Kayınvalidem !!!

Çocuk YAP Demesini biliyor. Ama sonra hazır değilim nasıl olcak etcek değnce. Uzakta olanın büyümüyo mu deyip,elini ayağını çekmiş gibi tavır sergiliyor...

Ya cidden elini ayağını çekmemiş bir cümle kursaydı sorun etmeyecek miydin??

Objektif olarak cevap verir misin? Hadi tek cümlede kadın ofsayt, diğer olaylarda da her şeyi mi kötü?

E kocana yazık değil mi? Bence böyle şeylere kızıp kocandan uzak durman çok yanlış.
2-3 haftada bir gidiyormuşunuz ayrıca. Bu sitede aynı özelliklere sahip (belki daha beter) kayınvalidesiyle yanyana, altlı üstlü oturanlar var. Her gün görenler var.
Evliliğinize yazık etmeyin. Güzel mutlu günler geçirmek varken, yok yere hem kendinize hem eşinize hayatı zehir etmeyin bence.

Ya cidden elini ayağını çekmemiş bir cümle kursaydı sorun etmeyecek miydin??

Objektif olarak cevap verir misin? Hadi tek cümlede kadın ofsayt, diğer olaylarda da her şeyi mi kötü?

Gerçekten etmiyecektim . Benimsiyor beni,kzıı gibi görüyor diyecektim. Ondan beklemediğim bir davranış sergilediği için mutlu olucaktım. Objektif cvp verdim. Diğer olaylara gelince,yani böyle densiz konuşmaları,çoğu şeye karışması. kaynanalık yapamya ÇALIŞMASI gibi durumları var. Cahillikleri de çok. misal; Bundan hemen hemen 1 sene evvelsine kdr. Biz daha yeni evliyiz. Dangadak bizim odamıza girerdi hadi kalkın diye. Oğlunun omzuna vuururdu. Hadi oğlum kalkkk saat 9 oldu derdiii. Alın size bir cahilliği daha.

kusura bakmada hafta 3 gün ben anndme bıle gıtmıyorum ve bkr sokak bar aramızda ne gerege var okadar sık gıtme

üstelık bu ne ya cocuk ıstıyeyınce sanada haber edecegım?! neden ne gerek var özel hayatınızı bukadr anlatmaya

Sonuçta bu da annesinin oğlu işte. Diyorum. Onun yüzünden böyle durumlarla karşı karşıya kalıyorum.Annesnin tek kelime diyemıyorr '' annem iştee'' deyip geçiyor yalnızcaa.. Ayda bi ekre gitsek ne var sanki . Ondan ötürü oluyor diyorum. Ve tavır alıyorum :/

Siz aynı evde mi oturuyorsunuz kvalide ile?

üstelık bu ne ya cocuk ıstıyeyınce sanada haber edecegım?! neden ne gerek var özel hayatınızı bukadr anlatmaya
Düşünürsem senin de haberin olur annee dedm ! Yani laf açrpıttım ona anlasın diye. Özel hayatımız bizim ,biz karar veririz manasına getirdim. Anladıysa..

Ee buda doğru. .haplar hormon dengesini altüst ediyor.size yardım etmeye çalışmış kadın. .kötü birşey değil bu.aksine bu kadar ilgilenmesine sevinin bence..

Düşünürsem senin de haberin olur annee dedm ! Yani laf açrpıttım ona anlasın diye. Özel hayatımız bizim ,biz karar veririz manasına getirdim. Anladıysa..
ben ne zaman cocuk oatedıgımı anneme bıle anlatmadım kıme ne yahu. ha anne bu aralar sey mı yapcagız bol bol der gibi. cok sacma gelıyor bana . asla bır ınsanada boyle soru sormam

ben ne zaman cocuk oatedıgımı anneme bıle anlatmadım kıme ne yahu. ha anne bu aralar sey mı yapcagız bol bol der gibi. cok sacma gelıyor bana . asla bır ınsanada boyle soru sormam
EE işte sordu. Ne diyeceksin. Bende böyle bir cevap verdim.

Çünkü arabamız yok. İlçenin servisiyle gidip gelıyoruz merkeze.
Ben yine de kalmazdım.
Akşam yemeğine gider,son otobüsle evimize dönerdim.
Olmuyorsa cumartesi sabah gider öğleden sonra dönerdim.
Hiç sevmem/istemem öyle evimizden başka yerde kalmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…