canım ben tam anlayamadım kayınvalidenin eltini anlattıgı için mi rahatsız mı oldun onu anlatmak istiyorsun
evet çok sıkıyo aynı konuyu sürekli anlatıyor x şöyleydi böyleydi bana öyle geliyorki beni gelini olarak göremedi gerçi bende soğuk davranıyorum ondan olabilir:)
eğer seni anlatsın istiyorsan şöyleydi böyleydi dediği davranışları sen yap. Seni de övsün, zaten soğuk davranıyorum da demişsin. Belki sende öyle davran diye senin yanında anlatıyordur bu kadar. Sem hem kadına soğuk davran, hemde eski gelinin anlatıyo diye kız :)) Alemsin :)
boşver canım takıyon san dokunmayan yılan bin yaşasın anlatsa sinirlerin bozulcak sen de düzgün ce sor sebebini niye her seferinde anlatma istegi duyuyorsun anne de nedicek acaba
size BİŞEY SÖYLEYİM Mİ kayınvalideye istediğimiz kadar iyi davranalım yaranamayız ben bunu bilirim bunu söylerim yani önemli deil sanki seni anlatsa içinden mi söyleycek ben varya kayınvalide isminden nefret ediom görmüom konuşmuom hiç o yuzden çok rahatım sende öle ol aman boşver anlatmışmı anlatmamış mı anlatmamsı dah ii sen eşinle ii ol en güzeli
Dedim annee abim yine evlenirse bu sefer onamı anlatcaksın diye kolay değil kızım 10 sene geçirdik diyo.Unutamamış yani:)
Çok sıkılıyorum yolda görsem zor tanıcağım bir kadını sürekli başa sarıp anlatıyo banane be diyesim geliyo kendi gitti hayali aramızda:d
vicdanını rahatlatıyo yada sana laf çarpıyuo olabilir direk söyle bence .ikide bir kadının kulağını niye çınlatıyon diye .kör ölünce badem gözlü olurmuş
takıntılık var ozaman benimki de öle aynı seyleri sürekli anlatırdı şimdi görüşmüom rahatım oh boşver uzok olmak daha iii ayırm ayırmasaymış madem bu kadar değerliydi oğluna soyleseymiş nasıl bi cahillik bu ya eskiyi anlatıyor
anlamadim ya kv iyi mi konusuyo eski eltin hakkinda kotu mu ?
bana kalsa pek görüşmem (Sırf bu yüzden)Eşime kıyamıyorum
oda aynıydıki onun her hareketini atmış hafızaya bugun börek yiyoruz diyoki bunu x yapardı ondan gördüm diyo.Hazır paket böreğe aslında benim derdim beni çocuk gibi görmesi sallamaması 2 hafta aramasam telefon açıpta kızım sende napıosun demez bana diyoduki x i her çarşamba arardım .Oda soğuk bir kadındı ki kafasının dikine giderdi.Ben herşeye he dediğim için yaranamıyorum.Akraba düğününde x oynamış bana diyoki gurur duydum onlane güzel oynuyo fln diyo zannedersin kocası o öyle hayran anlatıyo
Komik kadınmış, gelininin oynamasıyla gurur duyan birini de ilk defa duydumDuymaza gel, o anlatırken başka konuya geç, anlar belki sıkıldığını. Aramasın zaten boşver sana da sararsa x e sardığı gibi görürsün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?