- 29 Eylül 2025
- 29
- -2
- 1
- 31
- Konu Sahibi nautilus121
-
çıkardı, mobilya konusunda koltukları sadece ben seçtim uzak mesafeydik görüntülü seçildi gerisini kendisi seçmiş eşime dedim oda annesine bagımlı bunu anlamam geç oldu maalesef, babası yurtdışında çalışmış annede eşimi kocası sıfatına koymuş kızıyla dedikodumu yaparken yakaladım mesajlarını gördüm,eşimi doldurmuş nikaha 5 gün kalmışken herşeyi iptal et anne kız oyun çeviriyor diye neyse bu evindeki kavga sonrası annemi aramış benim dedikodumu yapmiş en zoruma giden eşimin babasının mezarında ben dua etmemişim dua etmeyi bilmiyormuşum ogluna kan kusturuyormuşum ama ben ne kadar mesafe koyarsam koyayım kadın inanılmaz arsız beni sürekli yok saymaya çalışıyor keza bende k ndisine artık aynısını yapıyorum eşim sizce bu bağımlı halinden çocuk olunca bi nebze vazgeçer mi ne diyorsunuz?Merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim nişana kadar aramız iyiydi nişan günü getirdigi baklava tepsisini istemiş içinde baklava olan tepsiyi götürmüş sonrasındada gitti mobilyamı kendisi kızı seçti 1 yıldırda ne görümcem ne kayınvalidemle görüşüyorum, görümcemle sıfır iletişim kaynanamda 1 kere bana geldi bende izinde yanına gittim öyle görüştük, hatta 7 ay sonra ilk izinde evine gittik ve gidecegimiz gün kavga
kayınvalidem bu mevzuyu anneme demiş kızın dua etmeyi bilmezmi diye bende bunu eşime dedim ben konuşcam onunla dedi sormadın bende çünkü onları önemsedigimi göstermek istemiyorumEşiniz asla vazgeçmez ömrünuz bu kayınvalide ile kavga ile geçer keşke eşiniz dolup nikahı iptal edeymis her şerde hayır var olurmuş .Şimdi sizin hayır dediğiniz bu evlilikte şer var .Bu kayınvalide peşinizi bırakmaz kocanizda bebek olunca nasılsa gidemez diye iyice ezer o zamanda çocuğa bakamiyor vs vs diye bir dolu olay olur
ama bir dahaki ziyarette gitmedim onlarla mezaraEşiniz asla vazgeçmez ömrünuz bu kayınvalide ile kavga ile geçer keşke eşiniz dolup nikahı iptal edeymis her şerde hayır var olurmuş .Şimdi sizin hayır dediğiniz bu evlilikte şer var .Bu kayınvalide peşinizi bırakmaz kocanizda bebek olunca nasılsa gidemez diye iyice ezer o zamanda çocuğa bakamiyor vs vs diye bir dolu olay olur
Bu evlilikte tek eksiğinizi son cümlenizde belirtmişsiniz. Evet evet tek eksik çocuk eşinize bir aydınlanma gelip kök ailesini anında silip (haklı-haksız) tamamen çekirdek ailesine odaklanacak. Hadi hemen çocuk yapın…çıkardı, mobilya konusunda koltukları sadece ben seçtim uzak mesafeydik görüntülü seçildi gerisini kendisi seçmiş eşime dedim oda annesine bagımlı bunu anlamam geç oldu maalesef, babası yurtdışında çalışmış annede eşimi kocası sıfatına koymuş kızıyla dedikodumu yaparken yakaladım mesajlarını gördüm,eşimi doldurmuş nikaha 5 gün kalmışken herşeyi iptal et anne kız oyun çeviriyor diye neyse bu evindeki kavga sonrası annemi aramış benim dedikodumu yapmiş en zoruma giden eşimin babasının mezarında ben dua etmemişim dua etmeyi bilmiyormuşum ogluna kan kusturuyormuşum ama ben ne kadar mesafe koyarsam koyayım kadın inanılmaz arsız beni sürekli yok saymaya çalışıyor keza bende k ndisine artık aynısını yapıyorum eşim sizce bu bağımlı halinden çocuk olunca bi nebze vazgeçer mi ne diyorsunuz?
Bu evlilikte tek eksiğinizi son cümlenizde belirtmişsiniz. Evet evet tek eksik çocuk eşinize bir aydınlanma gelip kök ailesini anında silip (haklı-haksız) tamamen çekirdek ailesine odaklanacak. Hadi hemen çocuk yapın…
Zaten bu saçma evliliğin tek eksiği çocuk.Yapın tabi hamilelik ,doğum lohusalık burnundan gelsin eş kaynana görümce üçlüsü içinden geçsin.Çocuğu benimseyip senden alırlar salak kocan da ne var seviyorlar kıskanma der.Sende ter temiz delirirsin.Aferin evlenmemen gereken adamla evlenmiş hatayı devam ettirip birde çocuk türküsü çağırmaya başlamışsın....çıkardı, mobilya konusunda koltukları sadece ben seçtim uzak mesafeydik görüntülü seçildi gerisini kendisi seçmiş eşime dedim oda annesine bagımlı bunu anlamam geç oldu maalesef, babası yurtdışında çalışmış annede eşimi kocası sıfatına koymuş kızıyla dedikodumu yaparken yakaladım mesajlarını gördüm,eşimi doldurmuş nikaha 5 gün kalmışken herşeyi iptal et anne kız oyun çeviriyor diye neyse bu evindeki kavga sonrası annemi aramış benim dedikodumu yapmiş en zoruma giden eşimin babasının mezarında ben dua etmemişim dua etmeyi bilmiyormuşum ogluna kan kusturuyormuşum ama ben ne kadar mesafe koyarsam koyayım kadın inanılmaz arsız beni sürekli yok saymaya çalışıyor keza bende k ndisine artık aynısını yapıyorum eşim sizce bu bağımlı halinden çocuk olunca bi nebze vazgeçer mi ne diyorsunuz?
Ya cidden su evlilige devam etme motivasyonunuz var tek eksik çocuk mu kaldi benim esim beni tutmasına rağmen bas gelemiyorum görümcelere ailesiyle küsüz hayret bir seysiniz cidden ya çocuk yapsa düzelir miymis cocuk sağlam evlilikleri sarsiyor sihirli deynek mi bu düzelsinMerhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim nişana kadar aramız iyiydi nişan günü getirdigi baklava tepsisini istemiş içinde baklava olan tepsiyi götürmüş sonrasındada gitti mobilyamı kendisi kızı seçti 1 yıldırda ne görümcem ne kayınvalidemle görüşüyorum, görümcemle sıfır iletişim kaynanamda 1 kere bana geldi bende izinde yanına gittim öyle görüştük, hatta 7 ay sonra ilk izinde evine gittik ve gidecegimiz gün kavga
kendimi asla ezdirmiyorum aksine sınırlarım öyle sertki geçmeye asla kalkamıyorlar ama kv varlıgı eşimin bağımlı olması izine gittigimde ben varım hanımagayım havası canımı sıkıyor yoksa evime bile gelmeye telefonla aramaya bile cüret edemiyorlarYapin tabi ki cocuk bu seferde cocuk uzerinde bir hakkiniz olmasin koltuklarinizin secimi gibi cocugunuzun yetistirilmesi konusunda da kvniz gorumceniz sizi ezsin esiniz cocuktan sobra iyice bagimli olur ailesine
Çözüm yok. Ya birbirinizi böyle kabul edecek bir şekilde ortak payda da buluşacaksınız (nasıl olur bilemiyorum) ya da tamamen bağları kesip atacaksınız. Ama lütfen şu şartlar altında çocuk yapmayın olan bebeklere oluyor lütfen. Önce sorunlarınızı çözüme kavuşturun.çok haklısınız ama ne yapayım çözüm istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?