• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem

Findikkiran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
1.992
3.595
63
Kizlar normalde kayinvalidem cok iyi cok anlayisli bir kadin. Sevdigini hissediyorum yani beni. Ama gecen esim ve kucuk kardesi cok fena kavga etti .
kardesi annesinin yaninda sigara iciyor diye esim uyardi o da sanane gibi saygisiz birazda Hakaret iceren tepkiler verdi. Sonra esime vurdu kardesi esimde dayanamadi ona vurdu birbirlerine girdiler ayirmak icin ugrasirken kv oklavayla sadece esime vurdu defalarca ayrilsinlar diye guya icim parcalandi engel oldum . esim polis ve evden gitmek icin silahini istedi benden toparlanip gidelim diye kv de kardeşini vuracak zannetti cok agliyodu ve esime karinida al git bu evden dedi . bizde gttik snra sinir krizi gecirmis hastaneye götürmüşler onuda..
Beni araya katmasi beni cok üzdü siz konuyu nasil değerlendiriyorsunuz aynisini yasasaniz tepkiniz ne olurdu ? Ben kirildigimi dile getirdigimde kayinbabamda vardi o kv ye kizdi biraz ve kv ben sadece ogluma git dedim ona demedim dedi ben de dedin diye diretince konuyu degistirdi..

O sinir halinde söylenmiş biseyi asla takmazdim.

Neticede bir anne.siz anne misiniz? Bilemiyorum ama hiç de kolay bisey değil , ki vuracak sanmış yanı o an sağlıklı cümleleri kim kurabilir ?

Sonrasında da fenalaştı diyorsunuz , araniz iyiyse lütfen şeytanin sizi durtmesine izin vermeyin bir euzu çekin bitsin gitsin:)

Hala oklavayla çocuk mu dövüyor bu kadın? Eşinizi 5 yaşında çocuk mu sanmış? Gerçi beş yaşındaki çocuklar gibi kavga edenlere nasıl muamele etmek lazım bilemedim. Ortada bir aile trajedisi var ve siz de vay efendim beni neden kattı diye olay mı çıkartıyorsunuz? Bir hoşsunuz cidden. Bütün evi toplayıp doğruca bir psikiyatra görürün.

Hala oklavayla çocuk mu dövüyor bu kadın? Eşinizi 5 yaşında çocuk mu sanmış? Gerçi beş yaşındaki çocuklar gibi kavga edenlere nasıl muamele etmek lazım bilemedim. Ortada bir aile trajedisi var ve siz de vay efendim beni neden kattı diye olay mı çıkartıyorsunuz? Bir hoşsunuz cidden. Bütün evi toplayıp doğruca bir psikiyatra görürün.
O an borek yapiyodu elinde oklava vardi haliyle ayrilsinlar diye vurdu güya iste.. Benim zaten zoruma giden durumlardan biri de bu. Ve kovuluyor olmak . siddetin her turlusunden nefret ediyorum

O sinir halinde söylenmiş biseyi asla takmazdim.

Neticede bir anne.siz anne misiniz? Bilemiyorum ama hiç de kolay bisey değil , ki vuracak sanmış yanı o an sağlıklı cümleleri kim kurabilir ?

Sonrasında da fenalaştı diyorsunuz , araniz iyiyse lütfen şeytanin sizi durtmesine izin vermeyin bir euzu çekin bitsin gitsin:)
Ben anne degilim henüz. Kin tutma gibi bi durumum yokta zaten esime vurunca falan kotu oldum iste yine de :(

5 yasinda çocuğun oklavayla dövülmesini normal buluyor ornekliyorsunuz sizde cok hossunuz

Valla bu kadar vurdu kırdı ... şiddet ... oklava içinde...

En son takılacağın şey olmalı ...seni araya kattı mı katmadı mı kısmı ?
Dogrusunuz ama ben konunun her yönünü burada ele alamam ki.. O kismi gercekten çok acı oraya deginmedim sadece . olay aninda aktarıyor olsam sizlere deginirdim ama üzerinden biraz zaman gecince her yönünü dusunmeye basliyor insan

Dogrusunuz ama ben konunun her yönünü burada ele alamam ki.. O kismi gercekten çok acı oraya deginmedim sadece . olay aninda aktarıyor olsam sizlere deginirdim ama üzerinden biraz zaman gecince her yönünü dusunmeye basliyor insan

O zaman o kısmı çok takma .

İnsan o anda ne dediğinin farkında değildir .

Gözümün önüne getiriyorum da ... zor ve can sıkıcı bir günmüş herkes için .

O zaman o kısmı çok takma .

İnsan o anda ne dediğinin farkında değildir .

Gözümün önüne getiriyorum da ... zor ve can sıkıcı bir günmüş herkes için .
Oyleydi evet insallah bir daha olmaz ve saglikli iliskiler saglanir arada

Ben anne degilim henüz. Kin tutma gibi bi durumum yokta zaten esime vurunca falan kotu oldum iste yine de :KK43:

Ya vuracak diye olmuştur o normalde annesi eşinizi rutin olarak dovmuyorsa tabi...

Aramız iyi dediğiniz için yazıyorum bunları, bakin belli yaşlarda insanlar bazı şeyleri daha zor kaldırır bir anne için ne kadar zor bir durum,

Ben bir anneyim ve empati yapınca kendimi çok kötü hissettim, şuan o kadın emin olun sizden kat kat üzgündur

Olaylara gelin olarak değil insan olarak bakmayi seviyorum , ortadan bakarsanız burda tek uzulenin o anne olduğunu göreceksiniz . Bakın herkes kv den şikayetçi ama siz bu kadr güzel şeyler yazmisken bu tatlılığı kaybetmeyin

Back
X