- 7 Mayıs 2018
- 702
- 3.425
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bİde eklemek istiyorum ona da dedim ben senin x oğlunla değil, nişanlımla evleniyorum..Bana bu iş pek olumlu gelmedi. Kaynananın tavrı sizin tavrınz bilemiyorum. Hep senden istenecek alttan almak.savunma da hazır oğlumu mu atayım. Siz yanls yapıyorsunuz bana göre. Ama o kadar yorum yazdım hala inatla bir şeyler anlatmaya çalışıyorsunuz.bu keskin tavrinzii olmasi gerken yerlerde gosterirseniz sizin için daha iyi olur. Her yorumda farklı bi açıdan anlatiyorsunuz. Ben entrikaci dediğim birine elim kolum hediye dolu gitmem eşimin annesi bile olsa. Zaten sizi en başta o uyarmi. Hoş onu dinlememissiniz burada neden soru açtiniz onu da anlayamadim
Anlamak istediğiniz yerden yorum yapıyorsunuz. Neyse çok mutlu olun inşallah hiçbir zaman pişman olmazsınız. Saygılar.Zaten nişanlıma da dedim düğüne kadar benden geliş gidiş beklenilmesin bayramda dahil arar telefonla kutlarım kimseye de barışmadık barıştık diye açıklama yapmıcam biz biliyoruz ya yeter dedim. Oda sen işini bilirsin annemde olsa ezdirme kendini hakkını savun o şimdi sana naz yapıp hazır kıvama geldi isteklerimi yaptırayım modunda sen üstüne düşeni yaptın gerisi bende dedi
Gerçekten cok doğru yazmışsınız. Anlamak istediği gibi anlayıp yazıyor . Sonra başka şeyler yazıyor.Anlamak istediğiniz yerden yorum yapıyorsunuz. Neyse çok mutlu olun inşallah hiçbir zaman pişman olmazsınız. Saygılar.
Tarlada bi tek mahsül hatalı diye tarlayı yak diyosun yani :) neyse size cevap vermek istemiyorum ben başında almak istediklerimi aldım gerekli kişilerden teşekkürlerHangi cumlemden yıkıcı davrandığım sonucunu cikardiniz merak ettim.
Aranızda bozuk kendinizin haklı olduğunu düşünüyorsunuz ama anneler günü hatırına gidiyorsunuz çok ilginç. Bir de hediye alıyorsunuz teşekkür niyetine.keşke tatlı da alsaydiniz iftarda yerdiniz :))))
Her cümleye başka bir açıklamayla geliyorsunuz ben sizi anlayamadım.biraz tutarlı olun.bana kalırsa aileni de al gel demis ya siz gidersiniz.
Bundan sonra başlık açmaya gerek duymazsınız inşallah. Gerekli kişilerle özelden muhatap olmanızı öneririm... bir de bu var burada nasıl bir mantıksa...Tarlada bi tek mahsül hatalı diye tarlayı yak diyosun yani :) neyse size cevap vermek istemiyorum ben başında almak istediklerimi aldım gerekli kişilerden teşekkürler
Ayni düşünüyoruz ailes yerine ben de nişanlimin davranişlarina bakiyorum. Olmasi gereken de bu zaten. Lakin annesi ile eskisi olmazsiniz ne yaparsaniz yapi az bir degisim yaşasaniz da tam degişmez . Ailesi sizin evliliginizin ne derece içinde olacak ve nişanliniz ne kadar sizin yaninizda olacak bunlari biliyor musunuz ? Ne yaşanirsa yaşansin ailesi ile , nişanliniz her daim size destek olacak mi ? Önemli olan bu .Hayatta karşınıza çıkan tüm sorunlar da risk almak yerine topukluyor musunuz? Kadının geçmişte yaşadıkları yada bi başkasının psikolojisinin yerinde olmaması benim hayatımı ne derece etkiler..? Ben nişanlımın bana olan davranışlarına bakıyorum.
Bence siz size hak verip aaaa öyle mi tamam siz haklısınız şöyle yapıcam dememi beklediniz istediğiniz cevabı alamayınca bi çamur size göre varsın kayınvalide haklı olsun yüzüne söylemeyeceğim bişeyi arkasından söylemiyorum düşüncemi dile getirdim sizde düşüncenizi dile getirdiniz polemik yaratmaya gerek yok iyi akşamlarNe tarlası ne yakması ? İstediğiniz cevapları alamayınca böyle tavırlar gerek yok.tavır yapacaksanız gerekli kişiye yapın. Ama şeyi de merak ettim entrikaci dediğiniz birine hediye alıp gitmek gönül almak nasıl bir şey ya pes diyorum sadece.
Bence kaynananiz haklı sizin şu tavirlariniza mesajlariniza bakarsam.
Özür dilemedim pişman olduğum konuları anlattım sadeceEski konunuz da KV yı aramış olmanızı bende yanlış bulmuştum.. gereksiz bir arama idi..
Çiçek alıp gidebilirsiniz güzel bir ortam olur ancak özür dilemeye gerek olmadığı kanaatindeyim... Çiçekle gitmek de zaten güzel bir adım ..
Nişanlımdan Eminim bunun için babama da söz verdi allah izin verirse herşey güzel olacak diye düşünüyorum. Nişanlım kimi nereye koyması gerektiğini çok iyi öğrendiAyni düşünüyoruz ailes yerine ben de nişanlimin davranişlarina bakiyorum. Olmasi gereken de bu zaten. Lakin annesi ile eskisi olmazsiniz ne yaparsaniz yapi az bir degisim yaşasaniz da tam degişmez . Ailesi sizin evliliginizin ne derece içinde olacak ve nişanliniz ne kadar sizin yaninizda olacak bunlari biliyor musunuz ? Ne yaşanirsa yaşansin ailesi ile , nişanliniz her daim size destek olacak mi ? Önemli olan bu .
Özür dilemedim pişman olduğum konuları anlattım sadece
Hakkinizda hayirlisi olsun . Nişanliniz nerede ne yapacagini biliyorsa sorun yaşamazsiniz zaten . Annesi ile eskisi gibi olmaniz pek mümkün görunmüyor ama siz sayginizi özellikle de mesafenizi korursaniz daha iyi olur sizin için.Nişanlımdan Eminim bunun için babama da söz verdi allah izin verirse herşey güzel olacak diye düşünüyorum. Nişanlım kimi nereye koyması gerektiğini çok iyi öğrendi
Valla sen oğullarını Naz’la niyazla yanında tutuyosun diyen biriyim onu da derim ama yapıcı olmaya gitmişim yıkıcı değil.. benim sevdiğim adamın annesi yerine göre politik olmam gerekirse sevdiğim için onu da yaparım gerekirse annen bana kötü davranıyor diye ağlar kendimi ezilen gelin gibi de gösteririm o bana entrika yaptığı için bende ona yaparım. Herkese anladığı dilden konuşurum merak etme sizin hayatta herşeyiniz dört dörtlük tuzunuz kuruysa başkalarına önyargılı olmayın derim. Ha tam tersiyse kendi sorunlarınızla ilgilenin keşke gerçek hayatta şunu yaparım dediğiniz herşeyi yapsanız da bizde gerçekten duysak ama çoğumuz burada mangalda kül bırakmazken benim yaptığımın yarısını yapamaya da bilirsiniz başınıza gelmeden anlamazsınızBenim dediğimi yap diye bir şey yok ya sizin aklınız alıyor mu şu dediğinizisize nisanliniz da demiş zaten uzak dur diye ama siz ayaklarına gitmeyi tercih etmişsiniz.
Arkasında duramayacaginiz lafları söylemeyin sonra böyle ayağına gidip alttan almak zorunda kalırsınız işiniz bozulmasın diye. Sadece üzüldüm evlenecek yasa gelmiş bir kadının bu şekilde davranmasina yukarıda yazdığınız mesaj için diyorum.
Yüzüne de deyin madem entrikaci kadın diye diyebiliyomussunuz ya![]()
Valla sen oğullarını Naz’la niyazla yanında tutuyosun diyen biriyim onu da derim ama yapıcı olmaya gitmişim yıkıcı değil.. benim sevdiğim adamın annesi yerine göre politik olmam gerekirse sevdiğim için onu da yaparım gerekirse annen bana kötü davranıyor diye ağlar kendimi ezilen gelin gibi de gösteririm o bana entrika yaptığı için bende ona yaparım. Herkese anladığı dilden konuşurum merak etme sizin hayatta herşeyiniz dört dörtlük tuzunuz kuruysa başkalarına önyargılı olmayın derim. Ha tam tersiyse kendi sorunlarınızla ilgilenin keşke gerçek hayatta şunu yaparım dediğiniz herşeyi yapsanız da bizde gerçekten duysak ama çoğumuz burada mangalda kül bırakmazken benim yaptığımın yarısını yapamaya da bilirsiniz başınıza gelmeden anlamazsınız
Nişanlım baştan uyarmıştı ama ben bu kadar takıntılı olduğunu bilmiyordum arayıp kadına en başında nişanı atmayı düşünüyorum demem yanlıştı ben bunun üzerine gittim yani durup dururken gitmedim aramam yanlıştı hata ettim diyip gittim ve aradan 15 gün geçmiş gitmeseydim artık hiç mi hatrım yoktu moduna dönecekti bunu anlamıyorsunuz ben kendimi haksız konumundan çıkarmak için gittim şimdi daha feriştahı gelsin gitmem benim gördüğüm tavır hoşuma gitmedi demek ki çokta önem vermek yanlış dedim artık konuşmak isteyen Arar gelmek isteyen gelir modundayımİnşallah yasamam tabi ki. Ama burada söylerim deyip de el pençe divan durma kusura bakmayın. Size nisan at diyen yok ayril diyen yok. Sizi nisanliniz kaç defa uyarmis haksızlığa ugradiginizi soyleyen sizsiniz.ben anlattığınız kadarını bilirim. Bana göre tavriniz yanlış. Arada Sogukluk varsa adım atması gerek şu aşamada siz değilsiniz. Ama atmissiniz kendi bileceginiz şey ama bana akıl vermeden önce aklınızı kendi durumunuz için kullanın.
İyi geçti diyemem ama en azından beklediğim tepkiydi bundan sonra bayramda dahil gitmeyi aramayı düşünmüyorum içimde çok rahatGittiniz yani..
Ben ilk mesaj konunuza istinaden yazmıştım..
Bugün cumartesi öyle ya. Doğru gitmiş olmanız normal..
Umarım iyi geçmiştir ..