Kayinvalidem ve oyunları

Eeelife

Bazı aşklar aşka ihanettir...
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
190
45
53
Öncelikle herkese merhaba..ben üç senelik evliyim ve alti aylik bir kızım var. Normalde çalışıyorum ama şu an ücretsiz izindeyim. Kvalidem ve annemler aynı sehirde bizde onlra yakın ama başka bir sehirdeyiz. Nisanlilik dönemiyle toplam 4 senedir kvalidemin oyunlarına maruz kalıyorum kendisi o kadar değişik biri ki yumuşak diken derler ya işte öyle. benim ailem Ünv mezunu rahat bir ortamda büyüdüm ama esimin ailesi köy kültürü ile yaşayan bir aile benden ona hizmet etmemi falan bekler genelde..
Neyse yazsam roman olur simdi ki konumuz şu kaynimin subatta nişanı var başka bir şehirde kayinvalidem sanirim bizi götürmek istemiyor arayip nişan gününü söyledi sonra da hava soguk bebek var falan dedi.. tabi ben iki gun sonra anladım ki kvalidemin annesi onlarda onu bırakıp gidecek bende tatilde orda olup ona bakacağım. Birde bana takilan altini falan eşim kendisi yapti bunlar yeni geline kendileri altın yapmis onu da bize caktirmamak icin bizim gitmemizi istemiyorlar.. bıktım artık allem edip kallem edip istediği seyi yaptırıyor...

Daha yeni başladın ..
Sen Dur......

sana yapmadıgını yenı gelıne yapıyorsa Allahından bulur bence merak etme ,

Ya ben yapmasini da geçtim sanki beni çok seviyor gibi gösteriyor ama habire laf carpmalar falan.. mesela her gordugunde kilo mu aldin falan bende saf gibi cevap veremiyorum icime atıyorum esim sag olsun o denk gelirse lafi yapıştırıyor. . Ya ben evlenirken benim parasini odeyecegim eşyaları gidip kendi seçti hala esyalari gordukce sinirden patliyorum...

ne senin eşyalarını k.validen mi seçtiii
bir de kendi annesine baktıracak
eşinizin kardeşinin nişanı bu ya sizinde orada olmak hakkınız
sizde deseydiniz bebeği sıkıca giydiricem anne o gün orda olucaz bizde diye

Git bence kimseyi dinleme ağzını burnunu orttunmu Allah in izniyle hiçbirşey olmaz oğlumu ilk dışarı çıkardığımda kırkı çıkmamıştı daha dışarıda nasıl kar vardı hiçbirşey olmaz sıkıca giydir koru sütun korur zaten KV ye inat giderim senin yerinde olsam hem değişik bir yer görmüş olursun hem kimseye bakmak zorunda olmazsin hem neden annesini goturmuyorki gidemeyecek durumdaysa bebekle beraber ikisine bakman zor olur sen catlayacagina o catlasin oyunun nasıl oynanacağını göster

Kesin kıymetli olur normalde bize hep karisir disarda yemek yesek der ki işte yazık paraniza falan o gun de diyor ki yeni gelini icin onlar disarda da yer falan.. belki küçük seyler ama üzülüyorum ben normalde ailelerimiz denk degildi ben isteyerek yaptm esimi seviyorum ama kvalidemin kendini bilmezliklerinden bazen esimi bile gözden cikariyorm. . Cahil diye muhattap olmadim ilk zamanlar böyle tepeme çıktı.

Benimde kuzenimin büyük olanı yurtdışına evlendiği halde dayım bi dairesini dayadı döşedi neymiş oğlu gelir yaz tatillerinde kalırmış iyi güzel küçük oğlu evlendiğindede tek daire vermiş hiçbirşeyine karışmamış eşi ölen kızın anneside ben yapayım demiş madem öyle kızımın içindemi kalsın dayımda tamam kabul demiş kadın lafını bitirmeden sonuç kuzenin maaş kartı kvdesinde çünkü eve aldığı bütün eşyalar taksitle alınmış mecbur kuzen ödüyo dayımda paşa paşa iki haneye bakıyo yokmuydu durumu vardı hemde çok çok iyi durumu ayyyy çok sinir bozucu birine yap diğerine yapma bide gelinlik vazifesi bekle beklesin bakalım beklediği güne kadar denyolar yaaaa

En azından oyunlarının farkındasınız buna göre gardınızı alırsınız.
Saf ben oyun oynadığını da anlamazdım böyle bi durumda.

Evet secti esyalarimi Pasa pasa oturuyorum o esyalarla yaptığı hersey yanina kalıyor böyle aslında gidip gitmemek degil tavırları beni üzüyor. .

Bu tarz şeylere takılma, eşinle aran iyi mi?
Nur topu gibi bebeğin var. Sen bebeğine eşine zaman ayır. Bırak kim kime ne yapıyorsa yapsın. Herkes yaptığından utansın.

Bişey söyledimi yapıştır ver lafını canım hiç çekinme nişan zamanı da bakma anasına bakmak zorundamısın sanki çocuğuma zor bakıoyrum de baksın anasına oturup ya da onu da götürsünler ne biçim bi kadınmış o öyle alemin uyanığı kendi sanki

Bu tarz şeylere takılma, eşinle aran iyi mi?
Nur topu gibi bebeğin var. Sen bebeğine eşine zaman ayır. Bırak kim kime ne yapıyorsa yapsın. Herkes yaptığından utansın.

Bende normalde haset biri değilim evli.misin bilmiyorum insan üzülüyor benim esim hic maasini alamadi nisanlilik suresinde yok altindi esyaydi maddi anlamda cok zorlandık simdi boyle olunca üzücü bir durum esimde üzülüyor bakıyorum. . Velhasili kelam haklisin tabi ki

Evet secti esyalarimi Pasa pasa oturuyorum o esyalarla yaptığı hersey yanina kalıyor böyle aslında gidip gitmemek degil tavırları beni üzüyor. .

Bak öyle alttan alırsan tepene binerler hiç kıymetin de olmaz ben olsam dünyayı başına yıkardım eşimin ve anasının. benim istediğim mobilyalar alınmadan o eve adımımı bile atmazdım. Hergün evlenip ev kuruyorum sanki. kendi beğenip aldığım mobilya dan bile bi süre sonra gıcık oldum değiştiresim var ne demek ya kaynanın seçmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…