aynı ev değil de yakınlarda düşünseniz?
çok iyi niyetlisin fakat uzak şehirden maddi olarak yardım etmen daha uygun,kendi annenle bile aynı evde yapamazken kayınvalideyle olmaz.. ne güzel gül gibi gelin kaynana ilişkin varken yalpalar boşu boşuna aranızı bozarsın ..herkes yerinde sağolsun,sen de uzaktan da elini hep onun üzerinde tutar özellikle maddi anlamda gücün yettiğince destek olursun
Aslında o istemiyor nişanlım işi gereği yaz döneminde şehir dışında evlenince de böyle olacak geceleri korkarım biraz da o yüzden istiyorum şu an için çalışmıyorum ama evlenince çalışıcamEğer çalışıyorsaniz ayni evde yaşamanizda sorun yok bence ancak ev hanimiysaniz 7/24 kaynana zor yani
olmaz be kuzum ,şurda kaynana diye aratman bile yeterli neden olmaz dediğimizi anlaman için ,kadını da kendini de boşa helak etmeAslında o istemiyor nişanlım işi gereği yaz döneminde şehir dışında evlenince de böyle olacak geceleri korkarım biraz da o yüzden istiyorum şu an için çalışmıyorum ama evlenince çalışıcam
her kayınvalide kötü değildir..Evlenince aynı şehirde yaşamıcaz ona ayrı ev açsak maddi anlamda altından kalkamayız
Ahhhh iyi davranan kaynana varmıymıs ya benım eskı kaynana nısanlıılıkta baslamıstı bana cektırmeye canım ne olursa olsun bence ayrı ev olmalı sonucta ne kadar ıyı olursa olsun sen evınde yerı gelıyor annenle bıle tartısıyorsun o gucune gıtmez ama kaynananın yaptıgı unutamazsın.Kızlar merhaba,
Uzun zamandır misafir olarak ziyaret ediyorum burayı. Daha yeni üye oldumuzatmadan konuya giriyorum dün burada bi konu okudum nişanlıyken kayınvalidesinin çok iyi davrandığını evlenindikten sonra kvnin tavırlarının değiştiğinden bahsetmişti aynı durum bende de var henüz 3 aydır nişanlıyımkv yeri geliyor kendi annemden daha yakın davranıyor aynı ben de onu en az onun beni sevdiği kadar seviyorum (kayınvalidem eşi tarafından aldatılmış şiddet görmüş adam çalışmış evine bakmamış başka kadınlara yedirmiş 5 yıl önce boşanmış şimdi annesiyle babasıyla yaşıyor ama öz annesi kayınvalidesiymiş gibi davranıyor hor görüyor) ben de üzülüyorum bu haline beli sakat olmasına rağmen evlenmemizde katkım olsun diye her gece 4te kalkıp patates toplamaya gidiyor vs vs. evlenince birlikte yaşamayı düşünüyorum sizce hata mı olur bu? (Uzun oldu hakkınızı helal edin)
amanın gene o sevimli üye bence karekterine bağlı bırlıkte yaşayıp yaşamamak bu kadar bencil olunmamalıEğer çalışıyorsaniz ayni evde yaşamanizda sorun yok bence ancak ev hanimiysaniz 7/24 kaynana zor yani
Nasıl yani sevimli üye derkenamanın gene o sevimli üye bence karekterine bağlı bırlıkte yaşayıp yaşamamak bu kadar bencil olunmamalı
hah işte siyah kuğu ,burdan pay biç kendin içinde ,her ne kadar aynı evin içinde olmasanda senin kayınvalidede aynı bina içine sokmaya çalışıyor seniher kayınvalide kötü değildir..
lakin iki ayrı karakterin aynı çatı altında yaşaması kolay değildir. eşinizle olan özel anlarınız da azalacağını düşünerek karar verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?