Arkadaşlar merhaba
Ben yaklaşık 3yıldır evliyim nişanlandığımda eltimler boşandı 10 yıl evli kalmışlar yaklaşık 3 senedir sürekli en az hergün ismi geçiyo bana inadına mı yapıo anlamadım her ortamda x şöyleydi böyleydi beni hiç sallamo çocuk gibi görüyo.Saygıda hiç kusur etmedim ondanmı yaranamadım.Bende geliniyim sıkılmaya başladım onu kırmadan nasıl söyleyebilirim sürekli anlatma die((((
bana kalsa pek görüşmem (Sırf bu yüzden)Eşime kıyamıyorum
Arkadaşlar merhaba
Ben yaklaşık 3yıldır evliyim nişanlandığımda eltimler boşandı 10 yıl evli kalmışlar yaklaşık 3 senedir sürekli en az hergün ismi geçiyo bana inadına mı yapıo anlamadım her ortamda x şöyleydi böyleydi beni hiç sallamo çocuk gibi görüyo.Saygıda hiç kusur etmedim ondanmı yaranamadım.Bende geliniyim sıkılmaya başladım onu kırmadan nasıl söyleyebilirim sürekli anlatma die((((
boşver anlatsın anlatsın dursun politakıcı ol sen de gir araya başka bişey sor
sırf bu yüzden eşinin annesi ile mi görüşmeyeceksin? bence insanlar karşılarındakinin kendilerini sevdiğini sevmediğini, yapmacık veya içten davranı-dıklarını anlarlar o da anlıyordur senin zoraki onla ilgilendiğini bu şekilde devam edersen eltini dinlemeye de devam edersin
bende sandım ki başlığı görünce
eşinin 2. evliliği de ilk eşini anlatıyo
eski eltinmiş aman bırak anlatsın
hem soğuk davranıyorum diyosun hem istediğin gibi olsun
yaşın kaç bu arada merak ettim?
30 azda değilimki çocuk muamelesi yapıo hala.Ben bişey bilmem ben bişeyi idare edemem.Sinir ediyo beni
Kadının icine dert olmuştur sizi de yakın bulmuştur anlatıyordur. Bunun neyinden rahatsız oldunuz ki?
İnsanları idare etme sanatını öğrenmeniz sart.
oda aynıydıki onun her hareketini atmış hafızaya bugun börek yiyoruz diyoki bunu x yapardı ondan gördüm diyo.Hazır paket böreğe aslında benim derdim beni çocuk gibi görmesi sallamaması 2 hafta aramasam telefon açıpta kızım sende napıosun demez bana diyoduki x i her çarşamba arardım .Oda soğuk bir kadındı ki kafasının dikine giderdi.Ben herşeye he dediğim için yaranamıyorum.Akraba düğününde x oynamış bana diyoki gurur duydum onlane güzel oynuyo fln diyo zannedersin kocası o öyle hayran anlatıyo
belli ki kadın gelinini seviyormuş.dile kolay 10 yıl.birlikte vakit çok geçirmişler.ayrıca 10 yıl içinizde olan birinin çıkıp gitmesi gerçekten zordur ve kadın buna bence çok çok üzülüyor.boşanmanın travmasını sadece eşler yaşamıyor.
Ya tamam zaten 3 senedir aynı konuları dinliyorum bana derdini anlatmıyoki gurur duyuyomuş yok sürekli telefonda konuşurlarmış,herkesi idare etmesii bilirmiş sıkıyo artık yolda görsem zor tanıcağım bi kadının bütün kişilik özelliklerini ezberlemek zorunda değilimki bendeo kadar çok anlatıyo ki en az annesi kadar tanıdım
Ya kesin öyledir de oğlu boşanırken o süreçteyken hiç yardımcı olmadı valla kimsenin günahını almıyım da birini çekemezsen içten içe kıskanırsın hayatından gidince derin bir oh çekersin ya bence aynı öyle oldu çünkü oğlu boşanırken Almanya da tatildeydi:) en son o duydu ilgisiz bi kadın aslında benimde derdim bende iyi kötü ailesine gireli 3 yıl oldu hiç mi beni gelinin olarak görmüosunda sürekli onu anlatıosun.ona kırılıyorum ondan soğuk davranıoyrum
Evet ya bardak doldu taşıyo öyle söylicem artık olmıcak böyleo zaman ne yapacagınızı bence biliyorsunuz.susturun.ağzını açtırmayın.çok seviyordunuz da niye engel olmadınız ya da yardımcı olmadınız dersiniz ya da daha ağırını
oda aynıydıki onun her hareketini atmış hafızaya bugun börek yiyoruz diyoki bunu x yapardı ondan gördüm diyo.Hazır paket böreğe aslında benim derdim beni çocuk gibi görmesi sallamaması 2 hafta aramasam telefon açıpta kızım sende napıosun demez bana diyoduki x i her çarşamba arardım .Oda soğuk bir kadındı ki kafasının dikine giderdi.Ben herşeye he dediğim için yaranamıyorum.Akraba düğününde x oynamış bana diyoki gurur duydum onlane güzel oynuyo fln diyo zannedersin kocası o öyle hayran anlatıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?