- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi MinikCitlembik
-
Benim de iki oğlum var, evlenmeye karar verince evlatlıktan reddeceğim galibainatla siz mi yaptınız diye sormasaydınız o da inatla ben yaptım demezdi.kadın niyetinizi anlamıştır.siz mi yaptınız hazır mı sorusu bence daha büyük bir ayıp sorulmaması lazım.bu da bana göre ayıp.siz açık aramak için sanki o eve gitmişsiniz bir de henüz nişanlılıyken kadının bir şey yaptığı yokken kalkıp oğluna annesini şikayet edeceksiniz.Allahım 2 oğlum var sen iyileriyle karşılaştır
ay çok güldüm.Benim de iki oğlum var, evlenmeye karar verince evlatlıktan reddeceğim galiba
Siz kayinvalideye sadece yemek yemeye mi gidiyordunuz?11 yıllık evliyim Kv ye 100 kere yemeğe girtiysem 95 inde balık ve marul koydu masaya. Balık tepsiye atıp gırına koymuş maruşunyıkayıp tabağa koymuş bu kadar . Bir kere bile eşime bir şey demedim. Anneme gittiğimizde annem çorbası salatası vs vs 8-10 çeşit yaptı her seferinde . Eşimde anladı annesinin kendini yormak istemediğini artık yemeğe falan gitmiyoruz annesine . Siz de o çok çağırmadılkça gitmeyin
Pardon da, herkes yemek hazirlamak zorunda mi? Bir hazir boregi utanip da hazir aldim dememek icin yalana basvurmus olmasi, onu kotu ve yalanci biri mi yapiyor yani? Ne olmus herseferinde karsiniza hep hazir pide ayran koysa? Siz icinizden geliyorsa, 40 kat baklava acin, minyatur boyutta mantilar kapatin, tencere dolusu dolmalar sarin, ama kadini rahat birakin yahu.Dugunume cok kisa bir zaman kaldi
Cay icmeye davet etti ailemi kadinlar arasinda oturduk teyzem de geldi falan
Resmen lapa gibi bir patates salatasi
pastaneden hazir su boregi
Ve hazir kurabiye almis onumuze getirdi
Borek bariz hazir su boregiydi bir de utanmadan ben yaptim.diyor kendisi yemek.yapmktan aciz bir insan neden yalqn soyluyorsun
Herkes hazir mi aldiniz dedi inatla ben yaptim dedi
Beni anlamadigim konu biz hanimefendi icin sabahtan kalktip pogaca kek borek kisir falan yapariz ama kadin totosunu kaldirip.zahmet.etmez
Yemege davet ettiginde bile
Hazir pide salata hazir ayran yapmisti
Ayni nezaketi ve degeri neden bize gostemiyor
Biz onlar icin yaptigimiz halde
Esime bu durumu kirmadan nasil sorabilirim
Umarim konu sahtedir. Degilse de, Allah insana en fazla bu kadar dert versin diyorumAile içinde akrabalarla yaptığınız dedikodu kesmedi, "gidip bir de forumda çekiştireyim" mi dediniz?
Börekten daha çok dedikodunun tadı damağınızda kalmış sanırım.
Üzüldüm kadına. Konu umarım faketir.
Değilse kayınvalidenize sabır, size de vizyon diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?