- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
- Konu Sahibi zencefilli limonata
Ekli bile degilmis zaten...birak dert etme...esin senin yaninda belli ki...takmamaya devam...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz bu mesajın hesabını sorsun.merhaba arkadaşlar. 15 senedir evliyim ve evliliğimin başından beri kayınvalidem ve ailesiyle aram hep mesafeli. Kendisinin yaptığı çok büyük hatalar neticesinde 9 yıl kadar kimseyle görüşmedik. Her görüştüğümüzde de lafla,sözle moral bozmaya çalışır. Yurtdışında yaşadığımız için senede bir defa onda da sadece birkaç gün görüşebiliyoruz. Kendisinin 4 katlı yazlığı olduğu halde biz onun evinde değil otelde kalıyoruz. Neyse çok uzatmayayım. Bu yaz kendisine kızımızın hiperaktivite tedavisi görmeye başladığını anlattık. Kızımda ergenlikten sonra coşan bir dikkat eksikliği başladı ve tabi ergenlik sorunlarıyla birleşince biraz asabilikte eklendi. Senede bir defa gördüğü için olsa gerek kimseye çok fazla yüz vermedi. Kulaklığını takıp müzik dinledi,oyun oynadı daha çok. Tabi kayınvalidem sürekli kızımı inceleyip durdu. Yok niye hiçbirimizle konuşmuyor,neden müzik dinliyor, neden havuza yalnız giriyor ,nden yemek seçiyor,neden tırnak yiyor vs gibi. Kayınvalidemi fb,ins,WhatsApp gibi sosyal medya hesaplarımdan çıkardım yıllar önce. Dün şeytan dürttü eşimin hesabından baktım. Bir sürü mesaj veren salak salak söz paylaşmış ama bir tanesi çok içine oturdu. Aynen yazıyorum” bu tatilde bir kez daha anladım ki çocuk yetiştirmeyi bilmeyen her aile çocuğunun hiperaktif olduğunu iddia ediyor. Yanlış; çocuğun çok şımarık ve bunu tek sorumlusu sensin!!” Aynen bunu paylaşmış. Çok içime oturdu. Sizce ne yapmalıyım? Daha önce yaptığı densizlikler gibi görüp susmalımıyım yoksa kıyameti mi kopartmalıyım? İnanın artık ne yapacağımı şaşırdım. Sağduyumu kaybetmekten korkuyorum. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var
Öncelikle kızınıza geçmiş olsun, DEHB ergenlikte birdenbire ortaya çıkmaz, okul öncesi dönemde belirti verir , 7 yaş itibariyle de teşhis konur.merhaba arkadaşlar. 15 senedir evliyim ve evliliğimin başından beri kayınvalidem ve ailesiyle aram hep mesafeli. Kendisinin yaptığı çok büyük hatalar neticesinde 9 yıl kadar kimseyle görüşmedik. Her görüştüğümüzde de lafla,sözle moral bozmaya çalışır. Yurtdışında yaşadığımız için senede bir defa onda da sadece birkaç gün görüşebiliyoruz. Kendisinin 4 katlı yazlığı olduğu halde biz onun evinde değil otelde kalıyoruz. Neyse çok uzatmayayım. Bu yaz kendisine kızımızın hiperaktivite tedavisi görmeye başladığını anlattık. Kızımda ergenlikten sonra coşan bir dikkat eksikliği başladı ve tabi ergenlik sorunlarıyla birleşince biraz asabilikte eklendi. Senede bir defa gördüğü için olsa gerek kimseye çok fazla yüz vermedi. Kulaklığını takıp müzik dinledi,oyun oynadı daha çok. Tabi kayınvalidem sürekli kızımı inceleyip durdu. Yok niye hiçbirimizle konuşmuyor,neden müzik dinliyor, neden havuza yalnız giriyor ,nden yemek seçiyor,neden tırnak yiyor vs gibi. Kayınvalidemi fb,ins,WhatsApp gibi sosyal medya hesaplarımdan çıkardım yıllar önce. Dün şeytan dürttü eşimin hesabından baktım. Bir sürü mesaj veren salak salak söz paylaşmış ama bir tanesi çok içine oturdu. Aynen yazıyorum” bu tatilde bir kez daha anladım ki çocuk yetiştirmeyi bilmeyen her aile çocuğunun hiperaktif olduğunu iddia ediyor. Yanlış; çocuğun çok şımarık ve bunu tek sorumlusu sensin!!” Aynen bunu paylaşmış. Çok içime oturdu. Sizce ne yapmalıyım? Daha önce yaptığı densizlikler gibi görüp susmalımıyım yoksa kıyameti mi kopartmalıyım? İnanın artık ne yapacağımı şaşırdım. Sağduyumu kaybetmekten korkuyorum. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var
Eşiniz bu mesajı görmüş olmalı. O ne tepki verdi?merhaba arkadaşlar. 15 senedir evliyim ve evliliğimin başından beri kayınvalidem ve ailesiyle aram hep mesafeli. Kendisinin yaptığı çok büyük hatalar neticesinde 9 yıl kadar kimseyle görüşmedik. Her görüştüğümüzde de lafla,sözle moral bozmaya çalışır. Yurtdışında yaşadığımız için senede bir defa onda da sadece birkaç gün görüşebiliyoruz. Kendisinin 4 katlı yazlığı olduğu halde biz onun evinde değil otelde kalıyoruz. Neyse çok uzatmayayım. Bu yaz kendisine kızımızın hiperaktivite tedavisi görmeye başladığını anlattık. Kızımda ergenlikten sonra coşan bir dikkat eksikliği başladı ve tabi ergenlik sorunlarıyla birleşince biraz asabilikte eklendi. Senede bir defa gördüğü için olsa gerek kimseye çok fazla yüz vermedi. Kulaklığını takıp müzik dinledi,oyun oynadı daha çok. Tabi kayınvalidem sürekli kızımı inceleyip durdu. Yok niye hiçbirimizle konuşmuyor,neden müzik dinliyor, neden havuza yalnız giriyor ,nden yemek seçiyor,neden tırnak yiyor vs gibi. Kayınvalidemi fb,ins,WhatsApp gibi sosyal medya hesaplarımdan çıkardım yıllar önce. Dün şeytan dürttü eşimin hesabından baktım. Bir sürü mesaj veren salak salak söz paylaşmış ama bir tanesi çok içine oturdu. Aynen yazıyorum” bu tatilde bir kez daha anladım ki çocuk yetiştirmeyi bilmeyen her aile çocuğunun hiperaktif olduğunu iddia ediyor. Yanlış; çocuğun çok şımarık ve bunu tek sorumlusu sensin!!” Aynen bunu paylaşmış. Çok içime oturdu. Sizce ne yapmalıyım? Daha önce yaptığı densizlikler gibi görüp susmalımıyım yoksa kıyameti mi kopartmalıyım? İnanın artık ne yapacağımı şaşırdım. Sağduyumu kaybetmekten korkuyorum. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var
Eskiden, yani sosyal medya yokken bu insanlar birbirlerine nasıl laf sokuyormuş merak ediyorum.
Yaşlı başlı kadın ay çok komik ya ergen çocuklar gibi..
Ben olsam takmazdım. Eşin ne diyor bu konu hakkında?
Ayy çok yasaeskiden icinde kaliyomus erken ölüyomus insanlar
simdi, aman icimde kalip bana dert olacagina soylerim ona dert olur diye teknolojinin de yardimiyla yardirip omurlerini uzattilar bence![]()
Çocukken zor bir bebekti ama hiçbir zaman aşırı hareketli olmadı. Tam olarak yüzde yüz hiperaktivite var diyemiyorlar zaten. Kızlarda hiperaktivitesiz dikkat eksikliği daha sık görülüyormuş. Ama sonuçta hiperaktivite tedavisi görüyor. Biz ilaç kullansın mı kullanmasın mı derdindeyken kayınvalidem yaktı içimi bu bakış açısıylaÖncelikle kızınıza geçmiş olsun, DEHB ergenlikte birdenbire ortaya çıkmaz, okul öncesi dönemde belirti verir , 7 yaş itibariyle de teşhis konur.
Kızınıza doğru teşhis konduğundan emin olun.
Belki ergenlik dönemini daha kaotik geçiriyordur.
Kayınvaldenize gelince hem cahil hem utanmaz.
Böyle bir kadını dikkate alıp muhatap olmayın muhtemelen istediği bu zaten.
Aklınca -bizimle görüşmüyorsunuz ama çoçuğunuzu terbiye edememişsiniz- kafasında.
Bu tiplere bir şey anlatılmaz, kendi doğrularına adeta tapar bu insanlar.
Ona vereceğiniz en güzel cevap 'benim için sen ve düşündüklerin önemli değil' tavrı. Duymayın,görmeyin,cevap vermeyin.
Meşhur laftır 'ben lafa değil söyleyene bakarım insan mı? Diye' ...
Mesajı eşinize gösterin,bilsin,istiyorsa hadsiz anasına iki çift lafı o söylesin.
Not: Ailenizle ilgili hiç bir özel bilgiyi bu kötü kalpli kadınla paylaşmayın.
Aynen öyle. En çok da o yakıyor içimi. Babannesidir neler yaşadığımızı bilsin ,anlasın bizi derken o değişik bir bakış açısıyla bakmış olaya.Kusura bakmayın ben sizde buldum hatayı mesafeli olduğunuz fazla görüşmediğiniz bir insana neden çoçuğunuzun özel durumunu anlatırsınız ki babaannesi olsa bile sonuçta ilerde başkaların yanında sen gençkende böyleydin şöyleydin deme potansiyeli var.
Gormemezlikten gel.. keske bakmasaydin gerci.. bazi seyleri bilmemek daha iyidir.[/QUOT
Keşke bakmasaydım. Bilmesem ona karşı içmde halen bir merhamet olurdu ama kızım söz konusu olduğu için artık kayınvalidemi görmek bile istemiyorum
Biz iyi anne baba değilmişiz gibi bir tablo çizmiş. Elimizden gelen herşeyi yapıyoruz çocuğumuz için ama o çok başka yaraflardan bakmış olaya.Eşiniz bu mesajı görmüş olmalı. O ne tepki verdi?
Ergen annesi olarak o kadar iyi anlıyorum ki sizi. Benim bu süreçten anladığım biz hiç ergen olmamışız, şimdikiler ergen doğmuş.
Ben bu konuda eşimin yorumunu merak ederdim ve bundan sonra asla ve kat'a kendileri ile görüşmezdim.
Kimsenin anneliğini sorgulamak kimseye düşmemiş!