- 1 Ocak 2022
- 5.937
- 22.521
- 298
- Konu Sahibi nautilus121
-
Bildiğim tek şey huylu huyundan vazgeçmez .çıkardı, mobilya konusunda koltukları sadece ben seçtim uzak mesafeydik görüntülü seçildi gerisini kendisi seçmiş eşime dedim oda annesine bagımlı bunu anlamam geç oldu maalesef, babası yurtdışında çalışmış annede eşimi kocası sıfatına koymuş kızıyla dedikodumu yaparken yakaladım mesajlarını gördüm,eşimi doldurmuş nikaha 5 gün kalmışken herşeyi iptal et anne kız oyun çeviriyor diye neyse bu evindeki kavga sonrası annemi aramış benim dedikodumu yapmiş en zoruma giden eşimin babasının mezarında ben dua etmemişim dua etmeyi bilmiyormuşum ogluna kan kusturuyormuşum ama ben ne kadar mesafe koyarsam koyayım kadın inanılmaz arsız beni sürekli yok saymaya çalışıyor keza bende k ndisine artık aynısını yapıyorum eşim sizce bu bağımlı halinden çocuk olunca bi nebze vazgeçer mi ne diyorsunuz?
Bide annenizemi demiş Îşiniz çok sizin bu kayınvalide ile kolay gelsin ne diyeyim .Anneniz cevap vermemişmi şeyhülislâm kayinvalidenize çok biliyor ya nerenin fetvacisıysa artık.Ne ayıp şeyler senin ettiğin dua geciyormu bakalım elinde onay bildirisi mi var deyip bozacak .Böyle annenizde susarsa esinizde susuyor siz zaten birşey demiyorsunuz tamam sert sınırları olan birisiniz de eşiniz zamanla annem anneme dönebilir film çocuktan sonra başlar torun görecek torun sevecek onlar benim ailem sen gecimsizsin işte bu film oynamasinda sizde bunu izleyenler çok konu açıyorkayınvalidem bu mevzuyu anneme demiş kızın dua etmeyi bilmezmi diye bende bunu eşime dedim ben konuşcam onunla dedi sormadın bende çünkü onları önemsedigimi göstermek istemiyorum
üff insanların üstünde nasıl bu kadar söz sahibi olmaya çalışıyorsunuz ne bu hadsizlik,belki tahlillerim kötü çıktı belki kasık agrım var belki başka bir rahatsızlığım var şuraya soru soruyorsa insanlar fikir almak için hayatının her alanına karışmayı nasıl hak görüyorsunuz kendinizde bu kibiriniz ne!Biz çocuk yapma diyoruz konu sahibi fsh hormonu konusunda geziyor.İnatla o çocuk yapılacak galiba,ne diyelim........
yok annemde haddini bildirmiş kendisine benim kızımı yargılamak sanamı kaldı nerden biliyorsun okudugunu okumadıgını falan demiş her lafına cevap vermiş ama biraz arsız bir kadın anlayacağını düşünmüyorum bende çünkü binlerce laf soktum, eşime inanın bilmiyorum o kavgadan sonra izinde 2 günden fazla kalmayacagımı söyledim ve onayladı buda büyük bir adım ha diyebilirsiniz hiç gitme eşimi yalnız göndermek istemiyorum maalesefBide annenizemi demiş Îşiniz çok sizin bu kayınvalide ile kolay gelsin ne diyeyim .Anneniz cevap vermemişmi şeyhülislâm kayinvalidenize çok biliyor ya nerenin fetvacisıysa artık.Ne ayıp şeyler senin ettiğin dua geciyormu bakalım elinde onay bildirisi mi var deyip bozacak .Böyle annenizde susarsa esinizde susuyor siz zaten birşey demiyorsunuz tamam sert sınırları olan birisiniz de eşiniz zamanla annem anneme dönebilir film çocuktan sonra başlar torun görecek torun sevecek onlar benim ailem sen gecimsizsin işte bu film oynamasinda sizde bunu izleyenler çok konu açıyor
yaşım 31 hanımefendi baba eve baglansın diye degil zaten istiyorum anne olmak gurbetteyim yalnızım bir can büyütmek istiyorum, 1 yıl oldu 3 yılda sevgililik belki dedim huyu degişirmi öyle olunca fikir almak istedim fikir tiyatro yazdınız hemenBazı insanların çocuk yapma motivasyonu çok ilginç ve cahilce.
-Anne beni niye dünyaya getirdin?
+Baban eve bağlansın diye.
Bu size normal geliyorsa soru sahibi durum vahim.
İşte annesi yani ne bileyim eşiniz sizden yana ise bu iyi gitmesin olmazda size kurulup gelmesin annesiyle sizin hakkınızda konuşması doğru değil zaten hayırlısı ne diyeyimyok annemde haddini bildirmiş kendisine benim kızımı yargılamak sanamı kaldı nerden biliyorsun okudugunu okumadıgını falan demiş her lafına cevap vermiş ama biraz arsız bir kadın anlayacağını düşünmüyorum bende çünkü binlerce laf soktum, eşime inanın bilmiyorum o kavgadan sonra izinde 2 günden fazla kalmayacagımı söyledim ve onayladı buda büyük bir adım ha diyebilirsiniz hiç gitme eşimi yalnız göndermek istemiyorum maalesef
GALİBA demişim kibir nerede???Ayrıca geçmiş olsun.Biz sadece deneyimlerimizi yazar hemcinsiniz olarak uyarırırz uyup uymamak sizin kararınız.Konu açarak yol yordam isteyen hayatınız hakkında söz söylememizi fikir vermemizi isteyen sizsiniz bu hakaret neden?????üff insanların üstünde nasıl bu kadar söz sahibi olmaya çalışıyorsunuz ne bu hadsizlik,belki tahlillerim kötü çıktı belki kasık agrım var belki başka bir rahatsızlığım var şuraya soru soruyorsa insanlar fikir almak için hayatının her alanına karışmayı nasıl hak görüyorsunuz kendinizde bu kibiriniz ne!
inatlada demişsiniz... deneyimleriniz hakkında fikir almak için sordum ama yargılayıcı konuşmanız rahatsız etti yazdıgınızı empati yaparak okursanız sizinde kendi mesajınızdan rahatsız olacağınıza eminimGALİBA demişim kibir nerede???Ayrıca geçmiş olsun.Biz sadece deneyimlerimizi yazar hemcinsiniz olarak uyarırırz uyup uymamak sizin kararınız.Konu açarak yol yordam isteyen hayatınız hakkında söz söylememizi fikir vermemizi isteyen sizsiniz bu hakaret neden?????
İnatla galiba demişim evet....Kesin yargı cümlesi mi? Kendi fikrimce olasılığı belirtmişim.Benim bu lafıma alınana kadar keşke içinde bulunduğunuz duruma alınıp kendi hayatınızın iplerini elinize alsanız.Bu toplumda güçlü kadınları okumak görmek daha önemli ....inatlada demişsiniz... deneyimleriniz hakkında fikir almak için sordum ama yargılayıcı konuşmanız rahatsız etti yazdıgınızı empati yaparak okursanız sizinde kendi mesajınızdan rahatsız olacağınıza eminim
bir nevi dediginiz gibi bana ara yada gidince şöyle yap böyle yap diyemiyor onlarada aynı şekilde görüşmek istemiyorsa görüşmüyor diyor ama bi anneyi yüceltme var memlekete gidince bi huy suy degişiyor uyardım bir kaç kez düzeldimi bakacagımSınırların bu kadar sert ise. Eşine de lafın geçiyor demek. Arayıp görüşmüyorsun binlerce laf sokmuşsun eşinle iyisin bana göre anneci değil ortama ayak uyduran biri. Karşı tarafa göre de karıcı oluyor. Baştaki sebeplerin sorumlusu eşin. Görüntülü eşya seçmek yerine gelip bakalım ben seçmek istiyorum deseydiniz keşke. Dert yanacak birşey görmedim sizde iyisiniz.
Tam size yakışan bir yorum daha gereksiz yargılama aşagılamaya çalışma yine üstten konuşarak akıl verme 4 yıllık ögretmenlik mezunuyum yüksek lisans yapıyorum şuanda ve atanmış devlet okulunda bir lisede ögretmenim, size aynı üslupla soru yöneltmiyorum çünkü okumak kendini geliştirip kibirden arınmadıktan sonra hiçbirşeyİnatla galiba demişim evet....Kesin yargı cümlesi mi? Kendi fikrimce olasılığı belirtmişim.Benim bu lafıma alınana kadar keşke içinde bulunduğunuz duruma alınıp kendi hayatınızın iplerini elinize alsanız.Bu toplumda güçlü kadınları okumak görmek daha önemli ....
Kv oğlunu kocası yerine koyduysa cocugunuzu da cocugu yerine koyar daha da inmez tepenizden artık kavga dövüş bebeğinizi sağlıklı bi ortamda büyütemezsiniz. Artık derdiniz koca değil bebek olur.çıkardı, mobilya konusunda koltukları sadece ben seçtim uzak mesafeydik görüntülü seçildi gerisini kendisi seçmiş eşime dedim oda annesine bagımlı bunu anlamam geç oldu maalesef, babası yurtdışında çalışmış annede eşimi kocası sıfatına koymuş kızıyla dedikodumu yaparken yakaladım mesajlarını gördüm,eşimi doldurmuş nikaha 5 gün kalmışken herşeyi iptal et anne kız oyun çeviriyor diye neyse bu evindeki kavga sonrası annemi aramış benim dedikodumu yapmiş en zoruma giden eşimin babasının mezarında ben dua etmemişim dua etmeyi bilmiyormuşum ogluna kan kusturuyormuşum ama ben ne kadar mesafe koyarsam koyayım kadın inanılmaz arsız beni sürekli yok saymaya çalışıyor keza bende k ndisine artık aynısını yapıyorum eşim sizce bu bağımlı halinden çocuk olunca bi nebze vazgeçer mi ne diyorsunuz?
Bilmiyorum olaya bakış açım farklı. Yazdıklarınızdan cvplarınızdan kolay biri olmadığınızı düşünüyorum. Zaten açık yazmışsınız herşeyi. Adam zaten sizin arkanızda baskısı da yok. Buna aileci denmez. Annesini seviyor yüceltiyor sevsin yüceltsin nolucak ki annesi sonuçta. Bu yaşa kadar büyütmüş emek vermiş ne güzel evladın sevgisi kadar güzel bir şey var mı. Aralarına girmemenizi öneririm. Keza annemi sevip mıncırıyorum öpüyorum diye eşim laf söyleyip dikkat et dese çok farklı boyuta gider olay. Bu kadar ince ayrıntılara girmeyin derim. Evliliğiniz yeni tadını çıkarmaya bakın. Aksi halde evlilik kalmayacak çatışmaktan. Çocuk meselesine gelince dünyanın en zor ve en güzel şeyi. Büyük sorumluluk ve fedakarlık gerektiriyor. Buna ancak kendin evliliğin hazırsa iste .bir nevi dediginiz gibi bana ara yada gidince şöyle yap böyle yap diyemiyor onlarada aynı şekilde görüşmek istemiyorsa görüşmüyor diyor ama bi anneyi yüceltme var memlekete gidince bi huy suy degişiyor uyardım bir kaç kez düzeldimi bakacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?