- 18 Temmuz 2018
- 2.426
- 2.174
- 63
- Konu Sahibi kelebek4616
-
Beni niye alıntılayıp yorum yazdığınızı anlayamadım.içinize sinmiyorsa rahat etmiyorsanız baktirmayin o dedi diye ise mi gireceksiniz saçma iş arıyorum bulamadım diye oyalayın 2bucuk 3 yaşından önver baslamayinnn ise
Çalış der çünkü size maddi destek saglayanlardan biri de onlar. Kendinize yetiyor olsanız karar tamamen size kalırdı ama başkalarından para alıp yok emzirecegim, yok o işi yapmam vs demek doğru değil bana göre.
Sizin kadar çocuğu olup bir sürü çalışan kişi var.
Mesleğiniz nedir?
Belki atama falan bekleyeceginizi, bu sebeple sürecin uzun süreceğini düşündüğünden kasiyerlik yap çok alıyorlar diyordur.
Açıkçası asgari ücretle ise girerseniz de, tam gun kreş fiyatı neredeyse yarısından fazlası olacak ve çalışmamızın bir anlamı kalmayacak diye ben bakarım diyor gibi geldi bana.
Ama ben hak verdim kv.ye.
Sonuçta yaşlı başlı kocası çalışıp size yardım ediyorsa, ona üzülmüş olabilir
Kasiyerlik mi rahat işmiş. Gitsin onlara sorsun. Canları çıkıyor akşama kadar.
Kvdenize düşmedi sizin çalışıp çalışmayacağınız. Eşinle konuşur anlaşırsın. İki yaşına gelsin sonra mesleğinle ilgili bir iş bulup çalışırsın. O kv deye bırakma kreşe ver dicem ama kocan da kvden de izin vermez burdan bile anladım.
Bizler de ellerinde ekmek yoğurt ya da ekmek salça büyümüş çocuklarız. Elbetteki bu yaştaki çocuğun anne sevgisine ilgisine ihtiyacı var ama ihtiyacı olan tek şey sevginiz değil. Maddi açıdan da rahat büyümeli. Bence siz de taşın altına elinizi koymalısınız.
Atama gerektiren mesleğim yok. Bilgisayar teknikeriyim. Aynı zamanda insan kaynakları üzerinede eğitim aldım ve daha öncede insan kaynakları departmanında çalıştım. Yeniden işe başladığımda yine insan kaynaklarında devam edeceğim. Sadece kayınvalidemin gözünde kasiyerlik farklı bir boyut çok seviyor ve en iyi meslek olduğunu düşünüyor. Benim zaten 2 alanda eğitimim var. Bu yüzden farklı iş istemiyorum. Şuan istesem zaten irtibatta olduğum eski iş yerimde var. Sadece kızım için çok erken en azından 2 yaşına girmesi gerek. Kp bizim için işe girmedi. Hep çalışıyordu emekli aynı zamanda çalışıyor evleri var onun kredisini ödüyorlar. Hem emekli maaşı var hem çalışıyor aylık gelirleri 5.000 TL kredi 1.500 TL. Eşim çalışıyorken oldukları destek aylık Pazar masrafımız 400 TL’ydi. Bizim evimiz kira ama eşim günlük iş yaptı uğraştı kiramızı kimseye ödetmedi. Market ihtiyacımızı yeri geldi annem yeri geldi eşim karşıladı. Kv sadece Pazar paramızı karşılıyordu.
Yine okurken sinir olduğum konulardan biri ne alaka ya çocuğa meraklıysa doğursun bir tane ona baksın canı da sıkılmaz
Oğlu tek çalılıyormuşmuş ne olmuş sanki
Eşin ne diyor ?
Mesleğin ne ?
He iyiymiş o ya oğluşları yorulmasın amanZaten sinir olduğum şey bu asıl olay eşime kıyamıyor bizim durumumuz iyiyken de böyleydi keşke oğlum hiç çalışmasa bile diyebiliyor şaka gibi. Ben bilgisayar teknikeriyim aynı zamanda insan kaynakları üzerinede eğitim aldım ve hep bu alanda çalıştım. Eşim hiç duymuyor annem işte dilinin kemiği yok diyip geçiyor ama ben sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?