bence hiç oralı olma seni kötü biliyolarsa sende kötü davranda aklılları başına gelsin bayanssulusmile
tavuk bile almadınız gibi laflarına karşı hemen kaç tavuk alırdı yaptığımız market alışverişi anne ilahi sen çok yaşa emi tadında şeyler söylemek lazım. yaptığınız hiç bir iyiliğin gözardı edilmesine izin vermeyin. hemen bu şekilde yapıştırın cevabı. sizi beğenmiyorlar mı, alsaydınız o kızı madem aklınızda kaldı, oğlunuza laf geçiremediniz mi hay allah gibi sinir bozucu cevaplar verin. ama şakayla karışık yapın. ha coşarlarsa terbiyeyi bozmadan bu söylediğiniz çok ayıp der geçersiniz.
aslında hakılısn. yani lafımı sölücem ama şaka yapar gibi lafımı sokcam. terbiyesizleşirlerse ayıp sizin yaptığınız der gecerim. pekiiş konusında napayım sizce.ev işleri için diyorum. birde görümcelerime karsı nasıl olayım.
kendin ol boş ver o kadar kafaya takma laf sokuştururlarsa arkadaşın dediği gibi gülerek şakayla karışık cevaplar ver iş konusunda da yapa bildiğin kadar yap iş yapmayla kimseye birşey olmaz kendini de ezdirme tabi eşinle aranın bozulmamasına dikkat et en önemlisi bu gerisi boşver :1closedeyes:
Allah yardımcın olsun olumunekankayizsmile
valla bendede sabır kalmadı. tepeme çıkarlarsa ben on çıkarım.bıktım usandım. inan yapılanları normalde düşünmek istemiyorum. ama gitmeme az kaldı ya. birde dün o soğuk konuşmanın ardından beni orda ne beklediğini az cok tahmin edebiliyorum.eşim gitmek istemiyo ama nereye kadar olmazzzzzzzz
sorun olup olmaması karakter meselesi. ben laf işitmeye dayanamam mesela. anneme babama bile bazen kızıyorum ki beni bu yaşa getirmiş insanlar. kimsenin hakkı yoksa bile onların var. yine de şu var, insan biriktirince herşeyi yanlış anlıyor, olumsuz yaklaşıyor. yani ard niyetli gibi geliyor her hareket. çok takma ama takacaksan, kötü hissettiysen içinde tutma bişeyler yap ki sonradan eşine yüklenip ilişkine zarar verme.
doğru diyosun cnm da eğer ben ben olursam insanlara hep gülen hemen herseye atılan biriyim. sonrada cok üzülüyorum. okadar seyin üstüne bişey yapasım yok. birde zaten midem almıyo hiç.bulaşıkları yıkarım. ev temizliğini görümcem kayınvaldem yapsın. kayınvaldem genç daha.49 yasında. görümcem 20 yasında.görümcem oturuyo gidince ben isleniyom. kayınvaldem geziyo.
kilo problemin varsa iyi zayıflarsın kaydirigubbakcemile3 ne kadar kalmayı düşünüyosunuz
Kimse evlendikten sonra televizyonun satıp, kimseye bakmak zorunda değil, kusura bakmasınlar.
Ve saydığınız birsürü sıkıntılar.
Yine aynı sorun, erkek evladını tapulu mal gibi görmek ve kıymetli olması.
Madem gitmeye karar verdiniz, bunca olaylardan sonra onlardan birşey beklemeyin artık.
Kayınvalidemle konuştum çok soğuktu filan demişsiniz ama olması gereken bu değil mi.
İpler kopmuş artık, siz de böyle olduğunu kabul edip, çok içten davranmayın,
size de hala niye iyi davranmıyorlar diye üzülmeyin.
Bazı ilişkiler malesef sevgi ilişkisinden çıkıp, idare etme ilişkisine dönüyor.
Çok düşmeyin üstlerine, eşinizin hatrına gittiğinizi düşünün,
takmayın, ne halleri varsa görsünler, bir beklenti içine de girmeyin.
Güler yüz göstermiyorlarlarsa, siz de göstermeyin, sıkıntıda yapmayın.
Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?