Canım çalışıyor musun ? Evini terketme , savaş aç o zaman eşin küs olmanı konuşmamanı kabul ediyor... Eşine annesini hiç şikayet etme... Git çilingir getir anahtarı değiştir, eşine de ki annene anahtarı verirsen sürekli bu eve çilingir gelir, benim evimse benden başkası giremez. Temizlik konusunda da eğer çalışıyorsan temizlikçi tut ben kendi işimi ancak yapıyorum mecbur değilim de ve sakınn ha sakın yapma... Annenin babanın karşısına çıkmıyor ise valla sende onlara o kadar mesafeli dur. Eşine söylemeden sen işini becer , eşin laf ederse ben hiç şikayet etmiyorum annen böyle davrandığı için mesafe koydum sadece vs. de geç. Bende altlı üstlü oturuyorum benm kv seninki kadar değil ama o da alttan hallediyor işini , anahtar ondaydı aldım , bozuldu aramıza mesafe girdi oğlunu fitledi vs... takmadım... eşimi de uyardım bununla ilgili. Geçenlerde bayram temizliği muhabbettine komşumun eşimin yanında laf soktu , bende gülerek kv.lerde para çok tutun temizlikçi yaptırın gelinler kendi g.tlerini toplayamıyor çalışmaktan dedim. Ahanda kaldı çıt çıkmadı , şikayet bile edemedi. Kendin halletçen canım lafını söylücen onunkini takmıcaksın.