- 10 Mart 2016
- 48
- 23
- 3
- 39
- Konu Sahibi gecedengelen
-
çocuğu sadece on günde bir akşamları mı görüyolar?
eğer öyleyse ise yazık yani özlüyolardır, vakit geçirmek istiyolardır. arada bir kalsanız bi de arada bir öğlen götürseniz bi zararı olmaz bence. başka bi kötülükleri yokmuş size nasıl olsa.
Konuşsam kırılır diye korkuyorum konuşmasam da yine her gittiğimde aynı sorunu yaşayacağım biliyorumMadem ki aranız iyi bence kırmayın onları. .güzel bir şekilde konuşun. .yada birşey söylemeyin..nasıl olsa zorla tutmuyorlar sizi. .
KesinlikleO ısrarı iyilik zannediyorlar malesef
Eşim genelde takmıyor ve ben dediğim zaman iyilik yaptık sanıyorlar sen bişey deme zaten orada kalmıyoruz ki diyorBenim kvmde benim oğluma aynı şeyi yapıyor bu akşam burada kal burada yatarsın vs diyor sürekli dediği için ben bu duruma artık sinir olmaya başladım ama benim oğlum 5 yasında olduğu için onunla konuşabiliyorum
Ama bence siz değil de Eşiniz uyarsa daha iyi olur
Eşim dese bunu kesinlikle darılır kayınvalidem ağlamaya başlar bu konularda çok hassas şehir dışındayken biz gelirdik iki ayda bir giderken ağlardı. Eşim genelde aileler büyüklerimiz kırmayalım der. Benim aileme karşı da aynı şekildedir. Tamam de istediğini yap der.Eşin konuşsun. Ya anne baba, Allah sizler başımızdan eksik etmesin ama nolur bu kalma hususun lafını etmeyin artık. Biz de bir aileyiz, herkesin kendi düzeni var; ben gece karımı da çocuğumu da evimde yanımda görmek istiyorum, sabah kendi evim de uyanmayı tercih ediyorum desin.
Öyle desem saygısızlık olur gibi GeliyorKümes bile olsa insanın kendi evi gibisi yok' derseniz belki bir nebze anlayış gösterirler mi acaba
Bende sanırım çocuğun yeri annesinin yanıdır diyeceğim bu gidişle demekki bi bizde yokmuş yaAraniz iyiyse tatlılıkla söyleyin madem. Gittiği her yerde kalmak istiyor anne evden soguyor çocuk öyle sözler söylemeyin lütfen vs. Diyebilirsiniz KV kp milleti hep ayni anlaşılan benimkilerde söyler söylenir ama ben kizarim ne münasebet evim şurası ve ben nerde çocuklar orda derim inş.biz boyle KV kp olmayız yaa
Olabilir aslında bu şekilde söylemek istiyorum. Her seferinde aynı şey bıktım.Haklısınız ama kötülük yapıyorsunuz ağır bir cümle..
Bu ısrarlarınız karşısında çok üzülüyorum..
Çünkü evimizde rahat ediyoruz..
Ve çocuğumun da kuralları olması gerektiğine inanıyorum gibi cümleler kursanız incitmeden..
Onlar sizi çok seviyorlar demek ki..
Bazı insanlar fazla ısrarcı..
Bunun sebebi de istediğim zaman o evden çıkamam mesela kahvaltıya gidersem gece yatana kadar kalmak zorundayım yada öğlen gidip geleyim desem asla bırakmazlar.çocuğu sadece on günde bir akşamları mı görüyolar?
eğer öyleyse ise yazık yani özlüyolardır, vakit geçirmek istiyolardır. arada bir kalsanız bi de arada bir öğlen götürseniz bi zararı olmaz bence. başka bi kötülükleri yokmuş size nasıl olsa.
Bize de geliyorlar hatta ben öyle daha rahat ederim bu kez de giderken hadi gidelim bizde yatalım derler oğlumu kucaklarına alıp sürekli hadi oğlum bizde yatalım diyorlar. Dediğim gibi öğlen gidip gelme şansım yok gittiğim gün tamamını orda geçirmem için ısrar ediyorlar.Aynı mahallede oturup görme sıklığı çok az gercekten üzüldüm. Yani onlar gelsinler bi öğlen mesela sen davet et. Özlüyorlardır yazık bence
Evet canım bi sende yok KK yi keşfedince bende bu dertler ne yayginmis dedim gerçektenBende sanırım çocuğun yeri annesinin yanıdır diyeceğim bu gidişle demekki bi bizde yokmuş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?