- 20 Kasım 2019
- 249
- 1.408
- 113
Bir de hep surpriz cocuk olurböyle konuların olmazsa olmazı çocuktur zaten, büyük bir bencillik olarak görüyorum çocuğa yapılmış. adam size saygı bile duymuyor. yerinizde olsam çeker giderim ailemin yanına onlar gidene kadar da dönmem
Bir de hep surpriz cocuk olurböyle konuların olmazsa olmazı çocuktur zaten, büyük bir bencillik olarak görüyorum çocuğa yapılmış. adam size saygı bile duymuyor. yerinizde olsam çeker giderim ailemin yanına onlar gidene kadar da dönmem
Terbiyesizler ne yüzle gelip yerleşmişler sizin evinize büyük olay çıkartırdım yerinizde olsamMerhaba arkadaslar. Benim sorunum eşimin ailesi ve esim 8 aylik hamileyim eşimin ailesinin evi kentsel dönüşüme girdiği icin boşaltmalari lazim ama esim bize getirdi ailesini yaklaşık bir aydır bizdeler ben istemedim çünkü geçmişte yaşadığımız cok büyük sıkıntılar var ilk evlendiğim zamanlar görümcelerimle evimi basıp üstüme yürüdüler eşimi arayıp cagirmayayim diye telefonumu fırlatıllar duvara yani aslında cok şey var ama bu benim yaşadığım en ağır şey tüm bunların üstüne eşimin de tavırları eklenince eşimin bende hatri kalmadi ben de onlara hos geldiniz dahi demedim sürekli suratım asikti esim disaridan yemek getiriyordu falan ben de kendimce yillarca bana yaşattıklarınin bir nevi intikamini almak istedim bilmiyorum belki sakin olmalıydım ama o dönem yaşadıklarım cok zordu üstelik ailem yoktu baska şehirdeydi. Sizce bu durumda ne yapmaliyim esimle zaten aramiz yok gibi o da ailesini görünce daha da bir cesaret geldi sürekli beni haksiz görüyor. Ne yapmalıyım
Evet haklısınız ama ben 4 yil çocuk yapamadım eşim ailesinin hata yaptıklarini ancak aile arasında böyle şeylerin olacağını düşünerek üstünde durmadı olayda kendisi de olmadığı icin ailesi farklı yansitmis da olabilir bilmiyorum bebek de sürpriz oldu. Beni ciddiye almamalarindan değil ama genel anlamda yüzsüzler kendi akrabaları da söylüyor bunu.
Konumuz bu hanımefendi benim cocuk sahibi olmam doktorlara göre imkansızdi tüp bebekle ancak olabilirdim erken menepoz dedi doktor yani her şeyi ayrintli şekilde anlatamıyoruz diye ne kadar kolay yaftalip ne kadar kolay hükümlerde bulunabiliyorsunuz bir de hep sürpriz çocuk olur cümlesini herkese ne kadar kolay genelleyebiliyorsunuz ben sizlerden fikir istiyorum beni yargilaminizi degil umarım umarım bu kadar net fikirlerde bulunurken bir kez daha düşünürsünüz.Bir de hep surpriz cocuk olur
Bugün ailemi de aradım babam da aradi 1 haftaya kadar kızlarına gidecekler ama biz de birbirimize girdik ipler tamamen koptuAdam 8 aylik hamile esinin yüzüne bile bakmiyor. Fikrini sormuyor. Ailesini öyle dan diye getiriyor. Onlari gezmeye götürüyor, sana bisey bile sormuyor.
Ailene gitmemek ile tehdit etti. Adamlar seni dövmüs ya. Adam gik demedi.
Bosuna kayin aileye billenme. Esin insan olsa, elini masaya vurmayi bilse, o aile yaptiklarin çeyregini bile yapamazlardi.
Hamilelikte sinir stress ne kadar önemli biliyormusun? Bebege geçiyor resmen. Bosanmak dururken, böyle bir adam ile evli kaliyorsun. Ailesi evine yerlesiyor, halen sende gik yok. Yemek yapmaman bir marifet degil. Insanlar senin evinde, istediklerini yapiyorlar. Esinde bir dur demiyor. Böyle es ve aileyi niye hayatindan yok etmiyorsun?
Bugün ailemi de aradım babam da aradi 1 haftaya kadar kızlarına gidecekler ama biz de birbirimize girdik ipler tamamen koptu
Haklisiniz genelleme yapmak istemezdim ama bu tarz konularda hep cocuklar konusu geciyor ondan dedim kusura bakmayin Allah yardimciniz olsunKonumuz bu hanımefendi benim cocuk sahibi olmam doktorlara göre imkansızdi tüp bebekle ancak olabilirdim erken menepoz dedi doktor yani her şeyi ayrintli şekilde anlatamıyoruz diye ne kadar kolay yaftalip ne kadar kolay hükümlerde bulunabiliyorsunuz bir de hep sürpriz çocuk olur cümlesini herkese ne kadar kolay genelleyebiliyorsunuz ben sizlerden fikir istiyorum beni yargilaminizi degil umarım umarım bu kadar net fikirlerde bulunurken bir kez daha düşünürsünüz.
En kısa ve kestirme çözüm sizin gitmeniz.
Eşiniz de size değer veriyorsa, hatasını anlar, evinizin huzurunu ve izoleliğini tekrar sağlar ve sizin dönmeniz için çabalar.
Babami aramam konu açıldıktan sonra oldu öncesinde aramadim ama esimin ailesiyle birbirimize girince aradimBunu konu basliginda anlatmaman ilginç oldu dogrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?