- 16 Mart 2019
- 970
- 403
- 103
- Konu Sahibi Derenkaraca
Merhaba, 3 yıllık evliyim ama en basından beri kaynanamla anlaşamıyorum bana yaptığı saygısızlıkları anlatmakla bitmez ama bu saygısızlık aileme de yansımaya başladı bundan 2 sene önce annemler bize geldi onlarda geldi ilk gün iyiydi 2. Gün surat astı küstü sebebi ne anlayamadık hersey normaldi çünkü annemin yaptığı yemekleri yemedi bişey soruyor cevap vermiyor falan neyse ben yine bişey demedim o zamanlar geçen gün yine bize geldi eşiyle birlikte teyzende gelsin birlikte otururuz ben onu çok seviyorum dedi bende salaklık edip çağırdım en büyük hatam..ona da ilk gün iyi davrandı sonraki gün kahvaltı da teyzem tereyağı yiyecek ay yeme hasta olursun reçel yiyecek şekerimiz var yeme hasta olursun teyzemin şekeri falan yok ama kahvaltı da bir dilim ekmek çıkarıyor hepsini kaldırıyor tamam yeter bunlar diyor neyse ben kalkıp tekrar aldım masaya koydum ekmekleri surat astı küstü yine bişey söylüyorum cevap vermiyor teyzem kahvaltısını yapacak sürekli gözü üstünde yine bişey demedim sonra hastayım ölüyorum demeye başladı tansiyonu ölçtüm 13/8 bak çok yüksek ölüyorum ben demeye başladı dedim yüksek değil şekerini ölçtüm o da normal ama ona da yüksek dedi kendini yerlere attı acile götürttü ertesi gün bu yine devam etti yemek masasına geliyor ooof ölüyoruö diye bağırıyor ne yapacağımı şaşırdım üstelik misafirime de rezil etti ben de son gün artık yüzüne bile bakmak gelmedi içimden neyse sonra eşim götürdü evlerine başka şehirde yaşıyorlar beni şikayet etmiş küstü falan demiş halbuki o benimle küstü kahvaltıya ekmek koyduğum için e benim evim tabikide çıkaracağım sonra birkaç gün geçti hiç bişey yokmuş gibi beni arıyor aşırı iyi konuşuyor şaşırdım eşimde tamam hatasını anladı normal ol diyor sizce ne yapmalıyım ben mesafeli olmak istiyorum artık ama eşim ben üzülüyorum öyle falan diyor