herkese merhaba hanımlar hemen konuya geçeyim 2 gün önce kayınvalidem aradı misafiri gelecekmiş eltimle beni çağırdı araba olmayınca eşim götürecekti bizi eşiminde işi varmış annesine söylemiş gelemeyeceğini dolayısıyla bizimde gidemeyeceğimizi bu olay o gün böyle kapanmıştı. dün kandil dolayısıyla önce ben aradım bana bir sürü laf soktu milletin gelinleri şöyle böyle benim ne gelinim varmış ne oğlum filan dedi ben bişey demedim bizim suçumuz yok oğlunun işi varmış anne dedim sonra kapattık telefonu. daha sonra eşim aradı bikaç defa çıkmadılar sonra oda aramadı bidaha akşam otururken görümce aradı annemi araramamışsın sesi kötü geliyodu diye halbuki ararda kaç kere geri dönmediler. neyse eşim tekrar aradı kayınvalidem ağzına geleni saydı eşime çok moralimiz bozuldu eşimle. ben kendi yemeğimi yaparımda siz erkeksiniz bilmem ne lafları eltimle bana soktu daha çok sinir oldum yaa eşimde ben erkek değilim anne ben işi bırakayım sana gelmek için filan dedi kaynannam bende size gelmem bidaha filan diyerek kapattılar telefonu şimdi ben nasıl davranmalıyım eşime akşam tekrar ara istersen filan dedim ama aslında bende çok sinir oldum yaa şimdi aynı seriyi görümcelerimdende dinleriz karışık oldu kızlar kusura bakmayın sinirle nasıl yazdığımı bilemedim..teşekkürlerşimdiden