kayınvalidem ve kızıma bakma sorunu

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
eşimin annesiyle 4 seneden beri görüşmüyorum ve çocuğumu hiç görmediler.çocuğum kışın ameliyat oldu o zaman annesi özür diledi daha öncede barışmak istedi kabul etmedim ama ameliyatta bende büyüklük yapıp affettim ve hiç konuyu açmadım kendiside çok şaşırdı.
çocuğum kreşe gidiyor yazın kreşten aldık.1 ay kendi annem bakıcak,1 ay annem bakıcak diye konuştuk zaten şu an annemde.kayınvalidem eltimin çocuklarınada bakıyor hepsine bir bakarım dedi,öyle olmaz benim çocuğum daha seni düzgün tanımıyor sende onu.onun uyku saati var yemek saati var hepsi bir olmaz dedim.zaten yıllardır onlarinkine bakıyorsun onlar 1 ay kreşe gönderiversinler dedim(kreş yazın açık)tamam dedi.
Ama o günden beri fazla aramıyor,hareketleri değişti bunu benim annemde eşimde fark ediyor.doğduğundan beri Allah razı olsun annem bakıyor ama annemde yoruluyor artık kıyamıyorum.zaten annesinin şimdiye kadar hiç faydasını görmedim.ne zaman bir şey istesek elini ayağını çekiyor,ben hamile kalınca da çekti eltim kıskanıyor oda hayır diyemiyor.
Halbuki barışırken neler dedi çocuğunuza bakarım,ne isterseniz yaparım...çok kararsızım aslında 1 ay hiç vermek istemiyorum.siz olsanız napardınız?

Yazın kreşler açık olmuyor eğer oluyorsa neden kreşe devam ettirmediniz siz. Eltinizde yazın sizin gibi çocuklarını kreşe vermek istemiyor olabilir çünkü çok sıcak yani kreşte yazık çocuklara. Neden eltiniz kreşe versin ki sizin çocuğunuza bakılacak diye hem onlara da maddi bir külfet yani bunu ödemek zorunda değiller siz öyle istiyorsunuz diye. Böyle bir istekte çok bencilce ve onlara karışmak gibi olmuş. Ben olsa eltinizin yerinde çocuğumu kreşe verip vermeyeceğime o niye karışıyor derdim. Ne olacak sonuçta eylüle kadar 1.5 ay var beraber kalsalar çocuklar eğlenirler yani.

Beğenmiyorsanız baktırmayın. Zaten bakmak zorunda değiller.
Çocuğunuzu kv baktırmak bir lütufmuş gibi yazmışsınız.

özel kreş hanımefendi

Çok bencil buldum sizi.
Annenize kıyamıyorsunuz ama kayınvalideniz başka çocuklara da baktığı halde sizinkine de bakmasını istiyorsunuz.
O da yetmiyor bir de diğer çocukları bırakıp sizinkine bakmasını istiyorsunuz.
İnsanlar anneanne babaanne olunca dinlenmek istiyor ama tekrar çocuk bakmak durumunda kalıyorlar.

niye benimkine 1 ay annem kabul ediyorda o neden bakmıcak?ilk çocuklarına 10 yıl şimdikinede 2,5 yıl baktı.neysee eltimin yaptıkları ve yaşadıklarımı çok ayrıntılı yazamadığım için suçlu oldum

ya ne alakası var benim annem kaç yıl baktı hanımefendi siz ne biliyorsunuz benim çocuğum ağlarken anneanne diye ağlıyor eltim kaç yıl baktırdı neyseeee burayada yorum yazmak istemiyorum artık hemen yargılama ne biliyorsunda ne yargılıyorsun?

Bencilce bi istek eltim istedi diye kızımı kreşe vermem... İstemeyen baktırmasın derim. Ki eltinizde demiştir emin olun...
o zaman yıllarca onunkine baksın çünkü benim eşim evlat değil benim çocuğumda başka torun

Kimseyi yargıladığım falan yok hanımefendi!
Kimsenin annesi de kayınvalidesi de çocuğuna bakmak ZORUNDA değil.
Ben anneniz bakmak zorunda kayınvalideniz bakmak zorunda değil demedim.

Kimseyi yargıladığım falan yok hanımefendi!
Kimsenin annesi de kayınvalidesi de çocuğuna bakmak ZORUNDA değil.
Ben anneniz bakmak zorunda kayınvalideniz bakmak zorunda değil demedim.
valla benim eltim 1 gün çocuğuna bakılmadı diye ortalığı ayaklandıran birisi ona mecburda ben 4 yıl aradan sonra 1 ay istemişim çok mu?benim evladımda torun.benim annemin canı çıkıyor hadi kreşe yazın para vermeyelim diye burdan ahkam kesmek ne kolay

Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değik ki siz eltinizin çocuklarını kreşe versin de sizinkine baksın dersiniz...
Kayınvaldenizin yerinde bende olsam bende aramazdım sizi...
benim eltim ben kreşe verdim diye verdi ben alınca aldı 1 ay herkes frdakarlık yapabilirim benim çocuğum babaannenin b sini bilmiyor kaldı ki beni tanıyan herkes baksın tabi diyor konuyu biliyor çünkü onlar haklı da biz suçlu çünkü annem çok fedakar bir anne zaten eşimin annesi gibi anneler kıymete biner.!!

o zaman yıllarca onunkine baksın çünkü benim eşim evlat değil benim çocuğumda başka torun
sizin sadece benimkine baksın demeniz bencillik... Yoksa sizinkine bakmasın demiyor kimse ama diğerleri kreşe gitsin bi ay demeniz hakkınız olmayan bir şey bence... Artı zaten çocuklar bir aradayken mutlu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…