Meraba arkadaslar. Onceki bi konumdada bahsetmistim kv ve gorumcelerimden. Sert kotu soguk davranmalari laf atmalari iftiralar yalanlari bir cok cirkin sey yasattilar bana. Sagolsun esim hep arkamdaydi. Esim tepki koya koya yumusadi biraz kaynanam. Evime Aldigim seye laf solemiyo artik. Laf atmiyo eskisi gibi. Bi iki aydir iyidik bole. Dun esimin kuzenleri geldi. Ben caya bekliyodum baktim yemek saatindrn bi saat once geldiler. Bende hizlica bi menu olusturup bsyler hazirladim. Tam sofraya oturcaz kv geldi. Actim kapiyi optum gecirdim iceri. Baktim sofrada diyoki bu yemegi tuzsuz yapmissiniz. Bir suru tuz dokuyo yemege. Yigenleri dedi yenge senin tansiyonum yokmu zaten yemegin tuzuda tam. 10 dakka gecti baktim diyor biliyorsunuz cocuklar var niye aci yaptiniz bu yemegi. Sofradaki herkes aci degil dedi. Cocuklarda gayet yedi. Kizlar gercekten elimden geldikce takmiyim diyom ama olmuyo. 13 kisi ye bi saat icinde ne pisidiysem hazirlayip bi menu cikardim sonucta. Ne bu yaptigi. Ve ben hicc cvp veremiyom kv mede gorumcelerimede. Sorun cikmasin ayip almasin deyip susuyom.