vallahi bıktım bu kayınvalidelerden..2 yıllık evliyim ve 6-7 aylık çabalarım boşuna gitti,galip kayınvalidem geldi..tamam arada işime yarıyor anahtarın onda olması ama içim hep huzursuz..ve her sabah evden çıkmadan daire kapısının arkasına terliğimi bırakıyorum,her akşam geldiğimde terlik bi metre ilerde görüyorum,yani hergün evime giriliyor.evinde dolabında bişey biter hoop bizim dolaptan bulunur istediği şey.aklına bişey gelir,hopp bizim evde aranır..hatta arada evimi toplar,buzdolabımı temizler akşam ben gelince de söler neler yaptığını,şurayı şurayı temizledim diye..haa bi keresinde de sabah çok geç kalmıştık,yatağı toplamadan evden fırlayıp gitmiştik,akşam bi geldim yatağım toplanmış..alt katta oturuyor ya,hakkı olduğunu düşünüyor sanırım..yatağımı toplu görünce çıldırdım ben zaten,hayır senin benim yatakodam da ne işin var be kadın.. ben evde kendi kendime sölenirken eşim geldi,ona da başladım bağırmaya..o da çok kızdı annesine,sonra akşam hem onun hem benim yanımda bu konuyu açtı..hiç hoşlanmadığını falan söledi..bizimkinin suratını bi görcektiniz

1 hafta on gün girmedi eve ama sonra yine aynı tas aynı hamam...keşke kesin bi çözümü olsa...