- Konu Sahibi betty_boop
-
ya ne gereksiz şeyler bular anahtar diye tuturmalar, sen evde yokken gelip kalmalar, kendine göre temizlik yapmalar ?? anlamı ne ki bunun bu evin b sahibi de benim mantığımı
gerçi bende büyük konuşmayım evlenince bakalımm benimkiler napıcak???
tamam evde yokken gelip kalması ne bileyim temizlik yapması oldukça anormal davranışlar, saçma..
demek ki adamına göre verecen anahtarı, ben yedek anahtarlarımızı verdiğim halde hiç böyle şeyler yaşamadım.
kayınvalidenin teklif etmesi çok çok abes. ihtiyaç sizin ihtiyacınız çünki,
anahtarınızı emanet ederseniz edersiniz, diğer ihtimal suistimale açık bir istek.
kendi anneme bile vermem anahtarımı,
dağınıklığım olur kirliliğim olur özelim olur acaba biri gelir mi tedirginliği ile kasmak istemem.
uygun bir lisan ile söylemek lazım, herkes mesafesini sınırını bilsin. taviz tavizi getirmesinyasakkelime
Bu anahtar merakı nedir anlamadım.
İki aklı başında insan evlenmeyi biliyor, herşeyi biliyor da,
anahtarına sahip çıkmayı mı bilmiyor.
Bu anahtar meselesinin altında iyi bir niyetin yattğını asla düşünmüyorum.
Kişi kendi ister verir o başka, ama ısrarla verin demenin neresi mantıklı ve iyi niyetli.
Anahtar elinde olunca bir üstünlük oluyor heralde.
Madem eve girmeyeceksin, duygu sömürüsü yapıyorsun ölümü gör filan diye,
o zaman ne diye anahtar derdine düşüyorsun.
Allah akıl fikir versin.
Bırakında evlendirecek kadar olgun ve akıllı gördüğünüz çocuklarınız,
kendi anahtarlarına kendileri sahip çıksınlar.
Kesinlikle ama karşında ki anlamıyorsa da inan işin çok zor kendimden biliyorum..En son sırf çeneleri kapansın die tamam ya büyütmeyin koyarız ne var bunda sürekli söyleyecek dedim sert bir şekilde öyle sustular..
anlamamak değil o, anlamak istememek. kayınvalidelerin -istisnaileri hariç-
gelinlere karşı bir merakı oluyor,, te evin içine kadar izinli izinsiz bilmek istiyorlarlmaz:
Canım merhaba
Evet kayınvalidenin anahtarı bu kadar ısrarla istemesi biraz gıcık bi durum kayınvalidenide tanımadıgım için neden istediğine dair yorum yapamıycam ama bence ona başka anahtar verin nasıl olsa girmicem demişbu durumda ikinizde rahat edersiniz
hem giremezse gelip size sölerse sizde ay yanlışlık olmuş hani girmicektin dersinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?