağını düşünerek üstünde durmadı olayda kendisi de olmadığı icin ailesi farklı yansitmis da olabilir bilmiyorum bebek de sürpriz oldu. Beni ciddiye almamalarindan değil ama genel anlamda yüzsüzler kendi akrabaları da söylüyor bunu.Suratlarına bakılmayan, yemek yapılmayan evde kalmakta ısrar ettiklerine göre sizi çokta ciddiye almıyorlar. Oğlumuzun evi diye düşündükleri belli.
Sizi kendi evinizde dövmeye kalktıkları zaman ne tepki verdi eşiniz? Eğer sizi o zamanda haksız bulduysa ve siz bu adamdan çocuk yaptıysanız şu an yaşadıklarınızın alt yapısını o zaman hazırlamışsınız demektir.
Eşime göre olayın uzerinden cok zaman geçmiş benim onu unutmam gerek evlendiğim ilk yıllarda yasamistim ben o olayı 6 yillik evliyim eşime göre aradan zaman gecmis bayramlarda gitmişim ve sorun ortadan kalkmis.Ev üstüne ev mi olur. Bir de hamileyken ne kadar zor. O kadar olaydan sonra da utanmamışlar mı.
Eşinizle konuşun diyeceğim ama anlayabilecek olsa eve getirmezdi.
Düzgün insanlar olsalar karşılarına geçip siz konuşun diyeceğim ama bunun sonucu ayrılığa da gidebilir. Bunu ne derece göze alıyorsunuz ona göre ya sabredeceksiniz ya da net olacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?