- Konu Sahibi betty_boop
-
benim de evimin anahtarı kayınvalidemde.
öyel unutursak falan da değil yani.
iki buçuk yıllık evliyim nişanlı iken evi tuttuğumuzda kendisi yaptırmıştı bi tane.
bana ters geldi baştan garipsedim. madem onda var anneme de vermek istedim.kendi annem almadı.
yeni evli iken bir kaç akşam bizi aramadan çat kapı geldiler. bizse malum iş üzeriyken kapıyı hemen açamadık.ben giyinmeye çalışıyorum.eşim kendini banyoya zor attı.kayınvalide kapı önünde sesleniyor.niye açmıyorsunuz diye.sonra anahtarla açıp girdi. eşim duymadık falan filan dedi. 2. kez tekrarlanınca eşim sert tepki verdi.bizimde özel yaşantımız falan var diye. sonra yapmadılar ama yinede ben işte iken bugün size geçiyorum kızım diye arar. çok severim kendisini ama alışmak kolay olmuyor bu duruma
al işte :mymeka:benim de evimin anahtarı kayınvalidemde.
öyel unutursak falan da değil yani.
iki buçuk yıllık evliyim nişanlı iken evi tuttuğumuzda kendisi yaptırmıştı bi tane.
bana ters geldi baştan garipsedim. madem onda var anneme de vermek istedim.kendi annem almadı.
yeni evli iken bir kaç akşam bizi aramadan çat kapı geldiler. bizse malum iş üzeriyken kapıyı hemen açamadık.ben giyinmeye çalışıyorum.eşim kendini banyoya zor attı.kayınvalide kapı önünde sesleniyor.niye açmıyorsunuz diye.sonra anahtarla açıp girdi. eşim duymadık falan filan dedi. 2. kez tekrarlanınca eşim sert tepki verdi.bizimde özel yaşantımız falan var diye. sonra yapmadılar ama yinede ben işte iken bugün size geçiyorum kızım diye arar. çok severim kendisini ama alışmak kolay olmuyor bu duruma
güvenle ilgisi yok şekerim, karşıdaki insana bağlı bu. bak üstteki alıntıyı oku. neler gelmiş insanların başına.benim annemde abimin de ablalarımın da evinin anahtarları var , hepsi aynı sitede oturuyor.
ama elimize anahtarı alıp da durduk yerde girmedik evlerine.
ama cok defa ise yaradı.
bir sey unutuyorlardı beni arıyorlardı ben gidip alıyordum mesela.
ya da eve gec kalıcak oluyorlar cocukları erken geliyor gelip annemden anahtar alıp giriyor cocuklar.
kimsenin özel hayatını rahatsız edicek bir sey yapmadık yani.
benim yengem çok ii niyetli bir insan sanırım simdi düsünüyorum da
yani ne bileyim yazlıga giderdi kıyafetlerini unuturdu
beni gönderirdi eve dolabından ben seçer götürürdüm , kendi isterdi yani .
biraz karşınızdakine güvenle alakalı bir durum sanırım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?