Onlari taniyorum. Hatta annemle babamida davet etdi dugun sahibi onlarda gidecek. Eltilerimin anneside gidecek yani topluca orda olacaklar. Nisanlimin gitmeyecegini oyrenince zaten istemiyodum. Ama kayinvalidemin gelinler arasinda ayrim yapmasina anlam veremiyorum.Bence kafana takma. Önceden bi konu olmuştur. Gelinler falan gideriz demiştir. Sonra nişanlınin gelemeyecegi anlaşılınca soylememistir. Zaten bu durumda gitmen abes olur. Herkes eşiyle nişanlısiyla otururken senin tek gitmen pek lazım değil. Hatta düğün sahibini bizzat tanımıyosan gitmede.
Boyle rahat dusunmeyi cok isterdim inan ama yapamiyorum iste. Diger gelini baska bir sehirden davet ediyo. Ayni sehirde olmamiza ragmen bana hicbirsey soylemiyo.Ben senin yerinde olsam mutlu bile olurdum onlarla gitsin bana ilismesin diye. Nisanliyken en sevmedigim sey kayinvalidemle akrabalarinin dugunune gitmekti zaten dugunkeri sevmem birde tanimadigin bir ortam kayinvalide istiyorki herkesle tanistirayim. Insanlarin hep bir yorumu vardir zaten dugun ne zaman ay senin nisanlinin uzerinde benim emegim coktur evlendikten sonra calisacak misin cocuk icin fazla bekleme vs vs... bence cagirmasin ne guzel.
Boyle rahat dusunmeyi cok isterdim inan ama yapamiyorum iste. Diger gelini baska bir sehirden davet ediyo. Ayni sehirde olmamiza ragmen bana hicbirsey soylemiyo.
Nişanlısın nişanlı kızın ne işi var gidemez denir bizde belki öyle duşunmuşlerdir şehir dışındaysa duğunAslinsa aramiz iyidir. Daha 2 hafta once pasta hediyeyle gelmislerdi. Istenmemek icin bir sebep bulamiyorum
Onlari taniyorum. Hatta annemle babamida davet etdi dugun sahibi onlarda gidecek. Eltilerimin anneside gidecek yani topluca orda olacaklar. Nisanlimin gitmeyecegini oyrenince zaten istemiyodum. Ama kayinvalidemin gelinler arasinda ayrim yapmasina anlam veremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?