Kayinvalidem yalanci kadinin teki

siz böyle söyleyince şey geldi aklıma..
yokluk zamanımızdı yani bizim için lükstü misafir gelecek diye annem etki ekmek yaptırmıştı
ayranı çorbası ve salatası..
o günde kar yağdı bayağı fenaydı ortalık ama misafirler sağ olsunlar yine de düşünüp gelmişler.
içlerinden birisinin dediği kelime geldi aklıma o kadar zahmet masraf ettiniz diye kalkıp geldik etli ekmek yaptığınızı bilseydik bu havada kalkıp gelmezdik dediler..
Ben küçüktüm çok iyi hatırlıyorum ama annemin çok zoruna gitmişti...
herkesin yapacağı yemek kıyaslanmamalı bazen 10 çeşit çıkartırız bazen çayın yanına bir büskivi..

Kaçın limoncu 2 geliyor Zavallı kaynanalar. Davet etseler bir dert, etmeseler ayrı dert. Kadın belki hasta, belki benim gibi el becerisi yok, yapamıyor. Mecbur mu size börekler açmaya hem ? Sanki pötübör püskevit vermiş çayın yanına gibi tavırlar.

Börek yapmayı bilmiyor olabilir, siz el emeği sunduğunuz için altta kalmamak için böreği ben yaptım demiş olabilir. Yalan söylemiş olabilir ama size böreği hazır aldığını söylerse bozulursunuz diye çekinmiştir. Tepkiniz çok abartı buldum.

Ay ne kadar terbiyesizmiş, etli ekmek basit bir yemek değil ki. Ben çok severim. Ki gerçekten basit bir yemek de olsa söylenmez.

oha terbiyesizler. anneniz ne cevap verdi hadlerini bildirmedi mi? yani böyle düşünsen bile söylemezsin. yemeye içmeye geliyolar sanki.

herkes çok iyi yemek yapacak önünüze çeşit çeşit yemekler serecek diye birşey yok olamazda. kadın belki sizlere mahcup olmamak için ben yaptım ısrarla dedi... hazır alsa nolur yani sizi düşünüp almış mı almış

Benim kayın validen obsessif kompulsif.Asla evine misafir gelmez.Senede bir biz gideriz.Biİ de zor misafir eder,hasta çünkü.Keske bize de yemekler yapılsa da hazır olsa.Kaynanamla şu hayatta iki kez bile sohbet edememisimdir.Cunku ya temzilik yapar ya saatlerce bulaşık yıkar.Bir günün beş dakikasını bize.ayirir belki.O zaman da oğluna ağlar.Zavalli oğlu çok yaslanmissim,zayiflamissin diye.Hatta geçen gidisimizde ne çektin ve oğlum dediKeşke benimki de insan olsa da bir güler yüz gösterse.Bir şeyler ikram etse de hazır olsa

Sizin gibi gelinim olsa bende değer vermezdim.

Utanmadan inatla ben yaptim hazir almadim demesine sinir.oldum
Hazir aldim dese sorun etmezdim ama yalandan ben yaptim demesine kziiyorum
Siz bütün sülale olarak hazır mı bu diye sorunca utanmamışsınız da o ben yaptım dediği için mi utanacak

Ahhahhah,pogaca kek kisirla mi deger vermis oldunuz
Ay hiç gulecegim yoktu
Sanki kuzu cevirmissiniz

Buna takılacak karakterde gördüyse sizi yalan söylemek zorunda kalmıştır ki, nereden biliyorsunuz yalan söylediğini ?

Hazır yufkalar var şu böreği için kendi yapmıştır belki.

Kendinizi hazır hazır değil şeklinde konularla mi kıymetli görüyorsunuz

Ayıp yaptığınız. Nisanliniza söyleme isteğiniz ise fazla fesat gösteriyor sizi bizim buralardan.

Paşa gönlünüzü hoş tutmak için hastaydı v.s yapamadım diye söylemesi mi gerekir. O da yalan olmayacak miydi ?

Yapmış hürmetine, davet etmiş sohbet etmiş.

Siler gibi misafirler hiç kapıma uğramasın.

Yiyip içip arkamdan konuşacak insanlar iyi niyetli olamaz asla.

El emekleri de pogaca yani:)
Valla gogsunu gere gere deseydi pastaneden aldim diye.
O bile cokmus onlara,kadini sirayla sorguya cekmisler birde,tarif isteme ayagina:))

Yyy Gina geldi bu Kari toplantilarindan sonra ki dedikodudan kk da karisti artik sizene ayol belki ugrasasi yoktu olamazmi

Ay bu da yeni çıktı.
Tvde, nimetin orasını burasını dürterekten, sanki profesyonel, dünya çapında bir aşçı, bir gurme havasında, yüksekten yüksekten yemeği ve yemeği yapanı eleştiri adı altında aşağılayan, sinir stres kasan programlardan sonra misafirlik adabınızı da yitirdiniz herhalde.
Bu nasıl bir terbiyesizliktir ya; yok o hazırmış da yok öbürü lapaymış da... Siz gibilere bi paket petibör bile fazla.

Yapamiyordur. Bende kim yaptı sorusuna çok kızıyorum. Kim yaptıysa yaptı ye kalk.
Bende kendim yapmam. Gittigim yerde de araştırmam

Hastaydım yapamadım da bir yalan olmaz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…