merhaba arkadaşlar. 15 senedir evliyim ve evliliğimin başından beri kayınvalidem ve ailesiyle aram hep mesafeli. Kendisinin yaptığı çok büyük hatalar neticesinde 9 yıl kadar kimseyle görüşmedik. Her görüştüğümüzde de lafla,sözle moral bozmaya çalışır. Yurtdışında yaşadığımız için senede bir defa onda da sadece birkaç gün görüşebiliyoruz. Kendisinin 4 katlı yazlığı olduğu halde biz onun evinde değil otelde kalıyoruz. Neyse çok uzatmayayım. Bu yaz kendisine kızımızın hiperaktivite tedavisi görmeye başladığını anlattık. Kızımda ergenlikten sonra coşan bir dikkat eksikliği başladı ve tabi ergenlik sorunlarıyla birleşince biraz asabilikte eklendi. Senede bir defa gördüğü için olsa gerek kimseye çok fazla yüz vermedi. Kulaklığını takıp müzik dinledi,oyun oynadı daha çok. Tabi kayınvalidem sürekli kızımı inceleyip durdu. Yok niye hiçbirimizle konuşmuyor,neden müzik dinliyor, neden havuza yalnız giriyor ,nden yemek seçiyor,neden tırnak yiyor vs gibi. Kayınvalidemi fb,ins,WhatsApp gibi sosyal medya hesaplarımdan çıkardım yıllar önce. Dün şeytan dürttü eşimin hesabından baktım. Bir sürü mesaj veren salak salak söz paylaşmış ama bir tanesi çok içine oturdu. Aynen yazıyorum” bu tatilde bir kez daha anladım ki çocuk yetiştirmeyi bilmeyen her aile çocuğunun hiperaktif olduğunu iddia ediyor. Yanlış; çocuğun çok şımarık ve bunu tek sorumlusu sensin!!” Aynen bunu paylaşmış. Çok içime oturdu. Sizce ne yapmalıyım? Daha önce yaptığı densizlikler gibi görüp susmalımıyım yoksa kıyameti mi kopartmalıyım? İnanın artık ne yapacağımı şaşırdım. Sağduyumu kaybetmekten korkuyorum. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var