• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem ve oyunları

İnşallah bulur beni birakip beska seylerle ilgilensin de o bana yeter..
Benimde kaynanam altın takmadı hiç bir sozunu yerıne getırmedi bana takılanların bir kısmına el koydu eşimle aramı bozmaya calıstı.ıkı yıl nişanlı kaldım ayda bisefer ya arar ya aramazdı nişan alısverısınden başkada bişey almadı ama hamdolsun eşim arkamda tamam auleaınıde yerden yere vurmuyor ama farkında. Senin eşinde öyle sanırım gerisi zaten boş canım eşinle yavrunla huzurlu sağlıklı omur dilerim

Kizlar eşim de diyorki gitmesek de son ana kadar gidecek gibi yapalim uzulsunler biraz :KK48: hemde belki anneanneye bakacak birilerini ayarlarlar zaten bir subat tatili var evden çıkabileceğim onuda oyle gecirmek istemiyorum. .

Canım eşinde herşeyin farkında destekçin hiç üzülme sende ona göre mesafe koy arana sana nasılsa sende öyle ol. Eşinin çözümü harika :KK9:Yeni geliniyle mutluluklar dile sarsınlar sarmalasınlar birbirlerini.

Bende normalde haset biri değilim evli.misin bilmiyorum insan üzülüyor benim esim hic maasini alamadi nisanlilik suresinde yok altindi esyaydi maddi anlamda cok zorlandık simdi boyle olunca üzücü bir durum esimde üzülüyor bakıyorum. . Velhasili kelam haklisin tabi ki
ne yap et git o nişana
inat değil mi
bunu kendin için yap
sessizleştikçe ezecek seni
anneanneye de baktıracak başkasını bulsun..

Öncelikle herkese merhaba..ben üç senelik evliyim ve alti aylik bir kızım var. Normalde çalışıyorum ama şu an ücretsiz izindeyim. Kvalidem ve annemler aynı sehirde bizde onlra yakın ama başka bir sehirdeyiz. Nisanlilik dönemiyle toplam 4 senedir kvalidemin oyunlarına maruz kalıyorum kendisi o kadar değişik biri ki yumuşak diken derler ya işte öyle. benim ailem Ünv mezunu rahat bir ortamda büyüdüm ama esimin ailesi köy kültürü ile yaşayan bir aile benden ona hizmet etmemi falan bekler genelde..
Neyse yazsam roman olur simdi ki konumuz şu kaynimin subatta nişanı var başka bir şehirde kayinvalidem sanirim bizi götürmek istemiyor arayip nişan gününü söyledi sonra da hava soguk bebek var falan dedi.. tabi ben iki gun sonra anladım ki kvalidemin annesi onlarda onu bırakıp gidecek bende tatilde orda olup ona bakacağım. Birde bana takilan altini falan eşim kendisi yapti bunlar yeni geline kendileri altın yapmis onu da bize caktirmamak icin bizim gitmemizi istemiyorlar.. bıktım artık allem edip kallem edip istediği seyi yaptırıyor...
aman arkadaşım.
bırak oyun yapsın.
yani ona altınları yapmıştır belki. senin görmeni de istemiyordun. görsen ne olacak.
bunun yüzünden kavga çıkaracak da değilsin.
kayınvalidenin annesi yatalak mı.
yatalak değilse bakarsın belki bir kaç gün. o kadının bi suçu yok ki. yazık . yaşlı olunca ordan oraya gönderilir durursun işte.
sen çok gitmek istiyorsan yine geleceğiz dersin..ama sen de gitmek istemiyorsan çok üsteleme . boş ver

Oyun yapanin kafasi hic rahat olmaz.
Bosver.
Bu arada kaynin esinden daha mi az kazaniyor acaba, o yuzden mi kayninin altinlarini onlar yapmis ?

Yok ikisi de ayni isi yapıyor esim ise basladi biz nisanlandik hemen ama kaynim üç senedir yedi icti gezdi hic birikim falan da yapmadi..

Git o nişana bebekle insanlar nelere gidiyolar.
Kv ilede çok muhattap olma geçmiş geçmişte kalsın.

Bebekle gitmeyi göze alacağım da esimi ikna edebilirsem..

aman arkadaşım.
bırak oyun yapsın.
yani ona altınları yapmıştır belki. senin görmeni de istemiyordun. görsen ne olacak.
bunun yüzünden kavga çıkaracak da değilsin.
kayınvalidenin annesi yatalak mı.
yatalak değilse bakarsın belki bir kaç gün. o kadının bi suçu yok ki. yazık . yaşlı olunca ordan oraya gönderilir durursun işte.
sen çok gitmek istiyorsan yine geleceğiz dersin..ama sen de gitmek istemiyorsan çok üsteleme . boş ver

Ben zaten yaşlı kadina Kıyamam onun suçu yok sonucta ben seve seve bakarim ama bana rica etse durumu izah etse keske boyle dümen cevirmese k validem..

Bizde istemedik hicbisey iki bilezik ve bi ton borcla gelin oldum calistim odedim hepsini kaynim üç yıldir çalışıyor birikmisi de var ama onun evlenmesi dert ediliyor anlayamıyorum bir türlü simdi bisey desem kıskançlık yapıyor diyecekler..

Yok ikisi de ayni isi yapıyor esim ise basladi biz nisanlandik hemen ama kaynim üç senedir yedi icti gezdi hic birikim falan da yapmadi..

Bebekle gitmeyi göze alacağım da esimi ikna edebilirsem..

Bi birikimi var diyorsun, bi yok diyorsun.
Neyse.. ben olsam gitmem. Altin hirsi ugruna niye kendini, bebegini hirpalayacaksin.. gercekten nisan torenine katilmak istiyorsundur o baska.. ama baska bir niyetle gitme. Eline bir sey gecmez, kendini yiprattiginla kalirsin.

Bi birikimi var diyorsun, bi yok diyorsun.
Neyse.. ben olsam gitmem. Altin hirsi ugruna niye kendini, bebegini hirpalayacaksin.. gercekten nisan torenine katilmak istiyorsundur o baska.. ama baska bir niyetle gitme. Eline bir sey gecmez, kendini yiprattiginla kalirsin.

Evet haklısın çelişkili yazmışım biraz valla aslında gerçekten celiskili...bir araba almıştı evlilik konusu çıkınca sattı borcum var dedi onu ödeyecm dedi bizde anlamadk birikimi var mı yok mu..

Altın hırsı degil asıl mesele benim zaten altın talebim olmadi kimseden sadece meselelerin böyle dolayli yollardan dalavre çevrilerek soylenmesine üzülüyorum. Bana dese ki benim gitmemm lazım kizim annemi yalniz birakamiyorm sen ilgilenir misin daha güzel olur. . Ki k validem her meselede böyle yapıyor.
Yoksa altin gümüş konusu nasip meselesi tabi ailelerin bu konuda da adaletli davranmaya dikkat etmesi gerekir. .

ya konu sahibi sende değişik bir enerji var adını da koyamadım .
Ki eşin de bunu hissediyor ki yanın da duruyor senin .
Yerin de olsam nişana şu aklımla gitmezdimm.
Bazı şeyleri görmemek inan bana gerçekten çok daha iyi.
Kafama takmam diyorsun ama takılıyor.
Sen ilk gelindin arkasından da gelene masraf yapılacak diye kısılandın , diğer oğullarına ise içlerin de ukte kalanı yapmak isterler.
Bitiyor çünkü ardı yok.

ya konu sahibi sende değişik bir enerji var adını da koyamadım .
Ki eşin de bunu hissediyor ki yanın da duruyor senin .
Yerin de olsam nişana şu aklımla gitmezdimm.
Bazı şeyleri görmemek inan bana gerçekten çok daha iyi.
Kafama takmam diyorsun ama takılıyor.
Sen ilk gelindin arkasından da gelene masraf yapılacak diye kısılandın , diğer oğullarına ise içlerin de ukte kalanı yapmak isterler.
Bitiyor çünkü ardı yok.

Adi ne acaba o enerjinin :KK52:
Kaynimdan sonra iki ogullari daha var aslinda.. biraz değişik düzeni var wsimin ailesinin mesela üniversite okurken de aynisi olmus eşim cok ağır başlı biridir hep bursla okumuş ama kaynim sekiz sene de bitirdi ve fazlaca rahat okudu universiteyi yani bu ailede ne kadar iyi olursan o kadar zorlaniyorsun. .

Ben zaten yaşlı kadina Kıyamam onun suçu yok sonucta ben seve seve bakarim ama bana rica etse durumu izah etse keske boyle dümen cevirmese k validem..
çok haklısın . ama keşke der dururuz. inan ki . işte buraya yaz da rahatla
birbirine benzer kayınvalideler zaten. ne yaptıkları belli olmaz bazen

Adi ne acaba o enerjinin :KK52:
Kaynimdan sonra iki ogullari daha var aslinda.. biraz değişik düzeni var wsimin ailesinin mesela üniversite okurken de aynisi olmus eşim cok ağır başlı biridir hep bursla okumuş ama kaynim sekiz sene de bitirdi ve fazlaca rahat okudu universiteyi yani bu ailede ne kadar iyi olursan o kadar zorlaniyorsun. .
demekki hep aynılar kaynanalar benım çocugum oldu 3 aylık dedesi daha aramadı bile aranızda bişey geçti mi dersen elle tutulur hiç bişey olmadı görumcelerim doldurmuşlar kaynanamda senınkı gibi gulerek gulerek herşeyi soyler daha az önce dedesi ınternete koydugumuz fotografa gomemısın oğlu olmus tutmuş şeyini koparmıs demiş onu dedi hiç bişey diyemedim ona yanıyorum bide ilk torunları anlatsam belki kendi halınıze sukredersiniz

demekki hep aynılar kaynanalar benım çocugum oldu 3 aylık dedesi daha aramadı bile aranızda bişey geçti mi dersen elle tutulur hiç bişey olmadı görumcelerim doldurmuşlar kaynanamda senınkı gibi gulerek gulerek herşeyi soyler daha az önce dedesi ınternete koydugumuz fotografa gomemısın oğlu olmus tutmuş şeyini koparmıs demiş onu dedi hiç bişey diyemedim ona yanıyorum bide ilk torunları anlatsam belki kendi halınıze sukredersiniz
Ne kadar itici bir kayınpederiniz var.

Ne gıcık bir kpeder zaten bu isler böyle herkesin yarasi içinde ne yazik ki ama neden böyle oluyor anlamıyorum benim annem babam esimi oğulları gibi görüyor o da onlari ayni sekilde erkegin ailesi neden böyle yapıyor anlamak mümkün değil Allah sana da sabir versin kvalide bir türlü kpeder bir türlü evlilik zor is gerçekten...

Ne gıcık bir kpeder zaten bu isler böyle herkesin yarasi içinde ne yazik ki ama neden böyle oluyor anlamıyorum benim annem babam esimi oğulları gibi görüyor o da onlari ayni sekilde erkegin ailesi neden böyle yapıyor anlamak mümkün değil Allah sana da sabir versin kvalide bir türlü kpeder bir türlü evlilik zor is gerçekten...
aynen eşim bizim tarafa gttiğinde benden önce o gelir kucugunden buyugune çok şükür ki eşim onlara benzemıyor ve uzaktayız

Back
X