KAYİNVALİDEM VE KAYINLARIMLA AYNI EVDE YAŞAMAK ?

Hey maşallah yok kiiizz ben kayınvalidemle kız tatlım bebeğim diye konuşuruz normalde ben çok güzel kavga ederim yeri gelince o bile karisamaz çünkü daha önce oldu evlerinde kaldık doğum sırasında vesayre çok bir kalmisligim oldu bana zarari dokunmadi ama

Ablacım o kadar toz pembe anlatmışsın ki yani ev üstüne ev olmaz desek de kendi bildiğini okuyacak gibisin. O yüzden tatlış mı tatlış kayınvaliden ve kanka kayınbiraderlerinle cümbür cemaat kabile kıvamında yaşayacağınız dubleks evinizde mutluluklar diliyorum sana.

Çok kırıcı bir yaklaşımınız var gerçekten iyi geceler dilerim

Ay yok ben asla asla istemezdim. Herkes kendi evinde yaşamalı. Birlikte yaşama dönemi geçmiş.
Dünya iyisi olsalar rahat edemem. Kendi annem olsa yine istemem.
Bazen evi dağınık bırakırım canım istemez mesela anneler kalk yap der, bazen keyfim olma suratım düşer üstüne alınır. Büyk risk. İyi ilişkiyi kötü yapmaya gerek yok.

kayınvalidene kız diye seslendiğinden alışmışsın herhalde kendinden büyüklerine kız diye konuşmaya. destur ablası. Hem çok samimiyet iyi değildir azıcık mesafe koy aranıza

Kizzzz yok aynı evde olurmu çıldırdınmı sennn !!!! Misafirliğe gelirler tabi kendileri bilirler biz çalışan insanlarız sonuçta fazla ilgilenemeyiz amaan tepem atarsa çıkarım kiraya nolceekkk

Evi dağınık bırakma konusunda hem fikirim kesinlikle katılıyorum size çok oldu

Mesela benim kayınvalidem de 7-1 dubleks evi olan bir kadın. Ben en başından daha nişanda dedim asla kimseyle isterse yüz odası olsun oturmam diye.
Evin içinde bir anne olunca otomatikman siz de çocuk oluyorsunuz. Sizin evlikten çıkıyor.
Mesela kendi arkadaşınız gelebilecek mi? Biz bazen çift oturması yaparız gırgır muhabbet siz nasıl yapacaksınız? Sizin kuzenlerniz arkadaşlarınız nasıl gelecek? Daha milyon olumsuz tarafını sayabilirim yani

Ayyy içim karardı birden siz böyle anlatınca yüzleştim sanki hayatın gerçekleriyle demeyin yaaaa

çok kararlı konusmussunuz eminimde iyilerdir anlattıgınza göre ama hiç birşey dıştan görümdügü gıbı olmaz aynı evin içerisinine girdigihiniz eminimki bi de bekar iki erkek aynı evde hiç olmaz bi laf dedıgınızde siz iyi de deseniz kötü anlaşılıp sıkıntı cıkabılır insan eşiyle ayrı evde rahat rahat dolaşmak ister yine bakıyorsa yakınına taşının öyle baksın mademki sizde calısısırsunuz iyi karar verin pişman olmayın

Altlı üstlü iki daire alın bari,yine onlarla yemeğinizi yer evinize çekilirsiniz. Niye ısrarla dubleks ev?

Siz beraber de oturulur yea dememiz için konu açmışsınız sanırım ben de yakın oturuyorum ama çok da memnun değilim açıkçası ki kayınvalidem kötü bi kadın değildir hatta benden iyi bile olabilir Eşim bile diyor “Hiçbir kayınvalide gelin birbirini gerçekten sevmiyor sanırım siz de saçbaş kavga etmeyin yeter bişe beklemiyorum “ artık

Ayyy içim karardı birden siz böyle anlatınca yüzleştim sanki hayatın gerçekleriyle demeyin yaaaa

Siz hiç kayınvalidenizde yatılı kaldınız mı?
Aynı şehride hiç yatılı kalmadıysanız bu toz pembelik ondandır.
Biz kayınvalidemle ana kızdık eskiden. Be zaman lohusalıkta geldi on gün kaldı aramız bozuldu.
İki farklı düzen olmuyor.
Mesela ben mutfakta bulaşıklık isterim o asla lavabo tezgahına bir şey koymaz. Sevmez. O çamaşırını yumuşatıcıyla yıkar ben sevmem kokusunu. Onlar musluğu sert sıkarlar bir süre sonra musluklaırm damlatır.
Yeme içme hepten dert. Bir hafta kalıyorum bir süre sonra sıkılıyorum. O lahana sarması, fasulye sever ben hiç sevmem. Ben et suyu çorba yaparım o kokar der içmez.
Yani her kadının istediği düzen ayrı. Mümkün değiş aynı evde mutlu olmak.

Bu yorum bi harika.. Ben etsiz sofraya oturmuyorum onlar hergün sebze yiyor. Biz sofra masada öylece beklerken bi saat kahve keyfi yapıyoruz eşimle havadan sudan onlar koştur koştur sofra toplarlar. Sonra ben bebeyi alır uyutmaya çıkarım eşim sofrayı toplar. Kayınvalide ile yaşasak mecbur onun düzenine uyulacak,60 yaşında kadın yahu değişmez ki o.

Velhasıl annem bi haftalığına gelir ne zaman gidecek diye daralırım kadın herşeyin yerini değiştiriyor ya,bi bulaşık makinesi boşaltır ne nerede hayatta bulamam. Annemle böyleysem o kayınvalide ile birbirimizi keseriz biz hem de kör pıçakla

Yok kiiiz biz çok kaldik köyde kendi evinde bizde olsun ohooo çocukla bile kaldım bizim ikimizde pasaklıyızdır ama bir temizliğe başlarsak kimse durduramaz bizi şükürler olsun aynı yeme içmemiz tek nefret ettiğim şey tezgâh üzerinde eşya vesayre olması hayatta kaldıramam ama genelde o kullanacağı için no problem tabi

Valla ben kayınvalide yerınde olsam ıstemezdım6 oda 2 salon 2 banyo
Herkes calısıcak
Tum ev temızle cocuk bak
Ustune yemek yap
Gelen yesımin ıcsın yatsın uyusun gezsınhepsını kovardım evdenn
Kiz ev kirlenmez bile kac kisi kalicaz ki zaten ben her hafta sonu yaşadığım yeri elbette temizlerim gelen elbette yiyecek çünkü çalışmış ve yorgun bir şekilde gelicez yetistiremedigi zamanlarda ben olurim tabi ama benim işimde ağır kendisi teklif etti kiz ben normalde zaten istemem

Hahahaahahaha tövbe estağfurullah yaaaa

Kreşe versem acaba çocuğu hiç taşınmasam nasıl olur 2 yaşına 4 ay kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…