- Konu Sahibi sibersevda
-
lütfen bu konuları konuşmak istemiyorum. aklı başından insanların neyin ne şekilde olacagını biliyoruz. bu şekilde konuşmak beni rahatsız ediyor diye açık açık ama yumuşak bir şekilde ifade edin..
evlendiğimin ertesi günü kayınvaildem yakın bir akrabasına arattı. benim durumumu merak etmiş güya iyi niyetinden ama kendi aramaya çekinmiş. hani acı, kanama gibi bir durum varmı diye! ben saf saf konuştum. şimdiki aklım olsaydı yukarda size yazdıgımı söylerdim. çok rahatsız edici bir durum... benim ailem bile bana sormadı!
oooooooo kaynanamı bır kenara bıraktım kendi mahallemdekı komşularım bıle onun derdınde takma boşver konuşulan şeyler bunlar genellikle namzadı ilk cinsel birleşmeydi falan herkes merak eder bunları çevrendeki sorarlar kendi annen bıle merak eder aslında ama sormaya çekınebılır geçiştir gitsin sadece sana yapılan bır sey değil he kaynanan nerde ayıp etmiş kaynına söylemiş orda gerçekten dengesizce davranmış
Benim kayınvalidem böyle ilk gece muhabbeti yapmadı ama evlendiğimizin ertesi gününden hergün aramaya başladı, ne yapıyorsunuz çok merak ediyorum, bir kamera olsa da izlesek filan gibi saçma sapan muhabbetler yapıyordu, yeni evliler ne yaparsa, ona neyse artık.
Böyle saçma insanlara gereken cevabı vermezseniz hiç bir zaman hadlerini bilmiyorlar malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?