Kayınvalidem ve ilk gece sorunu...

Kadınlar Kulübü sağ olsun, çok çeşit insan tanımış bilmiş oldum, ama bu kayınvalide adayı da cidden numunelikmiş. İnsan ar eder yahu...

Aslında internetten birkaç "erotik hikaye" indirip buna vermek "anne alın bununla oyalanın, bizim ilişkimizi didiklemeyin" demek lazım ama olmaz ki :26:

kayınvalide tanımı: herşeye burunlarını sokmaktan mutluluk duyan insan tipi....
bu konuşmaların önünü kesmezsen daha çok başın ağrır... bunlar özel konular ve yakışık alanı eşimle benim aramda kalmasıdır bana göre, ilginiz için teşekkür ederim de kestir at :)

eski konuna da göz atmıştım hakkaten çok sabırlısın yani.
kayınvalidenle de geçinebilmek apayrı bir meziyet.
ayrıca bunu duyduğuma da çok şaşırmadım çünkü böyle dengesiz bir kadından beklenebilecek şeyler bunlar.benim asıl merak ettiğim sorduğu zaman nişanlın nasıl cevap vermiş ona susup geçtiyse bu tarz soruların devamı gelir ki o zaman artık konuşma vaktindir ama ağzının payını verdiyse zaten senin bir şey yapmana gerek kalmamıştır.

sibercim senin nişanlın çok pasif kalıyor.sen hiçbir konuda nişanlının anasıyla muhattap olma.gereken şeylerle ilgili nişanlını doldur,o annesine söylesin.felaket tellalı olmak istemem ama,senin o aileden çok çekeceğin var tabi nişanlın seni ezdirmezse.unutma bir kadını eşi ezdirtmezse kimse ezemez.ipleri eline al

canım ağır olacak belki ama bu tarz konulara çok sinir olurum ben. çok çok afedersin ama senin bacak arandan ona ne? o kim ya? senin namazından senin abdestinden ona ne?
bi daha sana böyle bi konu açarsa eğer nişanlın gereken cevabı vermediyse annesine, senin yerinde olsam "bizim yatak odamız ve cinsel hayatımız kimseyi ilgilendirmez" derdim.
kaldı ki çocuk çocuk diye ısrar edenlere aynen bunu söylüyorum. onlar bana sormaktan utanmıyorsa ben de bu cevabı vermekten utanmıyorum

nişanlıma siz birlikte de olmuşsunuzdur dediğinde nişanlım kızmış annesine saçmala falan demiş.nişanlım cinsel konuları kim olursa olsun paylaşılmasını yanlış buluyor. bu konuda kızıyor annesine ama bu kadını ben çok iyi tandım kesin yine soracak bende artık aramızın bozulmasını göze alıp bu konu eşimle benim aramda lütfen kimse karışmasın çok ayıp diycem.

çok haklısın aslında
hayatımız hep bizi kıranları kırmamakla geçti. ne kadar düşüncesis insanlar var.biraz da ben düşüncesi olmak istiyorum

acik bir dille bu konulardan konusulmasindan rahatsiz oluyorum dersin.... kaynan sapik falan mi anlamadim.... benimkide o kafadandi.... Allah yardimcin olsun

bu konuları açarak suni bir samimiyet kurmak istemiş anladıgım kadarıyla..ben rahatsız oluyorum bu konuları konuşmaktan de çok ısrar ederse,patavatsz bir hareket olmuş...

ay super yaaa dogru diyorsun

bu da aklını şey le bozmuş kaynana modeli
haddini hududunu çoktan aşmış.
bunları modellerine göre ayırıp sınıflandırıp listelemek lazım.kızlar evlenmeden önce dikkat etsin diye.anasına bakmadan oğlunu almamak lazım:))))

Ben nişanlıyken ailesinde çok kaldım tabi ayrı odalarda. Gece eşim yanıma gelirdi sabaha kadar sohbet ederdik. Neyse biz şu an evliyiz. Bir gün eşimin teyzesinde oturuyoruz böyle konular açıldı. Kayınvalidem ben sizi ayrı odalarda yatırırdım ama siz gece yine birleşirdiniz dedi. Bir utandım eşimin akrabaları var. Benim kayınvalidem de okumuş oturup kalkmasını bilen bir insan. Bu bence boşboğazlıktan öte bir şey değil. Mesela evlendik balayındayız ikinci gün aradı telefonda eşime iyi misiniz ne anlamda sorduğumu anlıyorsundur falan diyormuş çok gülmüştüm.

K.validene deki KK'daki hatunlara sordum seni ellerine geçirirlerse parçalayacaklarmış dersin

Mesajı alır nasılsa

Size normal gelip gelmemesi önemli.
Madem hoşunuza gitmiyor, bu tarz konular sizi ilgilendirmez demelisiniz tabi ki.
Sizin ilk gecenizin derdine niye düşümüş ki bu kadar.
Bir de hoşlanmadığınız halde anneciğim filan kadar içinizden gelmediği kadar
samimi davranmanızda gerekmiyor,içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın,
yoksa ileride daha çok işiniz var bence kayınvalidenizle.
Saygı saygı diye susutukça, kimse size saygı duymuyor.
Sınırları iyi çizin derim şimdiden.

benim kaynanam benı ertesi gün arasa ya da aynı şekilde annem mutlu olurum çünkü öyle erkekler varki eşinin ilk cinsel birleşmesi oldugunu bıldıgı halde köpek gıbı davranan bunu bılen aıleler merak etmede haklı bence kaldıkı onlar aramasada ben mutlaka arıycam tabı ıyı oldugunu ya da kötu oldugunu soylemek ıcın degıl merak etmesınler dıye

Benim kayınvalidem böyle ilk gece muhabbeti yapmadı ama evlendiğimizin ertesi gününden hergün aramaya başladı, ne yapıyorsunuz çok merak ediyorum, bir kamera olsa da izlesek filan gibi saçma sapan muhabbetler yapıyordu, yeni evliler ne yaparsa, ona neyse artık.
Böyle saçma insanlara gereken cevabı vermezseniz hiç bir zaman hadlerini bilmiyorlar malesef.

Saygı hak edene gösterilir canım hak eden de senin ne kadar saygılı bir insan olduğunu anlar ama hak etmeyen ay ne kadar pısırık sus pus bu iyice tepesine binelim diye düşünür çünkü kendisi kimseye saygı göstermediği için saygının özü ne bilemez. Bu yüzden hak etmeyene göstermeyeceksin bu kim olursa artık ister eşinin annesi olsun ister eşin olsun hak etmiyorsa göstermeyeceksin saygıyı. Ezilmek istemiyorsan dişlerini göstereceksin kadınlar klübünde okuduğum gördüğüm konularda bunu anladım ben. Aman eşimle aram bozulmasın aman ailem üzülmesin aman kaynanam bana cephe almasın diye bir çok kadınımız sus pus olmuş karşı taraf da iyice yüzsüzlüğe vurup tepelerine çıkmış altan alan insanların.

koptum resmennnn kamera olsa izlesek mi???? tovbe tovbe sabir ver ya Rabbim bunun adi sapiklik degil de nee????? arkadasim Allah sabir versin

Son düzenleme:

iş yerınde yerlerdeyım ya koptum resmen aayyyyy gözümden yaş geldi yemınle

annecim kameraya ne gerek var gel aramızda yat derdım ben olsam terbiyesiz kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…