- 21 Kasım 2017
- 29.014
- 126.261
- 598
- Konu Sahibi herhangibiri
He şu an evliliğiniz sağlıklı yani?bu sefer sağlıklı bir evliliğimiz olmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He şu an evliliğiniz sağlıklı yani?bu sefer sağlıklı bir evliliğimiz olmaz.
Annenize her ay en az bir ceyrek altın parası verin biriktirsinşöyle söyliyim düğünde takılan altınlar var diye sanırım kayınvalidem eşime baskı uyguluyor. eşya alıp borca girdiler diye taksitlerini ödemeleri için parayı veriyor galiba. benim eşim ketumdur neyi neden yaptığını kendisi söylemez hep başkalarından öğrenirim. genellikle sırlarını annesiyle paylaşır bana da iş kesinleşmeden sana söylemek istemedim der. galiba bu eşyalar yüzünden ailesine para veriyor ama benim ailem de borca girdi onlar da taksit ödüyorlar tüm maaşıma el mi koymaları lazım artık onu çağırdıklarında ne söylüyorlarsa o da tüm parasını vermek zorunda kalıyor. dediğinizi yapıcam ailem borca girdi benim yüzümden taksit ödüyorum dicem artık elektriksiz susuz otururz evde napayım ya kafaya takmaktan saçlarım beyazlicak
Kirayı sen değil kocan düşünecek . Evlenmeyi bilecek kadar erkekse(!) kirasını da versin. Allah aşkına ne yeyip ne içiyorsun merak ediyorum. Sen köle misin hizmetçi misin. Neden tüm yük sende bir de ev işi sende manyak mısın arkadaşım. Hesap aç kendine maaşını oraya yatır anneme gönderiyorum de. Hiçbir halt yiyemez. Git dışarda simit ye ama eve kuruş harcama. Hayırdır paran pulun çok geldi de amaaan bi aklı yarımla evleneyim evin maddi manevi tüm yükünü üstleneyim birini besleyeyim işimin adı ne mi dedin. Kendine garezin mi var. Sal ipini gitsin. Evcil al bi tane onu besle.iyide ben paramı aileme verirsem evin kirasını faturasını kim ödeyecek? zaten ben versem bile ailem kabul etmez ki kendi ihtiyaçlarını al der
iyide ben paramı aileme verirsem evin kirasını faturasını kim ödeyecek? zaten ben versem bile ailem kabul etmez ki kendi ihtiyaçlarını al der
Ay bu arada konu ismi kv ve görümce ama asıl konu eşiniz yahu
eşim saf biri onların dolduruşuna geliyor adım gibi eminim yoksa benden para esirgeyecek bir adam değil aşırı yufka yürekli biri kimseye kıyamıyor ben de onun bu huyuna kıyamıyorum işteAy bu arada konu ismi kv ve görümce ama asıl konu eşiniz yahu
Valla eşiniz size kıyıyor. Benden duymuş olmayın.eşim saf biri onların dolduruşuna geliyor adım gibi eminim yoksa benden para esirgeyecek bir adam değil aşırı yufka yürekli biri kimseye kıyamıyor ben de onun bu huyuna kıyamıyorum işte
eşim saf biri onların dolduruşuna geliyor adım gibi eminim yoksa benden para esirgeyecek bir adam değil aşırı yufka yürekli biri kimseye kıyamıyor ben de onun bu huyuna kıyamıyorum işte
Kızımızda cok saf cok iyi niyetli belliki yası kücük el birligiyle olması gerekeni anlatmak lazımBöyle sorumsuz adamlar evlenmesin lütfen,çevreye zarar veriyorlar..
Valla eşiniz size kıyıyor. Benden duymuş olmayın.
Hep aynı şeyleri düşünüp yazıyoruzO size kıyıyor farkında değilsiniz hala..
Kıyamam sana ya ne zarif bi hatunsun . Senin gibiler hiç bir zaman kıymet bilene düşmez zaten..bilmiyorum gerçekten ağlayacak duruma geldim eşimi seviyordum sevgi gözümü kör etti galiba![]()
1.si kira, fatura ödemeyeceksiniz, eşiniz ödeyecek. Elbette ev masrafları ortak ama eşiniz parasını ailesine veriyorsa zaten ortak birşey yoktur. 2. si annenize söyleyeceksiniz. Maaşınızı annenize göndereceksiniz biriktirsin. Boşandığınızda lazım olacak çünkü.
3. sü üzgünüm ama evet boşanacaksınız.
Eşin saf rolü yapıyor sen gerçekten safsın ama hala koruyorsun. o seni düşünmüyor kullanıyor maalesef.. para yok vermiyorum dediğinde vereceği tepkiyi gördüğünde hak verirsin bana, o saf adam kaplan kesilireşim saf biri onların dolduruşuna geliyor adım gibi eminim yoksa benden para esirgeyecek bir adam değil aşırı yufka yürekli biri kimseye kıyamıyor ben de onun bu huyuna kıyamıyorum işte
Şu mesajından sonra çok da şeyapma sen. Beslemeye devam et safcık kocanı. Kendine gel arkadaşım kendine kör olma bu kadar aklını başına devşir.eşim saf biri onların dolduruşuna geliyor adım gibi eminim yoksa benden para esirgeyecek bir adam değil aşırı yufka yürekli biri kimseye kıyamıyor ben de onun bu huyuna kıyamıyorum işte
Kızımızda cok saf cok iyi niyetli belliki yası kücük el birligiyle olması gerekeni anlatmak lazım![]()
Hep aynı şeyleri düşünüp yazıyoruz![]()
Kuzum sen iyimisineşim saf biri onların dolduruşuna geliyor adım gibi eminim yoksa benden para esirgeyecek bir adam değil aşırı yufka yürekli biri kimseye kıyamıyor ben de onun bu huyuna kıyamıyorum işte
dediklerinizi uygulayacağım taksit ödüyorum dicem eve 5 kuruş para harcamicam. artık elektrik su kesilirse gider annemde kalırım napayım milletle papaz olacağıma onların yaptığını onlara yapıcam başka çarem yok