Sakin yapma hic özeliniz kalmazayrı oda açmayı düşünüyordum onun için evebeyn banyolu evler bakıyoruz ama yine de kendisi istemiyor çocuk olunca gelirim diyor ve en de aynı durumda benim annem de olabilirdi diyerek birlikte yaşamayı istemiştim
Süpersinayrı oda açmayı düşünüyordum onun için evebeyn banyolu evler bakıyoruz ama yine de kendisi istemiyor çocuk olunca gelirim diyor ve en de aynı durumda benim annem de olabilirdi diyerek birlikte yaşamayı istemiştim
Ayni odada yatcak haliniz yok...ayrı oda açmayı düşünüyordum onun için evebeyn banyolu evler bakıyoruz ama yine de kendisi istemiyor çocuk olunca gelirim diyor ve en de aynı durumda benim annem de olabilirdi diyerek birlikte yaşamayı istemiştim
ayrı oda açmayı düşünüyordum onun için evebeyn banyolu evler bakıyoruz ama yine de kendisi istemiyor çocuk olunca gelirim diyor ve en de aynı durumda benim annem de olabilirdi diyerek birlikte yaşamayı istemiştim
Kayınvaliden çok mantıklı bir şey söylemiş özellikle ilk bir yılınızı baş başa geçirin birbirinize evliliğinize alışın sonra hala istiyorsanız birlikte oturun. ilk bir yıl en zor zamanlar bence. bir anda evlilik sorumluluğu, eş, kayınvalide, yeni düzen zorlayabilir siziayrı oda açmayı düşünüyordum onun için evebeyn banyolu evler bakıyoruz ama yine de kendisi istemiyor çocuk olunca gelirim diyor ve en de aynı durumda benim annem de olabilirdi diyerek birlikte yaşamayı istemiştim
Hiç belli olmaz canım. Burası derdim varköşesi o yüzden hep kötü örnekleri okuyoruz. Ama şu bir gerçek annene sinir anında bir laf etsen aynı gğn içinde unutur yada annen sana etse sen unutursun. Kv gelin ilişkisinde böyle bir durumda taraflar en ufak lafı unutmuyor ve topluyor içinde. Moralin bozuk yada kimseyi görmek istemiyorsun evin içinde diyelim .yüzünü Assan yada odana çekilsen üstüne alınır. Kocanla aynı evde ne kavganı doğru düzgün edebilir nede aşkını döke saça yaşıyabilirsin. Yani çok ödün vermen gerekir. Karşındaki insan nekadar anlayışlı bilemezsin evlenmeden. Benin kv de evlenince değişenlerden. Bir bakarım aylarca gelmez sonra geliverir küsmüş. Şimdi yine gelmiyor çıkar kokusu. :)Kızlar merhaba,
Uzun zamandır misafir olarak ziyaret ediyorum burayı. Daha yeni üye oldumuzatmadan konuya giriyorum dün burada bi konu okudum nişanlıyken kayınvalidesinin çok iyi davrandığını evlenindikten sonra kvnin tavırlarının değiştiğinden bahsetmişti aynı durum bende de var henüz 3 aydır nişanlıyımkv yeri geliyor kendi annemden daha yakın davranıyor aynı ben de onu en az onun beni sevdiği kadar seviyorum (kayınvalidem eşi tarafından aldatılmış şiddet görmüş adam çalışmış evine bakmamış başka kadınlara yedirmiş 5 yıl önce boşanmış şimdi annesiyle babasıyla yaşıyor ama öz annesi kayınvalidesiymiş gibi davranıyor hor görüyor) ben de üzülüyorum bu haline beli sakat olmasına rağmen evlenmemizde katkım olsun diye her gece 4te kalkıp patates toplamaya gidiyor vs vs. evlenince birlikte yaşamayı düşünüyorum sizce hata mı olur bu? (Uzun oldu hakkınızı helal edin)
ayrı oda açmayı düşünüyordum onun için evebeyn banyolu evler bakıyoruz ama yine de kendisi istemiyor çocuk olunca gelirim diyor ve en de aynı durumda benim annem de olabilirdi diyerek birlikte yaşamayı istemiştim
Katiliyorum en azindan kv nin karakteri hakkinda az buçuk fikrin olur insan eşini bile taniyamiyo evlenmeden.Valla bir evde iki kadin olmuyor. Ben 25 yasinda bekarim annemle ayni anda mutfaga bile giremiyorum birimizden biri cinnet gecirecek gibi oluyo. Ben odamda duzenim olsun istiyorum o evin hanimi benim, benim dedigim olsun modunda. Yani bilmiyorum ayni evde iki kadin catisma yaratir. Her aksam evlenmemissin gibi uclu tv seyredeceksiniz, her yemekte ucunuz olacaksiniz. Bi'yere gezmeye gitseniz cagirmasaniz olmaz. Zaten evliligin ilk senesi catisma senesi bi'de ustune annesi olursa i-ih.
En azindan ilk sene dusunmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?