Kayınvalidem ve Eşim

Yalvaracağına zamanında hiç yerine koymasaymış bu erkekler niye bu kadar akılsız ya. Önceden gezmelere git şimdi yalvar.niye bu kadar avuçlarının içinde sanıyorlar kadınları hiç anlamıyorum.

Evden gitmekle en doğrusunu yapmışsın, niyetinin ciddi olduğunu anlamışlardır artık. Kesinlikle kararının arkasında dur. Lohusalık öyle tuhaf bir evre ki en sevdiğin eşin dostun ailen bile yeri geliyor gözüne batıyor, kendine bile tahammül edemediğin oluyor. Bu insanlar senin doğumunu da lohusalığını da burnundan getirirler. Onları dogumdan sonra da yatılı misafir olarak istemiyorum yoksa dönmem diye söyle eşine. Burdaki en büyük suçlu eşin. Seni ve bebeğini düşünse bu kadar ailesini dibine sokup senin huzurunu kaçırmazdı. Sadece bebeğini ve kendini düşün, inan ki bebekler hamileyken bile annenin stresini hissediyormuş. Bebeğime ne zorluklarla kavuştum kimsenin beni ve onu mutsuz etmesine izin vermem ya giderler ya gelmem diye restini çek , yoksa eşin seni daha cok ezdirir.

Eşyaları ne yaptılar ki. Eşin birşey demiyormu hani kiralık ev bulununa kadar idare et gibisinden ne kadar kalacaklar o ev bitene kadar duracaklarmi bunları konuşmak için geç kalma derim otur yanlarına sor

Olaylari bu raddeye getiren sebep ne oldu?
Artık ailesinin ben yokmuşum gibi tavırları kendileri ev sahibi ben misafirmisim gibi davranmalari kullandıkları tuvaleti bile yikamadilar ben bağırdım çağırdım bu evde kokudan duramıyorum su tuvaletin hali ne diye eşim kalktı yıkadı onun ustune basladi kavga ben de çıktım gittim

Ihbar edebiliyorsaniz edin isterseniz, kira yardimi alip sizin evinizde kaldiklarina dair. Belediye'ye sikayet edilebilir belki.

Evi terk etmen güzel bir hamle olmuş. Tutuşsun eşin. Sakın pes etme. Dik dur. Seni eziklemeden, tavrını koyman harika bir hareket.

Kira parasini veriyorlar, bir zahmet ev tutsunlar. Kanımca kira parasını biriktirip, siz de yan gelip yatmayı planliyorlardi.

Hep öyle yaparlar zaten. Hem gelini sevmezler, Hemde dibinden ayrilmazlar. Cok güzel yapmissin. Geceden beri arayan soran oldu mu?

Ailende huzur bulur musun annrn seni kabul eder bakar mı ilk doğumun bilmiyorsun ama o eş ve kaynana senin burnundan akıtır o günleri sütünu götürürler herşeye karışırlar sen sancı içindeyken yer içer sohbet ederler doktor değiştirmen de sakınca yok imkan varsa kaç git sende benim gibi zor anne olmuşsun benimde tüp bebekle bile olmadı sonra mucize gibi geldi çok şükür iyi düşün belki son gebeligindir kötü hatırlama

Kayinpederin kalmasi ne alaka? Hamile kadinin yaninda kp'er niye kalsin? Hani baban ile görüsmüstün? Bunlar nasil beyin firtinasi. Hadi gittiler, ee zaten esinin sayesinde ordalar. Halen o adam ile nasil evli kalmak istiyorsun? Git iste ailenin yanina.

Insanlara rest bile çekmiyorsun. Yok kp'er kalsinmis. Bu kadar çok es bagimlisi, bu kadar çok onun tepkisinden korkuyorsun. Adam sana zerre deger vermedigi halde. Yazik ya gerçekten.

Şimdi araştırdım evi kentsel dönüşüme girenlere bakanlık 1.500’e kadar kira yardımı yapıyormuş. Biraz daha ödeyip idareten bir yere çıksalarmıs sizin hatanız en basında daha bir sürü olay olduğu halde evliliğinize devam etmek olmus, eşiniz belli ki bir değer vermiyor.

Ben bu eş ailesine hiç sasirmam
Uzaya kacsan gelirler bunlar.
Çoğu arsız ordusu.
Şansa nadiren vardır bir iki tane iyi erkek ailesi.
O da denk gelirse artık.
Bu durumda ben olsam o evi terk ederim giderim annemde kalırım.
Oh mis gibi
Baktım koca da benden yana değilse peşime gelmiyorsa ona da hadi baybay çekerim.
Zaten bundan ne koca ne baba olur .

Sorunum kayınvalidem ve gorumcemle onlar yüzünden evime gelmelerini istemediğimi bilsinler istedim kayınpederim ilk geldiğinde mahçup bie şekilde bizi idare et su an kirada olan baska evleri var kiracımiz cikacak dedi ben de benim seninle sorunum yok ikisi evimde kalsin istemiyorum dedim o yüzden kayinpederimin bana zarari yok ona git bu evden diyemem yapamam ki zaten onlar gittiğinde o da gidecektir asil amacimin ne olduğunu bilsinler diye dedim.
zerre deger vermedigi halde. Yazik ya gerçekten.

Kentsel dönüşüme giren evin dışında kirada da olan evi var kiracı çıkmıyor dediler

Babam aramıştı ama dun aksam bir olay yüzünden(yazmistim daha önce baska mesajda) ciktim gittim.

Niye herseye bu kadar kolay kaniyorsun? Kiracisini çikartamadiysa, gitsin bir ev kiralasin. Devlet yardim veriyormus zaten.
8 aylik hamile kadin kimi niye idare etsin ya?

Bu nasil saçmalik ya. Halen esinin gözünü girmek için babasini güya muaf tutuyorsun. Sana bisey söyleyimmi? Sen ne yaparsan yap, asla degerli olarak görülmeyeceksin ne esin tarafindan, ne onun ailesi tarafindan. Cünkü sen kendine deger vermiyorsun.

sürekli surat asıp kim mutlu olmuş, eşiniz de yanlış yapmış ama ailesi dışarda mı kalsın. geçici sonuçta .suratınızı asmaktan vazgeçin. sabırlı olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…