- 28 Haziran 2010
- 1.014
- 421
- 398
- Konu Sahibi sibersevda
-
eski konuna da göz atmıştım hakkaten çok sabırlısın yani.
kayınvalidenle de geçinebilmek apayrı bir meziyet.
ayrıca bunu duyduğuma da çok şaşırmadım çünkü böyle dengesiz bir kadından beklenebilecek şeyler bunlar.benim asıl merak ettiğim sorduğu zaman nişanlın nasıl cevap vermiş ona susup geçtiyse bu tarz soruların devamı gelir ki o zaman artık konuşma vaktindir ama ağzının payını verdiyse zaten senin bir şey yapmana gerek kalmamıştır.
canım ağır olacak belki ama bu tarz konulara çok sinir olurum ben. çok çok afedersin ama senin bacak arandan ona ne? o kim ya? senin namazından senin abdestinden ona ne?
bi daha sana böyle bi konu açarsa eğer nişanlın gereken cevabı vermediyse annesine, senin yerinde olsam "bizim yatak odamız ve cinsel hayatımız kimseyi ilgilendirmez" derdim.
kaldı ki çocuk çocuk diye ısrar edenlere aynen bunu söylüyorum. onlar bana sormaktan utanmıyorsa ben de bu cevabı vermekten utanmıyorum
Kadınlar Kulübü sağ olsun, çok çeşit insan tanımış bilmiş oldum, ama bu kayınvalide adayı da cidden numunelikmiş. İnsan ar eder yahu...
Aslında internetten birkaç "erotik hikaye" indirip buna vermek "anne alın bununla oyalanın, bizim ilişkimizi didiklemeyin" demek lazım ama olmaz ki :26:
kızlar şuan güncel bir sorunum var biliyorsunuz
bilmeyenler için :http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/433552-nasil-evlenecegim.html
Bu sorunlar yetmezmiş gibi birde kayınvalidem ilk gece konusunu açıyor.zaten sinir oluyorum kendisine... neyse konu şu:
kayınvalidemle ilk tanıştığım zaman üniv.de okuyordum nişanlımın evine gelmişti beni de oraya davet etti.neyse konuşurken konu dualara ve namaza geldi.bana pat diye ilk gece namazını biliyomusun?kılıcakmısın? gibi saçma sapan sorular sordu.ben acayip bozuldum konuyu geçiştirdim ve nişanlıma söyledim durumu. inanmıyorum... gerçekten mi... falan dedi. sonra da annem yurt dışında büyümüş bu konuların konuşulmayacağını bilmez dedi.
neyse zaman geçti nişanlandık ben evlerine gittim gece oturuyoruz ikimiz
yine aynı konu ilk gece şöyle ilk gece böyle... bana bi sıkıntı baştı anlatamam.. o sıra da kaynım girdi.noldu falan dedi.
bu gülerek ilk gece namazından konuşuyoruz dedi.çocuk utancından balkona çıktı. ben yine geçiştirdim konuyu tabi...
inanılmaz sinir oldum . benimde abim evlendi annem kesinlikle bu konuları konuşmadı yengemle. bu nasıl düşüncesizlik yahu...
haa bu arada nişanlıma siz birlikte olmuşsunuzdur falan demiş.çatlıycam valla sana ne kadın!!!
şimdi yine konuşacak diye stres yapıyorum
sizce ne demeliyim?valla tersleyesim geliyor.
sizinde başınıza geldimi? bana mı çok abes geliyor?
Ben nişanlıyken ailesinde çok kaldım tabi ayrı odalarda. Gece eşim yanıma gelirdi sabaha kadar sohbet ederdik. Neyse biz şu an evliyiz. Bir gün eşimin teyzesinde oturuyoruz böyle konular açıldı. Kayınvalidem ben sizi ayrı odalarda yatırırdım ama siz gece yine birleşirdiniz dedi. Bir utandım eşimin akrabaları var. Benim kayınvalidem de okumuş oturup kalkmasını bilen bir insan. Bu bence boşboğazlıktan öte bir şey değil. Mesela evlendik balayındayız ikinci gün aradı telefonda eşime iyi misiniz ne anlamda sorduğumu anlıyorsundur falan diyormuş çok gülmüştüm.
Benim kayınvalidem böyle ilk gece muhabbeti yapmadı ama evlendiğimizin ertesi gününden hergün aramaya başladı, ne yapıyorsunuz çok merak ediyorum, bir kamera olsa da izlesek filan gibi saçma sapan muhabbetler yapıyordu, yeni evliler ne yaparsa, ona neyse artık.
Böyle saçma insanlara gereken cevabı vermezseniz hiç bir zaman hadlerini bilmiyorlar malesef.
Benim kayınvalidem böyle ilk gece muhabbeti yapmadı ama evlendiğimizin ertesi gününden hergün aramaya başladı, ne yapıyorsunuz çok merak ediyorum, bir kamera olsa da izlesek filan gibi saçma sapan muhabbetler yapıyordu, yeni evliler ne yaparsa, ona neyse artık.
Böyle saçma insanlara gereken cevabı vermezseniz hiç bir zaman hadlerini bilmiyorlar malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?