- Konu Sahibi sibersevda
-
yok artık yaaaa..
bende de bir hikaye var.
evlendik sabah 11 de aradı bunlar bizi.. şehir dışındaki evine teyzesi döncekmiş de efendim bizim evi görmek istiyormuş!!!!!!!!!!!!!!
gece düğün olmuş eve gelmişiz 12 de sabah 11 de bunlar bize gelecekmiş olaya bak yaaa
eşimde biz şimdi kahvaltıya gidiyoruz gelmeyin dedi..
hakkaten de kahvaltıya gidecektik ama
ne saçmalık evi görecekmiş allahım ayıp denen birşey var..
bizi kimse aramamıştı ben ertesi gn kahvaltıya çıktığımızda dışarı o zaman aramıştım dün gece annem ablam ağlamıştı hep onların merakından çok ben merak etmiştim onları iyiler mi diye
kayınvalideme de ertesi günün akşamında balayı için yola çıkacaktık öğlen gittik vedalaşmak için o vakte kadarda aramadık onlarda aramamıştı zaten. bir tek yanlarına gittiğimizde kayınvalidem şey demişti şehir dışından almanyada akrabalrı filan baya gelmişti düğünümüze evimide görmemişlerdi gitmeden görmek istiyorlarmış bir daha kimbilir nezaman geliriz diyerek. oyuzden biz balayı için gittiğimizde evin derli toplu olsun diye etrafta bişiy olmasın evini görmek isteyenler için girdiğimizde ayıp olmasın demişti. onu da zaten yanlış algılamamıştım. kadıncağız tamamen iyi niyetiyle söylemişti. o söyledikten sonra zaten yatak örtümü beyaz annemin elyapımı yaptığı yatak örtümü sermiştim tekrar bir nevi çeyiz görme gibi bişiy olacaktı çünkü.
öyle çekmece dolapta zaten karıştırmıyorlardı rahattım yane
Benim k.validemde bir keresinde bana "Benimki haftada 1 defayla yetinir, oğlu da babasına mı çekmiş kızım" diye sormuştu..
Daha 1-2 aylık evliydim. Çok bozulmuştum. Yahu "benimki" dediğin eşimin babası, benim k.pederim. Off off muhabbete bak..
Benim k.validemde bir keresinde bana "Benimki haftada 1 defayla yetinir, oğlu da babasına mı çekmiş kızım" diye sormuştu..
Daha 1-2 aylık evliydim. Çok bozulmuştum. Yahu "benimki" dediğin eşimin babası, benim k.pederim. Off off muhabbete bak..
benim de kayınvalidemin en yakın arkadaşı(dış kapının mandalı yani) "kayınpederin evlendiğinde bakirmiş senin kocan da öyledir kesin" demişti. tamam öyle de sana ne be kadın. seni mi gerdi benim kocamın, kayınpederimin tecrübesi? işte bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye boşuna dememişler. görüşmeyi derhal kestim o kadınla tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?