• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem ve mesajı

2 secenegin var. Bir; kayinvalideni bu sozuyle yuzlestirip kizinin durumunu tekrar anlatacaksin. Bunu yaptiginda kayinvaliden seni anlayacak mi? Senin acindan duruma bakacak mi? Ozur dileyecek mi? Ve en onemli soru: Bu onyargisindan vazgececek mi?
Ikinci opsiyon; aldiris etmeyeceksin bi sekilde yutacaksin o gordugunu.

yani canim, hic ugrasma derim.

Dikkat eksikligi ergenlik doneminde ortaya cikmaz. Bahsettiginiz seyler yani kulakligini takip muzik dinleyerek kendisini ortamdan soyutlamasi gibi durumlar ergenlik donemi ile ilgili.
Senede bir kez gordugu torunun kendisine uzak ilgisiz davranisina kv uzulmus olabilir ancak bu durumu laf sokmak icin sosyal medyada paylasmasi hos degil. Onun yaptigi bu hos olmayan duruma sizin cevap vermeniz de onunla ayni duruma dusmenizi saglar, dahasi onu takip ettiginizi gosterir. Bazen umursamamazlik en guzel cevaptir.

Bende sürekli kv ve görümcemle ilgili dertleri sıkıntıları yazardım kötülük anlamında değil onların üzüntüleriyle üzülürdüm kendi annem ablam gibi sever sayardım ama bende geçtiğimiz günlerde eşime söylediklerinden benden nefret ettiklerini anladım.Bir insan sizi sevmiyorsa altına döşek üstüne yorgan olsanız da sevmez.Ki eşim onlara kızdığında ben hep susturdum annen kardeşin dedim ama kv eşime onu benim doldurduğumu söylemiş maalesef.

O yüzden hiç üzülmeyin. Kaynana kaynana gelin de gelindir. Siz en başta en güzelini yapıp mesafe koymuşsunuz ben ne yazık ki çok geç fark ettim.

Benim oğlumda 4 yaşında o da hiperaktive tedavisi görüyor bu beyinle ilgili birşey anneyle ne alakası var hangi anne çocuğunun hastalığını yada kötülüğünü ister kendi gibi sanmıştır sizi öyle görmesi normal.

Onlar dış kapının dış mandalı o oraya utanıp bunu yazıyorsa siz de cevabını aynı şekilde verin başka dilden anlamaz böyle insanlar.
Size özleden yaZdım merak ettiklerimi. Okursanız çok sevinirim. Sevgiler

merhaba arkadaşlar. 15 senedir evliyim ve evliliğimin başından beri kayınvalidem ve ailesiyle aram hep mesafeli. Kendisinin yaptığı çok büyük hatalar neticesinde 9 yıl kadar kimseyle görüşmedik. Her görüştüğümüzde de lafla,sözle moral bozmaya çalışır. Yurtdışında yaşadığımız için senede bir defa onda da sadece birkaç gün görüşebiliyoruz. Kendisinin 4 katlı yazlığı olduğu halde biz onun evinde değil otelde kalıyoruz. Neyse çok uzatmayayım. Bu yaz kendisine kızımızın hiperaktivite tedavisi görmeye başladığını anlattık. Kızımda ergenlikten sonra coşan bir dikkat eksikliği başladı ve tabi ergenlik sorunlarıyla birleşince biraz asabilikte eklendi. Senede bir defa gördüğü için olsa gerek kimseye çok fazla yüz vermedi. Kulaklığını takıp müzik dinledi,oyun oynadı daha çok. Tabi kayınvalidem sürekli kızımı inceleyip durdu. Yok niye hiçbirimizle konuşmuyor,neden müzik dinliyor, neden havuza yalnız giriyor ,nden yemek seçiyor,neden tırnak yiyor vs gibi. Kayınvalidemi fb,ins,WhatsApp gibi sosyal medya hesaplarımdan çıkardım yıllar önce. Dün şeytan dürttü eşimin hesabından baktım. Bir sürü mesaj veren salak salak söz paylaşmış ama bir tanesi çok içine oturdu. Aynen yazıyorum” bu tatilde bir kez daha anladım ki çocuk yetiştirmeyi bilmeyen her aile çocuğunun hiperaktif olduğunu iddia ediyor. Yanlış; çocuğun çok şımarık ve bunu tek sorumlusu sensin!!” Aynen bunu paylaşmış. Çok içime oturdu. Sizce ne yapmalıyım? Daha önce yaptığı densizlikler gibi görüp susmalımıyım yoksa kıyameti mi kopartmalıyım? İnanın artık ne yapacağımı şaşırdım. Sağduyumu kaybetmekten korkuyorum. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var

Ya sanki bu tarz kayınvalideleri biraz fazla önemsiyor musunuz kk üyeleri?Bilmiyorum bana çok cocukça komik geldi sakın takılma...Canın sıkılmasın boşver,cidden.Asıl sinir bozucu olanlar nasıl biliyor musun?Herkese iyi görünmeyi başarıp sana aslında kötü olan kayınvalide...işte o zaman ne eşine ne etrafa anlatamazsın hiçbir şeyi...seninki kendini alenen belli ediyor.

Kaynanalarin whatsappda laf sokma modasi da yeni başladi qaliba ))) Bizin gelin whatsappda surekli laf sokardi anneme )))
Sizin kaynananiz da az degil. Yilda bir kac gun gorur ama yaptigini yapar. ALLAH yardimciniz olsun ...
halamla yengem sürekli whatsapp de birbilerine laf sokar gibi söz yazıyolar cevaplari istemsizce okuyorum. annemin ki açik olsaydi hepsi birbirine karışır :D

bence az gorustugunuz icin kizinizin ozel durumunu anlatarak hata yapmissiniz.
surekli gou ustunde halleri kim bilir kizinizi nasil rahatsiz etmistir,
ben olsam kendim bizzat sahit olana kadar tepki vermezdim (sosyal medyada degil direk kizim hakkinda konusuldugunu gorene kadar)
ama cocugumu rahatsiz edecek bir durumunu da boyle mesafeli oldugum kisilere anlatmazdim.

merhaba arkadaşlar. 15 senedir evliyim ve evliliğimin başından beri kayınvalidem ve ailesiyle aram hep mesafeli. Kendisinin yaptığı çok büyük hatalar neticesinde 9 yıl kadar kimseyle görüşmedik. Her görüştüğümüzde de lafla,sözle moral bozmaya çalışır. Yurtdışında yaşadığımız için senede bir defa onda da sadece birkaç gün görüşebiliyoruz. Kendisinin 4 katlı yazlığı olduğu halde biz onun evinde değil otelde kalıyoruz. Neyse çok uzatmayayım. Bu yaz kendisine kızımızın hiperaktivite tedavisi görmeye başladığını anlattık. Kızımda ergenlikten sonra coşan bir dikkat eksikliği başladı ve tabi ergenlik sorunlarıyla birleşince biraz asabilikte eklendi. Senede bir defa gördüğü için olsa gerek kimseye çok fazla yüz vermedi. Kulaklığını takıp müzik dinledi,oyun oynadı daha çok. Tabi kayınvalidem sürekli kızımı inceleyip durdu. Yok niye hiçbirimizle konuşmuyor,neden müzik dinliyor, neden havuza yalnız giriyor ,nden yemek seçiyor,neden tırnak yiyor vs gibi. Kayınvalidemi fb,ins,WhatsApp gibi sosyal medya hesaplarımdan çıkardım yıllar önce. Dün şeytan dürttü eşimin hesabından baktım. Bir sürü mesaj veren salak salak söz paylaşmış ama bir tanesi çok içine oturdu. Aynen yazıyorum” bu tatilde bir kez daha anladım ki çocuk yetiştirmeyi bilmeyen her aile çocuğunun hiperaktif olduğunu iddia ediyor. Yanlış; çocuğun çok şımarık ve bunu tek sorumlusu sensin!!” Aynen bunu paylaşmış. Çok içime oturdu. Sizce ne yapmalıyım? Daha önce yaptığı densizlikler gibi görüp susmalımıyım yoksa kıyameti mi kopartmalıyım? İnanın artık ne yapacağımı şaşırdım. Sağduyumu kaybetmekten korkuyorum. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var
Valla o bunu yazarken hiç korkmamış . İki sağlam laf etmeden içim huzura ermez benim . Saygı sadece hak edene gösterilir .

Back
X