• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem

Merhaba bayanlar. Ben 18 haftalık hamileyim. 3 yıllık evliyim. Kayınvalidem kötü bir insan değildir. Ama ufak tefek sorunlar oldu. Bu arada annemlerle de kayınvalidemlerle de farklı şehirdeyiz. İki buçuk üç ayda bir gider iki üç gün kalır döneriz ikisinde de. Bir buçuk ay önce kayınvalideme gitmiştik. Kayınvalidemin yaptığı birkaç şey yüzünden eşimle kavga ettik ve neredeyse boşanma aşamasına geldik. Bu süreçte ben çok ağladım çok sinirliydim. O günlerde kayınvalidemi arayıp her şey senin yüzünden oldu boşanıyoruz işte mutlu musun sen beni hamileyken üzdün inşallah sende çok üzülürsün dedim ve ağlamaya başlayınca telefonu yüzüne kapattım. Lütfen yargılamayın onun yaptıkları yüzünden kavga ettiğimiz için çok sinirliydim. Sonra eşimle bir şekilde barıştık ve olayın üzerinden zaman geçti. Bu süreçte ben kayınvalidemi hiç aramadım. O beni bir kere aradı bir dakika konuşmadık bile. Eşim bir ay sonra filan kayınvalidemlere gitmek isteyecek. Hamileliğim şuan beşinci ayın içinde ve bel ağrılarım başladı. Bir ay sonra daha da artacak. Şehir dışında oldukları için (8 saat) gitmem çok zor olacak. Ve bu olaydan sonra gitmek sizce yüzsüzlük gibi mi olur? Sizce ne yapmalıyım? Eşime onları çağıralım desem ne kadar kalırlar bilmiyorum. Birde bu olaydan sonra kayınvalidem hiç arayıp da benim sağlığımı , bebeği sormadı. Sonuçta onun da torunu. Alınganlık mı yapıyorum.
kötü konusmanız olmus sizi neden arasın ki
ve bir de illa gitmek zorunda mısınız karnınız burnunuzdayken ya da o gelmek zorunda mı?

Ahahah bence gitmeyin. Giderseniz baya yuzsuzluk olur. Ayrıca esinizle kavga etmissiniz, kadina neden beddualar kotu sözler. Ne kadar cabuk butun kotu seyleri baskalarindan sebep yapabiliyorsunuz.
Ayrıca aramaz tabi, ben olsam ben de aramam. Benim yuzumdense alin evlilgiginizi basiniza calin der aramam. Bı de yalvarsin size.

Back
X