• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem ve görümcemle görüşmüyorum tutumum sizce dogru mu?

Bilmiyorum olaya bakış açım farklı. Yazdıklarınızdan cvplarınızdan kolay biri olmadığınızı düşünüyorum. Zaten açık yazmışsınız herşeyi. Adam zaten sizin arkanızda baskısı da yok. Buna aileci denmez. Annesini seviyor yüceltiyor sevsin yüceltsin nolucak ki annesi sonuçta. Bu yaşa kadar büyütmüş emek vermiş ne güzel evladın sevgisi kadar güzel bir şey var mı. Aralarına girmemenizi öneririm. Keza annemi sevip mıncırıyorum öpüyorum diye eşim laf söyleyip dikkat et dese çok farklı boyuta gider olay.
yok asla girmiyorum dedigim gibi ben yok sayılmadıgım ve sınırım ihlal olmadıgı müddetçe kız kardeşiyle asla görüşmeyecem o konuda netim evime giremez dügünümü zehir etmek için elinden geleni yaptı yetmedi balayı yetmedi hırsız yaftası yapıştırmaya çalışıp birde annesine benim için hakaretli mesaj atmış o yüzden asla ama eşim isterse onun evine gider isterse bi iznini onlara ayırır umrumda olmaz karışmam, bende anneme düşkünüm aileme ama benim ailem eşime çok saygı duyuyor o yüzden onunkilerle kıyaslayamam

Tam size yakışan bir yorum daha gereksiz yargılama aşagılamaya çalışma yine üstten konuşarak akıl verme 4 yıllık ögretmenlik mezunuyum yüksek lisans yapıyorum şuanda ve atanmış devlet okulunda bir lisede ögretmenim, size aynı üslupla soru yöneltmiyorum çünkü okumak kendini geliştirip kibirden arınmadıktan sonra hiçbirşey
Gerçekten şu yazdığım yazıdan bunu anladıysanız benim diyecek lafım yok . eğitiminize saygım sonsuz nerede eğitiminize hakaret etmişim? Güçlü olmanızı evlilikte kimsenin değil kendi kararlarınızın arkasında durmanızı tavsiye etmişim.Çocuk için yanlış zaman demişim önceki yorumda, hakaret aşağılama,kibir nerede???

yok asla girmiyorum dedigim gibi ben yok sayılmadıgım ve sınırım ihlal olmadıgı müddetçe kız kardeşiyle asla görüşmeyecem o konuda netim evime giremez dügünümü zehir etmek için elinden geleni yaptı yetmedi balayı yetmedi hırsız yaftası yapıştırmaya çalışıp birde annesine benim için hakaretli mesaj atmış o yüzden asla ama eşim isterse onun evine gider isterse bi iznini onlara ayırır umrumda olmaz karışmam, bende anneme düşkünüm aileme ama benim ailem eşime çok saygı duyuyor o yüzden onunkilerle kıyaslayamam
Erkek aileleri ve kız aileleri çok farklı malesef. Kız kardeşi ile yazdığınızda birşey yoktu ama burda olay başka haklısın. 9 senelik evliliğimde anladığım tek şey çekirdek ailenle gerekli huzurunu sağla gerisi dış kapının dış mandalı. Eşinin sana tutumu saygısı sevgisi sadakati yoksa ailesi melek olsun ne fark eder ki. Eşle iyiyseniz sorun yok. Çocuk konusuna gelecek olursam büyük sorumluluk çok zor ama çokta güzel. Tüm hayatın eşte dahil değişiyor. Buna hazırsan okey. Ama ilk 3 yıl çocuk tavsiye etmiyorum hem eşinle keyfine bak evliliğin tadını çıkar hemde evliliğin oturması lazım.

Erkek aileleri ve kız aileleri çok farklı malesef. Kız kardeşi ile yazdığınızda birşey yoktu ama burda olay başka haklısın. 9 senelik evliliğimde anladığım tek şey çekirdek ailenle gerekli huzurunu sağla gerisi dış kapının dış mandalı. Eşinin sana tutumu saygısı sevgisi sadakati yoksa ailesi melek olsun ne fark eder ki. Eşle iyiyseniz sorun yok. Çocuk konusuna gelecek olursam büyük sorumluluk çok zor ama çokta güzel. Tüm hayatın eşte dahil değişiyor. Buna hazırsan okey. Ama ilk 3 yıl çocuk tavsiye etmiyorum hem eşinle keyfine bak evliliğin tadını çıkar hemde evliliğin oturması lazım.
görümcemin yaptıklarını artık anlatmaya bile degerli görmedigimden anlatmadım yok hükmünde benim için, kesinlikle katılıyorum kapı kapanınca 2 kişi kalıyoruz birde gurbetteyiz ve hep tayinciyiz onlara daima uzagız yaşım çok genç degil o yüzdende tedirginim aslında çocuk konusunda 20 li yaşlarda olsam beklerdim 🥺

görümcemin yaptıklarını artık anlatmaya bile degerli görmedigimden anlatmadım yok hükmünde benim için, kesinlikle katılıyorum kapı kapanınca 2 kişi kalıyoruz birde gurbetteyiz ve hep tayinciyiz onlara daima uzagız yaşım çok genç degil o yüzdende tedirginim aslında çocuk konusunda 20 li yaşlarda olsam beklerdim 🥺
Çocuk konusuna karışamam. Dediğim gibi eşinin içkisi kumarı şiddeti olur . Sevgisi saygısı sadakati olmaz o zaman ne çocuğu derdim. Şimdi duyguların istiyorum artık olsun ise başka. Bunu eşin değişsin diye değil kendin hazırsan istiyorsan çift taraflı olur. Eskilerden gelen bir söz çocuk olunca düzelir. Çünkü boşanma bu kadar yoktu. İnsanlar kapılarını kapatır bütün dertlerini çekerlerdi. Çocuk olunca boşanma söz konusu olmayacağı için bir nebze düzelirdi. Şimdi bu asla yok. İnsanlar kendi ayaklarının üzerinde durmayı kendine evladına karşı saygıyı sahiplenmeyi öğrendiler. Bu yüzden Çocuk evliliği düzeltmez.

Ben hata yapmadan önce hep şey derim mesela "ben çözüm insanıyım b.k gibi çözsem de çözerim"
Tabi ben bunu yapacağım serserilikler, itlik kopukluklar için söylerim, sizin ki biraz ciddi kaçmış ama yine de siz bilirsiniz.

kayınvalidem bu mevzuyu anneme demiş kızın dua etmeyi bilmezmi diye bende bunu eşime dedim ben konuşcam onunla dedi sormadın bende çünkü onları önemsedigimi göstermek istemiyorum
ben annenizin yerinde olsam "kızımın dini hassasiyetini sorgulamıyorum koskacaman kız onu ilgilendirir. Merak da etmiyorum. Siz çok merak ediyorsanız kızıma sorabilirsiniz" derdim
ne terbiyesiz insanlar
eşinizin bağımlılığı çocuk falan yapınca geçmez

kendimi asla ezdirmiyorum aksine sınırlarım öyle sertki geçmeye asla kalkamıyorlar ama kv varlıgı eşimin bağımlı olması izine gittigimde ben varım hanımagayım havası canımı sıkıyor yoksa evime bile gelmeye telefonla aramaya bile cüret edemiyorlar
eşinizin bağımlı olup olmadığı yazdıklarınızda anlaşılmıyor
eşiniz gidip geliyor mu annesi ve kardeşi ile görüşüyor mu
sende görüşeceksin diye ısrar ediyor mu?

görüşmediniz hadi 1 sene hadi 2 sene eninde sonunda görüleceksiniz
hele birde çocuk olursa

Bak şimdi canım tek çocuk olmaz.once birini doğur üstüne mutlaka bı şiddet gör sonra ikinciye kesin düzelir.
Bütün suç esinizde sizi koruyabilseydi ne KV ne görünce size bunları yapmazdı.

yaşım 31 hanımefendi baba eve baglansın diye degil zaten istiyorum anne olmak gurbetteyim yalnızım bir can büyütmek istiyorum, 1 yıl oldu 3 yılda sevgililik belki dedim huyu degişirmi öyle olunca fikir almak istedim fikir tiyatro yazdınız hemen
Ayol bunca yıl değişmemiş bı çocukla mi değişecek.sirf gurbette yalnizsiniz diye bu guzel evliliğe bide çocuk getireceksiniz.size şöyle soyliyim mükemmel giden bir evliliği bile çocuk mahvediyor.

Neden baştan kv ve görümcenin seçtiği koltuğa tepki göstermediniz?
tepki gösterdim eşim uzaktaydı bende öyle koltugu ben seçmiştim digerlerinide mobilyacı degişmedi depoya koyduk diye bende sorun çıkarınca eşim 3 sene kullan doguya giderken yenisini alırız dedi ha beklemedim orta sehpa ve tv ünitesini degiştirdim geçtigimiz ay

Çocuk konusuna karışamam. Dediğim gibi eşinin içkisi kumarı şiddeti olur . Sevgisi saygısı sadakati olmaz o zaman ne çocuğu derdim. Şimdi duyguların istiyorum artık olsun ise başka. Bunu eşin değişsin diye değil kendin hazırsan istiyorsan çift taraflı olur. Eskilerden gelen bir söz çocuk olunca düzelir. Çünkü boşanma bu kadar yoktu. İnsanlar kapılarını kapatır bütün dertlerini çekerlerdi. Çocuk olunca boşanma söz konusu olmayacağı için bir nebze düzelirdi. Şimdi bu asla yok. İnsanlar kendi ayaklarının üzerinde durmayı kendine evladına karşı saygıyı sahiplenmeyi öğrendiler. Bu yüzden Çocuk evliliği düzeltmez.
hayır hayır sorum yanlış lanse etmiş olabilir çocuk zaten istiyorum yaşım gereği olsun bilmiyorum anne olmak istiyorum sadece merak ettigim bu tarafa kayarmı o zaman

şiddet ne alaka ablacım sizin sağlığınız yerindemi ya boş cevap vereceksen oku geç ekşi sözlükteki yorumlar ne kadar dogru burdaki arkadaşlar hakkında hayretsin
Bak şimdi canım tek çocuk olmaz.once birini doğur üstüne mutlaka bı şiddet gör sonra ikinciye kesin düzelir.
Bütün suç esinizde sizi koruyabilseydi ne KV ne görünce size bunları yapmazdı.

eşinizin bağımlı olup olmadığı yazdıklarınızda anlaşılmıyor
eşiniz gidip geliyor mu annesi ve kardeşi ile görüşüyor mu
sende görüşeceksin diye ısrar ediyor mu?

görüşmediniz hadi 1 sene hadi 2 sene eninde sonunda görüleceksiniz
hele birde çocuk olursa
eşimin izninde gittik kayınvalideme ilkinde 5 kaldık kavga çıkardı digerinde 2 kaldım görümcem daha başka şehirde onu görmedim eşim görmek isterse gidebilir yada ailesin orda görüşürler ben kendi memleketimde kalırım ama evime giremez

ben annenizin yerinde olsam "kızımın dini hassasiyetini sorgulamıyorum koskacaman kız onu ilgilendirir. Merak da etmiyorum. Siz çok merak ediyorsanız kızıma sorabilirsiniz" derdim
ne terbiyesiz insanlar
eşinizin bağımlılığı çocuk falan yapınca geçmez
demiş hiç altta kalmamış hayır beni babadan vuracak maksat o eşimin gözünde babasınw deger vermeyen görünmemi istiyorlar vefat etmiş biri hiç tanımadım ne derdim olabilir ki

şiddet ne alaka ablacım sizin sağlığınız yerindemi ya boş cevap vereceksen oku geç ekşi sözlükteki yorumlar ne kadar dogru burdaki arkadaşlar hakkında hayretsin
Benim sağlığım gayet yerinde ama sizinki yerinde mi bilmiyorum.cocukla düzelir mi diyen biri çok mu sağlıklı

kendimi asla ezdirmiyorum aksine sınırlarım öyle sertki geçmeye asla kalkamıyorlar ama kv varlıgı eşimin bağımlı olması izine gittigimde ben varım hanımagayım havası canımı sıkıyor yoksa evime bile gelmeye telefonla aramaya bile cüret edemiyorlar
Evine gelmeyip telefon bile etmiyorlarsa neden bu kadar takıyorsun ki? Belli ki bosanmicaksin. Kendi kendini gaza getirip durma. Sadece izinden izine görüyorsan diğer günlerini mahvetmesine neden izin veriyorsun ki

Evine gelmeyip telefon bile etmiyorlarsa neden bu kadar takıyorsun ki? Belli ki bosanmicaksin. Kendi kendini gaza getirip durma. Sadece izinden izine görüyorsan diğer günlerini mahvetmesine neden izin veriyorsun ki
gerçekten haklısın özellikle son cümlen hayatımın özeti gibi

Back
X