Evet kizlar yine kaynana problemi. Nisanlimin bir abisi ve kardesi var. Abisi evli kardeside nisanli. Nisanlimin kuzeninin dugunu olacak ayin 11i. Buyuk gelinle aram cok iyi hep arar sorar. 1 hafta once kayinvalidem gelinlerini dugune goturecek bize yer ayirdi dedi. Ama benim bundan haberim yok henuz birsey soylemedi. Dun yine bana yazdi dugune geliceksin dimi diye. Bende hayir daha kayinvalidem birsey soylemedi dedim. Kucuk geline soylemis cagirmis o baska sehirde yasiyor. B.g. bak sen gelmezsen bende gelmem onlar seni ayirirsa oldururum onlari dedi. Yani saka anlaminda oldurmek. Senide arayacaklar daha dugune var dedi. Nisanlim dugune gidemiyo bana sende gitme dedi. Bugun bende laf almak icin boyle dedim. Annenler hep birlikte dugune gidecekmissiniz A.yida cagirmis. Nisanlim ben gitmiyorum isde olucam, annem kimi cagiriyo bilmiyorum dedi. Belkide arayacak ama bana bu is cok dokunuyo. Kucuk gelinine buyugune soyluyo dugune gidicez diye ama bana daha birsey soylemedi. Neden boyle yapiyo anlam veremiyorum. Eger kayinvalidem beni cagirmazsa cok kotu olucam. Nisanlimda hicbirseyden habersiz gibi konusuyo. Haberi olsa zaten senide goturecekler derdi. Sizcede 2 gelinini dugune goturup bana hicbirsey soylememesi anormal degilmi. Beni gelini olarak gormuyo sanirim. Annemde eger sana birsey demezse bende artik birseyler soylicem dedi. Buna benzer durum yasayan varmi aranizda?