Kayinvalidem yalanci kadinin teki

Aa o zaman da 20 gunluk gelinim alisamadim yemek yapmay hemen yemeğe gelmek istiyor derler

Aa o zaman da 20 gunluk gelinim alisamadim yemek yapmay hemen yemeğe gelmek istiyor derler
ay mümkünse kimse kimseye yemekler döktürmesin hiç kimse bu amaçla evlenmiyor yahu :) ara sıra görüşsünler olsun bitsin iki kişi evleniyor ama sülaleler oturup börek hazır mı muhabbeti yapıyor ne saçma

Gereksiz ayrıntıya takılıyorsunuz ben de sevmem yapmayı beceremem de ve en önemli misafirime bile ev hanımlarının yaptığı börek kek tatlı vs alırım benden güzel yapacakları için. Ama gidip pastahaneden Almam tabi. Ev yemekleri yapan güzel temiz yerler var. Bn de özendiğime böyle yapıyorum

Herkes hazır mı diye kadına sorunca ne yapsın ben yaptım demiş. Bu kadar takılmayın başka uğraşlar bulun kendinize

Bdv den bakabılırsın. Baslıgı terbiyesizlik değil mi bu
Ha evet o konuyu biliyorum kahvaltiya gelip abartılı fesat film karakteri gibi olan herseyi elestiren bi kadin vardi sonra konu sahibi de ona gitmisti rezil olmustu kadin :) geri kalan muhabbeti bilmiyorum ama saliha miymis ismi o da mi kk daymis yoksa :)))

Kayınvalideniz yalancı ama maşallah sizde pek fesatsınız. Herkes yemek yapmayı bilecek diye bir kaide yok. O kadar yapabilmiş koymuş. Salatasını kendi yapmış ona da kulp bulmuşsunuz. İyi ki emek verip başka bir şey yapmamış.
Sizin yapmış olmanız kalite farkını gösterir. Hoş yapılanı dillendirince ne kadar kıymeti kalır o da ayrı bir konu...

Evet o bılmeyen yok vallakk da emınım sureklı bana laf sokuyor wp durumundan

ne diyor burda konu acip anlattiginiza dair mi laf sokuyor o zaman simdi bu mesajlari da okumustur fesat kotu film karakteri dedim ama oyle cidden kusura bakmasin artik☺
Yok sosyal medya da hakkında paragraflar yazanlar yüzüne karşı cümle bile kuramıyormuş

Asıl hazir mi diye sormak terbiyesizliktir saygisizlik gorgusuzluktur bana gore acikcasi. Dusunsene bi eve gidiyosun kadin senin önüne oyle ya da boyle biseyler koymus ikramda bulunuyor ve sen israrla hazir mi diye soruyosun. Sanane yahu hazir ya da degil sana ne yani.

Siz de hazır alın madem yemege cagirdiginizda da pide ayran ikram edin.Sizi zorlayan mi var kisir borek kurabiye yapmaya.Tercih meselesi sonucta siz evde yapilani sunarsiniz karsi taraf da disardan aldığını.Bu arada yediniz mi bari su böreklerinii ,kurabiyeleri merak ettim?Ayrica ben olsam boyle bir seyi asla esime söylemezdim.Bana göre gereksiz bir laf.Kendimi küçülttüğümü düşünürdüm çünkü.

Yeminle şu yorumu yapan birini aradım uzun uzadıya yazmaya üşenip Konu sahibesi bence evlenmeyin bu kadar öküzün altında buzağı aramak neden ye kalk git uzatma tutumundan rahatsız oluyorsan sende yapmazsın olur biter kadına karşıda böyleyseniz onun yerinde olsam sofranıza oturmam kapınıza oğlum için gelmiş olsam bile.

Geçmiş konularını okudum bir ayda 3 konu açmışsın hatta olay gidip yüzüğü kafasına atmak istiyorum kadara gelmiş.Görümcen burda senin hakkında kötü şeyler sölemiş,diğer konuda görümcen sen ne alırsan onu alıyormuş ws... ,bir diğer konu nişanlın dayısının taktığı altını istemiş 2. El eşya muhabbeti var birde.Bence sen bu ilişkiyi Ya bir gözden geçir yada etrafındakileri takma Yoksa olmaz.Evlenince eşim beni tutar,bir şekilde avucumun içine alıp bana yapılanları insanlara ödetirim diye düşünme o işler hiç öle olmuyor.Nişanlılık dönemi filmin fragmanı daha ona göre

‘’Kız kardesimin kuafor masrafini bile karsilamadi
Nisan alisverisinde kiz kardesime kucuk hediye bile almadi’’
Ya birde bu sorunlar var.Bak gerçekten üzüldüm sana bu kafayla gidersen yürümez bu evlilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…