Boş bir insan olduğum için,kendime takıcak bir şey aramıyorum. Zaten okuyorum. Sınavlarım,derslerim var. Uğraşım var yani. Ama 3 haftada bir kvdeme gidiyoruz. 1 saat uzaklıktayız.Bazen yeri gelıyor 2 hafta üst üste giidyorz. Artık misafirlikten çıkmış durumdayız. Sık sık bir araya geldiğimiz için. Birinde olmasa,birinde muhakkak böyle halleriyel karşı karşıya kalıyorm. Eşime söylesem sööylemek istemiyorum. Annesinin kötüleyormuşum gibi algılayacağı için. Klasık erkekk ! o yüzdne içime ata ata şiştm . Zaten yapayalnızım burdabence takılmayın bu kadar kendinize bir uğraş bulun hobi kursu falan buyutulcek şeyler deil sadece biraz densiz bir kv ...
Konu komşu edinmemm boş olup olmamamm değil. Gerçekten ben mi çok alınganım ? yoksa kvdem hakıikaten dengesiz birimi. ? niye böyle yani. Fikirlerini almak için,tecrübeli olanların özellikle. O yüzden açtım konuyuKomşular edinip birazda onlarla takılın
Onlarla zaman gecirdiginiz için daha cok göze batar her anları.Konu komşu edinmemm boş olup olmamamm değil. Gerçekten ben mi çok alınganım ? yoksa kvdem hakıikaten dengesiz birimi. ? niye böyle yani. Fikirlerini almak için,tecrübeli olanların özellikle. O yüzden açtım konuyu
Anlıyorum. Ama işte ister isteemz bir araya gelıyoruz. 3 haftada bir gidiyoruz zaten. Ama yeri gelıyor. 2 hafta üst üste gittğimiz zamnlarda oluyor. Cuma,c.tsi pazar 3 gün orada kalıyoruz. :/Onlarla zaman gecirdiginiz için daha cok göze batar her anları.
Nasılsın demesinden bile nem kapabilirsin. Bunu kasdetmiştim bende.
Aslında tersliyorum. Yani lafa laf paya pay. Ama eşimi çok sevdiğim için,annesi yüzünden eşimle aram bozulur dıye korktuğumdan çok ileri gidemiyorum. Susup pusup kalıyorum :SBenim kv de cok hemde cok kaba bir kadindir mesela. Boyle oturusu konusmasi falan. Sabah evime geliyor kapiyi aciyorum celik kapiyi bi itisi varki kapatmak icin cocugum yatagindan zipliyor. Yani elinle yavasca kapat dimi. Otururken ayagini surekli yukari biyerlere kaldirmalar falan. Ben boyle gormedim ne oturus ne davranis. Ama umursamiyorum bana ne? Sende umursama. 2 tersle bak bidaha bisey diyebiliyormu. Fazla yanasma mesefeli olursan onlarda cekinir senden
Katlanıyorum. Ama insan zuzakta olunca. Kvdesini anne gibi kpderinide baba gibi görmek istiyorum. Tam tersi olunca da baya kafaya takıyorusn işte. Ben alınganım ama bunu kabul ediyorum. Onun böyle konuşması sadece ve sadece cahillikten. Çok cahil. Okuma yazması yook bir hrf bile bilmez. Ama sorsan her şeyi o bilir,hep o doğru bilir,ummadığın konularda bile bilggisi vardır. Mesela şöyel böyle anne diye anlattyığında. ' hee tabi öyle olmazsa olmaz tabi biliyom ' der. Halbuykı bir sey bildiğim yok :/Bahsettikleriniz hayatınızı zora sokacak sıkıntılar değil zaten en fazla haftada bir gidiyormuşsunuz kayınvalidenize. eltinizi çekiştiriyorsa güzellikle "ben dedikodudan hoşlanmıyorum anneciğim" dersiniz.tekrar yaparsa dinlemez başka odaya geçersiniz.bebek ya da diğer mevzularda da klasik bir kayınvalide işte.bence büyütülecek bir şey yok. eşinize de "annen söyle annen böyle demeyin" erkekler bu durumdan hoşlanmazlar durduk yere huzurunuzu kaçırmayın bence. eşinizi seviyorsanız mutluysanız kayınvalidenizin bu kadarcık kahrına da katlanabilirsiniz.
Aman aldırmıcan işte. Yok şöylemi böylemi.Anlıyorum. Ama işte ister isteemz bir araya gelıyoruz. 3 haftada bir gidiyoruz zaten. Ama yeri gelıyor. 2 hafta üst üste gittğimiz zamnlarda oluyor. Cuma,c.tsi pazar 3 gün orada kalıyoruz. :/
Ben evliliğimin ilk başlarında,yakın olmak için çabaladım. burada eşimden başka ve onlardan başka kimsem yok ya? eşim benim hayat arkadaşım. Onlarda öz annem-babam gibi olsunlar benım için diye. Kötü bir niyetım yoktu. Kimseyi çekiştirmedim. Kimsenin dedikodusunu yapmadım. O şöyle diyor,bu böyel diyor diye. Kırıldığımda direk kvdemin yüzüne söyledim. Sıcak davranmaya çalıştım. Ama yine aynı. Soğuk insan :/ bi de senin alıngan olduğunu bilyiorum ben demez mi . Daha da çıldırıyorum. Madm biliyorsun,neden daha itinalı davranmıyorsun bana ?Ben bulunduğum şehri değiştirmeye cesaret edemezdim
Ama ailenle aynı şehirde de olsan çalışmıyorsan çocuğunu kendin büyütebilirsin
Görümcen çalışıyo diye annesi destek oluyo ne güzel
Kaç toruna birden baksın kadın
Size hitap etmiyorsa az öz konuşun, fazla dialog kurup beğenmiyorsunuz
Benim kişisel sorunum yok hamile kaldıktan sonra duydu herkes çocuk düşünüp düşünmediğimi
Çocuk konusunda dediğinde bir şey yok
Bakarız dese bu sefer de daha şimdiden sahiplendin derdin
Elti hakkındaki konuşmalar hoş değil ama belki de doğrudur sadece size söylememesi lazım zira onu sana seni ona çekiştirmek hoş değil
Mesafe ile tavırlı olmayı karıştırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?