• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem !!!!!!

kuzey2706

Guru
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
83
28
288
merhaba kızlar .. 5 yıllık evliyim 1 yaşında oğlum var evlendiğimde kaynvaldelerden uzakda oturuyodum pek sıkıntımız yoktu bizim kayınvaldede çocuk yap ben bakıcam die sürekli söylüyordu sonra çocuk olunca getir götür olmasın diye alt katına taşındım maalesef şimdi 7 aydır o bakıyor 1 hafta o baksa 1 hafta annemde kalıyorum bunalmasın diye kötü bir lohusalık geçirdim onlar yüznden snra işe başlayınca toparlamıştım şuanki oturduğumz ev tapusuz o yüzden bende eşimde çalışırken 1 daire almak istedik şimdi yan çizmeye başladı sebebine gelince ; ben çok dobra bi insanım çocuğma bakıo die hiçbizaman yalakalık yapmadım birz cvp veriyorum oldu bittide yapamam huyum değil ama yeni bir eltim oldu şuan onlara yanaşma durumunda onlara kızım kızım yavrum canlarım bize sert sert konuşmalar evlenirkende ayrım yapıldı bilezikler kaç katı fazlası takıldı para yardımları yapıldı bize hiçbirşey yapmamışlardı eşimle ikimiz yaptık ne yaptıysak şimdi bizi hor görme aşşalama durumndalar bizi itekliyolar annemde buna arada laf sokuyo yaptıklarından şimdi bu dünürlerim çok ii çok hanım senin ailen beş para etmeze getiriyor lafı hasbam çocuğa bakıcm bakmıycm tehditleri çıldırmamak için zor tutuyorum kendimi buarada yeni gelinimizde sevmio kayınvaldeyi ama çok politik ben bunu yapamıyorum işte yapabiliceğimide sanmıyorum bizde borçlanıcaktık ev için zaten bi desteklerini görmedim bi çocuğada bakmaya nazlanıyo millet neler yapıo torunu için napıcamı şaşırdım buarada annem bakamaz başka şehire taşınıyolar ben çalışmassamda hiçbi yatırım olmaz bunlarında şımarıklıkları napıcam bilmiyorum borca girsem bi dert girmesem bi dert çok dağınık yazdım kusura bakmayın ama kafam çorba :(

Çocuğu kreşe verebiliyorsanız verin. Şimdi siz kvye dobrayım diyip ters ters konuşmalar yapıp çocuğa bakmaya nazlanıyor derseniz o iş yaş. İdare etmeyi bilmeniz lazım yalakalık değil bu idarecilik. Millet para verdiği bakıcıları el üstünde tutuyor aman kaçmasın başka yere aman çocuğuma iyi davransın diye. Bir de bu örnekler var yani.
Şimdi aranızı yumuşatın sonuçta bebeğinize bakıyor sırf bu bile yeter ki bakmak zorunda değil yani. Yalakalık değil idarecilik yapacaksınız siz idare ederseniz işleriniz daha yolunda gider

Böyle şeyler insanın mizacıyla alakalı. Keşke politik olabilsek ama bende değilim. Eğer kendin olduğun icin sana triplenip çocuğuna bakmayacaksa bırak bakmasın! sinirlerini harap etme, bence maddi durum un el veriyorsa düzgün bir bakıcı bulmaya çalış kendine canım...:KK19:

Back
X