- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
Yalvaracağına zamanında hiç yerine koymasaymış bu erkekler niye bu kadar akılsız ya. Önceden gezmelere git şimdi yalvar.niye bu kadar avuçlarının içinde sanıyorlar kadınları hiç anlamıyorum.Arkadaşlar bugün askam 9 gibi evden cikip gittim eşimin babasi ve Eşim yalvardı gitme diye ben gideceğim ve döndüğümde sadece bu evde kayınpederim kalacaksa kalsın dedim diğerlerini görmek istemiyorum diye arkadaşıma geldim ailem şehir dışında diye ama gitmezlerse aileme gideceğim 1 gun süre verdim çünkü 1 hafta daha katlanamayacagim.
Eşyaları ne yaptılar ki. Eşin birşey demiyormu hani kiralık ev bulununa kadar idare et gibisinden ne kadar kalacaklar o ev bitene kadar duracaklarmi bunları konuşmak için geç kalma derim otur yanlarına sorMerhaba arkadaslar. Benim sorunum eşimin ailesi ve esim 8 aylik hamileyim eşimin ailesinin evi kentsel dönüşüme girdiği icin boşaltmalari lazim ama esim bize getirdi ailesini yaklaşık bir aydır bizdeler ben istemedim çünkü geçmişte yaşadığımız cok büyük sıkıntılar var ilk evlendiğim zamanlar görümcelerimle evimi basıp üstüme yürüdüler eşimi arayıp cagirmayayim diye telefonumu fırlatıllar duvara yani aslında cok şey var ama bu benim yaşadığım en ağır şey tüm bunların üstüne eşimin de tavırları eklenince eşimin bende hatri kalmadi ben de onlara hos geldiniz dahi demedim sürekli suratım asikti esim disaridan yemek getiriyordu falan ben de kendimce yillarca bana yaşattıklarınin bir nevi intikamini almak istedim bilmiyorum belki sakin olmalıydım ama o dönem yaşadıklarım cok zordu üstelik ailem yoktu baska şehirdeydi. Sizce bu durumda ne yapmaliyim esimle zaten aramiz yok gibi o da ailesini görünce daha da bir cesaret geldi sürekli beni haksiz görüyor. Ne yapmalıyım
Artık ailesinin ben yokmuşum gibi tavırları kendileri ev sahibi ben misafirmisim gibi davranmalari kullandıkları tuvaleti bile yikamadilar ben bağırdım çağırdım bu evde kokudan duramıyorum su tuvaletin hali ne diye eşim kalktı yıkadı onun ustune basladi kavga ben de çıktım gittimOlaylari bu raddeye getiren sebep ne oldu?
Artık ailesinin ben yokmuşum gibi tavırları kendileri ev sahibi ben misafirmisim gibi davranmalari kullandıkları tuvaleti bile yikamadilar ben bağırdım çağırdım bu evde kokudan duramıyorum su tuvaletin hali ne diye eşim kalktı yıkadı onun ustune basladi kavga ben de çıktım gittim
Arkadaşlar bugün askam 9 gibi evden cikip gittim eşimin babasi ve Eşim yalvardı gitme diye ben gideceğim ve döndüğümde sadece bu evde kayınpederim kalacaksa kalsın dedim diğerlerini görmek istemiyorum diye arkadaşıma geldim ailem şehir dışında diye ama gitmezlerse aileme gideceğim 1 gun süre verdim çünkü 1 hafta daha katlanamayacagim.
Şimdi araştırdım evi kentsel dönüşüme girenlere bakanlık 1.500’e kadar kira yardımı yapıyormuş. Biraz daha ödeyip idareten bir yere çıksalarmısMerhaba arkadaslar. Benim sorunum eşimin ailesi ve esim 8 aylik hamileyim eşimin ailesinin evi kentsel dönüşüme girdiği icin boşaltmalari lazim ama esim bize getirdi ailesini yaklaşık bir aydır bizdeler ben istemedim çünkü geçmişte yaşadığımız cok büyük sıkıntılar var ilk evlendiğim zamanlar görümcelerimle evimi basıp üstüme yürüdüler eşimi arayıp cagirmayayim diye telefonumu fırlatıllar duvara yani aslında cok şey var ama bu benim yaşadığım en ağır şey tüm bunların üstüne eşimin de tavırları eklenince eşimin bende hatri kalmadi ben de onlara hos geldiniz dahi demedim sürekli suratım asikti esim disaridan yemek getiriyordu falan ben de kendimce yillarca bana yaşattıklarınin bir nevi intikamini almak istedim bilmiyorum belki sakin olmalıydım ama o dönem yaşadıklarım cok zordu üstelik ailem yoktu baska şehirdeydi. Sizce bu durumda ne yapmaliyim esimle zaten aramiz yok gibi o da ailesini görünce daha da bir cesaret geldi sürekli beni haksiz görüyor. Ne yapmalıyım
Sorunum kayınvalidem ve gorumcemle onlar yüzünden evime gelmelerini istemediğimi bilsinler istedim kayınpederim ilk geldiğinde mahçup bie şekilde bizi idare et su an kirada olan baska evleri var kiracımiz cikacak dedi ben de benim seninle sorunum yok ikisi evimde kalsin istemiyorum dedim o yüzden kayinpederimin bana zarari yok ona git bu evden diyemem yapamam ki zaten onlar gittiğinde o da gidecektir asil amacimin ne olduğunu bilsinler diye dedim.Kayinpederin kalmasi ne alaka? Hamile kadinin yaninda kp'er niye kalsin? Hani baban ile görüsmüstün? Bunlar nasil beyin firtinasi. Hadi gittiler, ee zaten esinin sayesinde ordalar. Halen o adam ile nasil evli kalmak istiyorsun? Git iste ailenin yanina.
Insanlara rest bile çekmiyorsun. Yok kp'er kalsinmis. Bu kadar çok es bagimlisi, bu kadar çok onun tepkisinden korkuyorsun. Adam san
zerre deger vermedigi halde. Yazik ya gerçekten.
Kentsel dönüşüme giren evin dışında kirada da olan evi var kiracı çıkmıyor dedilerŞimdi araştırdım evi kentsel dönüşüme girenlere bakanlık 1.500’e kadar kira yardımı yapıyormuş. Biraz daha ödeyip idareten bir yere çıksalarmıssizin hatanız en basında daha bir sürü olay olduğu halde evliliğinize devam etmek olmus, eşiniz belli ki bir değer vermiyor.
Babam aramıştı ama dun aksam bir olay yüzünden(yazmistim daha önce baska mesajda) ciktim gittim.Kayinpederin kalmasi ne alaka? Hamile kadinin yaninda kp'er niye kalsin? Hani baban ile görüsmüstün? Bunlar nasil beyin firtinasi. Hadi gittiler, ee zaten esinin sayesinde ordalar. Halen o adam ile nasil evli kalmak istiyorsun? Git iste ailenin yanina.
Insanlara rest bile çekmiyorsun. Yok kp'er kalsinmis. Bu kadar çok es bagimlisi, bu kadar çok onun tepkisinden korkuyorsun. Adam sana zerre deger vermedigi halde. Yazik ya gerçekten.
Sorunum kayınvalidem ve gorumcemle onlar yüzünden evime gelmelerini istemediğimi bilsinler istedim kayınpederim ilk geldiğinde mahçup bie şekilde bizi idare et su an kirada olan baska evleri var kiracımiz cikacak dedi ben de benim seninle sorunum yok ikisi evimde kalsin istemiyorum dedim o yüzden kayinpederimin bana zarari yok ona git bu evden diyemem yapamam ki zaten onlar gittiğinde o da gidecektir asil amacimin ne olduğunu bilsinler diye dedim.
sürekli surat asıp kim mutlu olmuş, eşiniz de yanlış yapmış ama ailesi dışarda mı kalsın. geçici sonuçta .suratınızı asmaktan vazgeçin. sabırlı olun.Merhaba arkadaslar. Benim sorunum eşimin ailesi ve esim 8 aylik hamileyim eşimin ailesinin evi kentsel dönüşüme girdiği icin boşaltmalari lazim ama esim bize getirdi ailesini yaklaşık bir aydır bizdeler ben istemedim çünkü geçmişte yaşadığımız cok büyük sıkıntılar var ilk evlendiğim zamanlar görümcelerimle evimi basıp üstüme yürüdüler eşimi arayıp cagirmayayim diye telefonumu fırlatıllar duvara yani aslında cok şey var ama bu benim yaşadığım en ağır şey tüm bunların üstüne eşimin de tavırları eklenince eşimin bende hatri kalmadi ben de onlara hos geldiniz dahi demedim sürekli suratım asikti esim disaridan yemek getiriyordu falan ben de kendimce yillarca bana yaşattıklarınin bir nevi intikamini almak istedim bilmiyorum belki sakin olmalıydım ama o dönem yaşadıklarım cok zordu üstelik ailem yoktu baska şehirdeydi. Sizce bu durumda ne yapmaliyim esimle zaten aramiz yok gibi o da ailesini görünce daha da bir cesaret geldi sürekli beni haksiz görüyor. Ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?