- Konu Sahibi MinikCitlembik
-
Gelin oldum diye burnun mu buyudu derler eskiler. Sizde de biraz oyle olmus. Madem oyle gelin olarak sen yap döktür marifetlerini bir gun de buyukler de yesin.
Nisanlini da annesine karsi doldurman hic hos degil, ilerde kaybeden sen olursun. Kimse annesinden vazgecmez.
ay mümkünse kimse kimseye yemekler döktürmesin hiç kimse bu amaçla evlenmiyor yahu :) ara sıra görüşsünler olsun bitsin iki kişi evleniyor ama sülaleler oturup börek hazır mı muhabbeti yapıyor ne saçmaAa o zaman da 20 gunluk gelinim alisamadim yemek yapmay hemen yemeğe gelmek istiyor derler
Ohhh tatlım o efsanevi bir kk karakteri oldu hangi birini yazayım,saliha olayı nedir merak ettim :)
Valla hicbirine denk gelmemisim sanirim simdi gördüm merak ettimOhhh tatlım o efsanevi bir kk karakteri oldu hangi birini yazayım,
Bdv den bakabılırsın. Baslıgı terbiyesizlik değil mi buValla hicbirine denk gelmemisim sanirim simdi gördüm merak ettim
Ha evet o konuyu biliyorum kahvaltiya gelip abartılı fesat film karakteri gibi olan herseyi elestiren bi kadin vardi sonra konu sahibi de ona gitmisti rezil olmustu kadin :) geri kalan muhabbeti bilmiyorum ama saliha miymis ismi o da mi kk daymis yoksa :)))Bdv den bakabılırsın. Baslıgı terbiyesizlik değil mi bu
Kayınvalideniz yalancı ama maşallah sizde pek fesatsınız. Herkes yemek yapmayı bilecek diye bir kaide yok. O kadar yapabilmiş koymuş. Salatasını kendi yapmış ona da kulp bulmuşsunuz. İyi ki emek verip başka bir şey yapmamış.Dugunume cok kisa bir zaman kaldi
Cay icmeye davet etti ailemi kadinlar arasinda oturduk teyzem de geldi falan
Resmen lapa gibi bir patates salatasi
pastaneden hazir su boregi
Ve hazir kurabiye almis onumuze getirdi
Borek bariz hazir su boregiydi bir de utanmadan ben yaptim.diyor kendisi yemek.yapmktan aciz bir insan neden yalqn soyluyorsun
Herkes hazir mi aldiniz dedi inatla ben yaptim dedi
Beni anlamadigim konu biz hanimefendi icin sabahtan kalktip pogaca kek borek kisir falan yapariz ama kadin totosunu kaldirip.zahmet.etmez
Yemege davet ettiginde bile
Hazir pide salata hazir ayran yapmisti
Ayni nezaketi ve degeri neden bize gostemiyor
Biz onlar icin yaptigimiz halde
Esime bu durumu kirmadan nasil sorabilirim
Evet oHa evet o konuyu biliyorum kahvaltiya gelip abartılı fesat film karakteri gibi olan herseyi elestiren bi kadin vardi sonra konu sahibi de ona gitmisti rezil olmustu kadin :) geri kalan muhabbeti bilmiyorum ama saliha miymis ismi o da mi kk daymis yoksa :)))
Evet obılmeyen yok valla kk da emınım sureklı bana laf sokuyor wp durumundan
Yok sosyal medya da hakkında paragraflar yazanlar yüzüne karşı cümle bile kuramıyormuşne diyor burda konu acip anlattiginiza dair mi laf sokuyor o zaman simdi bu mesajlari da okumustur fesat kotu film karakteri dedim ama oyle cidden kusura bakmasin artik☺
Asıl hazir mi diye sormak terbiyesizliktir saygisizlik gorgusuzluktur bana gore acikcasi. Dusunsene bi eve gidiyosun kadin senin önüne oyle ya da boyle biseyler koymus ikramda bulunuyor ve sen israrla hazir mi diye soruyosun. Sanane yahu hazir ya da degil sana ne yani.Misafirim gelecektir, öyle ya da böyle bir şeyleri hazır almışımdır, misafir bunu fark eder ve lüzumsuz bir ısrarla “Bunu hazır mı aldın” diye sorar. Enn sinir olduğum şey. Bazı insanlar çok işsiz.
Yuzune karşı cumle kursan ne olur ki o cumlelerden anlayacak tiynette bi insan olsa zaten o terbiyesizliği en basta yapmazdı:)Yok sosyal medya da hakkında paragraflar yazanlar yüzüne karşı cümle bile kuramıyormuş
Utanmadan hazır mı diye mi sordunUtanmadan inatla ben yaptim hazir almadim demesine sinir.oldum
Hazir aldim dese sorun etmezdim ama yalandan ben yaptim demesine kziiyorum
Yeminle şu yorumu yapan birini aradım uzun uzadıya yazmaya üşenipAsıl hazir mi diye sormak terbiyesizliktir saygisizlik gorgusuzluktur bana gore acikcasi. Dusunsene bi eve gidiyosun kadin senin önüne oyle ya da boyle biseyler koymus ikramda bulunuyor ve sen israrla hazir mi diye soruyosun. Sanane yahu hazir ya da degil sana ne yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?