Kızlar aslında bunu kimseyle paylaşamıyorum çünki öyle bir şey oldu kiiiii..Neyse baştan almak istiyorum kısaca şöyle kaynanam beni istemiyordu çok meşagatli bir yoldan geçip eşimle evlendik,kadının bana nedensiz derin mi gıcıklıgı var,bakışları bile seni sevmiyorum istemiyorum diye bagırıyor,geçenlerde küçük bir tartışma yaşadık ama ben eşim için sustum artık onun yüzünden eşimle aram açılsın istemiyorum,bir görseniz beni bir kaşık suda bogucak o kadar nefret eder benden ama ben bunu ispatlamak için bişiler yapmak istedim dün,artık onun bu tavırları nefret dolu bakışları beni çileden çıkartıyo,yaptıgım şeye gelince ona gittim dün sonrasında o binada oturan arkadaşıma ugriycam diyerek çıktım evde bir kaç kişi daha vardı hani böyle kana kana dedikodu yapabilecegi birileri yukarı çıkmadan önce şarja taktım telimi ve ses kaydını açık bıraktım,çok pişmanım keşke yapmasaydım diyorum çünki dinledigimde kulaklarıma inanamadım öldüm bittim 1 saate yakın bir ses kaydı olmuş demedigi yok benim için en önemlisi ailem için bunu hazmedemiyorum,şimdi diyorsunuz ki zaten kaynanan seni sevmemiş biliyorsun senin için iyi konuşmıyacıgını üzülüyorsun,karşıma geçip hiç böyle konuşmammıştı çünki ve insan biliyo sevilmiyorsun ama duymak ayrı apayrıymış dün eve gidip dinledim soguk soguk terler boşaldı başıma bi agrı saplandı mide bulantısı cabası ölüyorum sandım ki eşim geldi neyin var diyor agzımı açamıyorum aglıyorum saatlerce agladım sadece agzımdan hastayım lafını duydu elinden geleni yaptı çok korktu beni öyle görünce şimdi ben ne yapayım lütfen akıl verin aileme yakın çevreme diyemiyorum ses kaydını açık bıraktım kaynanamda oda böyle böyle dedi eşimede diyemem ne dicem ki annen böyle böyle dedi ee kim dedi ses kaydına aldım diyemem ki siz akıl verin ne olur ailemdende uzagım kimim kimsem yok yanımda eşimden başka aramız bozulsun istemiyorum,..veee yüzüme sürekli gülen benimle bal kaymak bir kadın daha vardı kayıt alınırken onun dedikleride cabası kimseye güvenmeyin sır vermeyin anlatmaz demeyin bu kadından anladım onun suratına tükürmek istiyorum iştee ama nasıl dicem nerden biliyosun dicekler içim gidiyo psikolojikmen çöktüm ne yapmalıyım lütfen bişiler yazın..