Kayınvalidemden bileziklerimi isteyemiyorum.

Bizim konsu vardi. Hep dua ederdi. ALLAH sag gozu sol goze muhtac etmesin diye.

Bunu buyudukce cok daha iyi anladim.

Kv odu kopuyor esimin bizim taraf icin para harcayacak diye.

Bunlari dusununce nefret ediyorum. Ama bu olmasa sevilecek biri. Ama ailem esimdende onemli benim icin.

Bizim ailemin yanian gitcek oldugumuzu duydugunda sesi duser hic hosuna gitmez. Onalrin gelecegini duydugundada ayni ses tonunu takinir.
Ailem cok kalmaz 1 kere geldiler zaten 2 hafta kaldilar. Kendisi gelir 1 ay kalir. Annemler onun icin bana hep temihler yagdirir. Iyi davran. Hizmettw kusur etme kalbini kirma vs. Ama o ailemin hakini hatririni sorar ama gelio gitme isi oldumu ogluna zarar dokunacak diye hic hosuna gitmez.
Heleki gecen sene nefret ettim dediklerinden. Sonra kiskirtan taraf ben oldum. Neymis bende kiskirtmissim.
Bende dedim konu ailem olunca kimse beni tutamaz kimse kusura bakmasin. Baya tartismistik kv ile. Esim o yuzden der annemi sevmiyorsun diye. Isinamadim.ne yapim. Diyor ben ailenin yaninda surat asaam bilmem ne yapsam diye.bende deri. Ailem seni o pozisyona dusrurecek ne en ufak bir ima ederler ne kiracak birseyler derler. Derim ama annesi sonicta geliyo gidiyo onu kolluyo. Benide korur ona karsi ama yüzüme karsi birsey demez. Onada demis. Anne canali ailesi konusunda hassas sen enden oyle seyler diyorsun diye.

Benim ailem de öyle. Eşimden tek kuruş kabul etmeyecekleri gibi, aksine ellerinden geldiğince yardım ederler bize... Babam hep der aman kızım, onlar büyüğün saygı duy. Bazen diyorum ailem beni böyle yetiştirdi de keşke biraz daha yırtık yetiştirselerdi. Keşke ben de kavga edebilseydim, konuşabilseydim ama yapamıyorum :( Ama anneme babama birşey dense tabi ki çok farklı olurum, ben de deliririm...

Aynen eşim de ilk zamanlar öyleydi, ben ailene şöyle yapsam iyi olur mu diye konuşurdu bazen... Ben de ailem asla sana bunları yaptıracak birşey yapmaz derim her zaman ki doğru. Benim ailem bunların tam tersi, edep adap bilen insanlar. Ama annemi bile soğuttu kayınvalidem kendinden...Annem de mesafe koydu.

İşte çekemiyorlar oğluşlarının para harcamalarını... Sanki ne harcayacaklar ki, Allah ailelerimizi muhtaç etmesin kimseye...

Evet cnm kesnlkle ya rezillik kalitesizlik baska bsy degl. Okdr cok ornek varki duydugum mesela memlektten biri evlendi annem gtmisti takida gorumcesi gelms ustunden toplamaya baslams sanrm bi hisimla kizz bi kizmis annemler fln sok olms ve snra bir sure gecti bosandilar yazk deglmi sevdiler evlendiler cocukta demekki mayasi belliyms yazk yaa vallalhi rezalet

Yazık ya gerçekten yazık. Üstünden toplamış bir de ya ne utanmazlar. Allah kimseyi görgüsüz etmesin... Bir de haklı görüyorlar ya kendilerini ben ona fitil oluyorum. Sadece yıkılan yuvaya üzülürüm. Eşim bu durumda ailesini savunsaydı, iyi bir insan olmasaydı benim de sonum ayrılıktı...

Yazık ya gerçekten yazık. Üstünden toplamış bir de ya ne utanmazlar. Allah kimseyi görgüsüz etmesin... Bir de haklı görüyorlar ya kendilerini ben ona fitil oluyorum. Sadece yıkılan yuvaya üzülürüm. Eşim bu durumda ailesini savunsaydı, iyi bir insan olmasaydı benim de sonum ayrılıktı...
Bsver cnmm allah onlardan on mislini cikarsan pslkler. Esin destek oluyosa bosverrr bebisinde olcakmiss ohhh onlarla yuz goz olmaaa

Bsver cnmm allah onlardan on mislini cikarsan pslkler. Esin destek oluyosa bosverrr bebisinde olcakmiss ohhh onlarla yuz goz olmaaa

Çıkıyor zaten, iki yakaları bir araya gelmedi, düğünden önce durumları iyiydi şimdi bittiler...

Öyle tek tesellim eşim iyi, çok şükür bebeğim de olacak Allah bağışlarsa... Böyle mesafeli takılıp gidiyoruz işte... Napalım...

Benim ailem de öyle. Eşimden tek kuruş kabul etmeyecekleri gibi, aksine ellerinden geldiğince yardım ederler bize... Babam hep der aman kızım, onlar büyüğün saygı duy. Bazen diyorum ailem beni böyle yetiştirdi de keşke biraz daha yırtık yetiştirselerdi. Keşke ben de kavga edebilseydim, konuşabilseydim ama yapamıyorum :KK43: Ama anneme babama birşey dense tabi ki çok farklı olurum, ben de deliririm...

Aynen eşim de ilk zamanlar öyleydi, ben ailene şöyle yapsam iyi olur mu diye konuşurdu bazen... Ben de ailem asla sana bunları yaptıracak birşey yapmaz derim her zaman ki doğru. Benim ailem bunların tam tersi, edep adap bilen insanlar. Ama annemi bile soğuttu kayınvalidem kendinden...Annem de mesafe koydu.

İşte çekemiyorlar oğluşlarının para harcamalarını... Sanki ne harcayacaklar ki, Allah ailelerimizi muhtaç etmesin kimseye...
Amin canim. Bak abim kalp amaliyati oldu. Esimde bekle hafta tatilim oldumu beraber gidelim dedi. Benimde isime geldi tama dedim. Kv dedim hemen sesi gitti. Bir muddet sessiz kaldi. Iyi bakariz ben oglumla konusayim dedi. Iyidedim kapattim esim gekdiginde gitmemiz annenin hosuna gitmedi. Neden dedi. Dedim modu dustu bakariz oglumla konusuriz dedi. Dedim. Oda neyi konusacamissiz dedi bilmem izmire gidiş isini herhalde dedim bende.... biz karar akirken ne benim aileme nede onun ailesine danismayizm ikimiz ortak karar aliriz. Kv birseyler der der ama biz bildigimizi okuruz. Sanki o ogluna izmire girme diyecek esimde gitmeyecek. Bana bir turlu kv yapamadı ona ici yaniyor sanirim.bir seferindede arkadasim yurtdisindan kinama geldi taa. Onunda dugunu tr de baska sehirdeydi. Gidicektim komsum ile iki bayan. Bende geleyim gelmeyeyim derken gelmedi (bizimde istedigimiz oydu. Cok densiz konusabiliyor) kalkmis sonra ya ben izin vermezsem dedi. Bende dedim ben kocamdan izinnaldim o dugune gidecegim nokta dedim. Illa gitcen yani dedi. Evet gideceğim o geldi ya benim kinama dedim . Biraksam yedigime ictigime kadar karisacak. Kv yapamadi bir turlu ofleyip pufluyor ozamanda. ALLAH korusun kaynimin basona gelmis olsa kendisi esimi kostura kostura çağırır ama. Olumlerden döndü abim. Nasil gitmeyeyim bosanir yine giderim (ALLAH korusun)

Benim.ailemde senin ailen gibi ama en son aileme laf ettiginde konusmadik aylarca. Ailem bilmiyor tabi olayları. Annemlerin yanina gittigimde ne o aradi ne ben annemler fark etti. Bos ver kizim idare et kizim. Buyuktur vs . Bende dedim anne ne yapcaniz siz herkese hakkettigi gibi davraniyorum. Anneminde canına tak etmis olacak ki. Nasil biliyorsaniz oyle yapim. Hep saygi sevgi dedim hep kizlarim ezildi. Karismiyom bildigin gibi yap dedi. Hah söyle ya dedim.

Ay kusura bakma uzun uzun yaziyorum hep. Biz konu sahibinden dahada dertliymissiz :)

Amin canim. Bak abim kalp amaliyati oldu. Esimde bekle hafta tatilim oldumu beraber gidelim dedi. Benimde isime geldi tama dedim. Kv dedim hemen sesi gitti. Bir muddet sessiz kaldi. Iyi bakariz ben oglumla konusayim dedi. Iyidedim kapattim esim gekdiginde gitmemiz annenin hosuna gitmedi. Neden dedi. Dedim modu dustu bakariz oglumla konusuriz dedi. Dedim. Oda neyi konusacamissiz dedi bilmem izmire gidiş isini herhalde dedim bende.... biz karar akirken ne benim aileme nede onun ailesine danismayizm ikimiz ortak karar aliriz. Kv birseyler der der ama biz bildigimizi okuruz. Sanki o ogluna izmire girme diyecek esimde gitmeyecek. Bana bir turlu kv yapamadı ona ici yaniyor sanirim.bir seferindede arkadasim yurtdisindan kinama geldi taa. Onunda dugunu tr de baska sehirdeydi. Gidicektim komsum ile iki bayan. Bende geleyim gelmeyeyim derken gelmedi (bizimde istedigimiz oydu. Cok densiz konusabiliyor) kalkmis sonra ya ben izin vermezsem dedi. Bende dedim ben kocamdan izinnaldim o dugune gidecegim nokta dedim. Illa gitcen yani dedi. Evet gideceğim o geldi ya benim kinama dedim . Biraksam yedigime ictigime kadar karisacak. Kv yapamadi bir turlu ofleyip pufluyor ozamanda. ALLAH korusun kaynimin basona gelmis olsa kendisi esimi kostura kostura çağırır ama. Olumlerden döndü abim. Nasil gitmeyeyim bosanir yine giderim (ALLAH korusun)

Benim.ailemde senin ailen gibi ama en son aileme laf ettiginde konusmadik aylarca. Ailem bilmiyor tabi olayları. Annemlerin yanina gittigimde ne o aradi ne ben annemler fark etti. Bos ver kizim idare et kizim. Buyuktur vs . Bende dedim anne ne yapcaniz siz herkese hakkettigi gibi davraniyorum. Anneminde canına tak etmis olacak ki. Nasil biliyorsaniz oyle yapim. Hep saygi sevgi dedim hep kizlarim ezildi. Karismiyom bildigin gibi yap dedi. Hah söyle ya dedim.

Ay kusura bakma uzun uzun yaziyorum hep. Biz konu sahibinden dahada dertliymissiz :)

Aynen aynen konuyu gaspettik valla resmen :)

Yok ya ne kusuru bunları sayfa sayfa yazsak bitmez ki... Ben en sonunda konu açacağım zaten buraya da o kadar çok şey var ki uzunluktan kimse okumaz :)

Çok geçmiş olsun abine öncelikle. Ayy ne saçma bir kadın yaa sen kimsin ki, hele bu kadar ciddi bir konuya maydanoz olabiliyorsun? Ya da düğüne gitmeye bakalım ben izin verir miyim diye salça oluyorsun yaa...Aynen kaynanalık olsun da ne olursa olsun bunlarda. Benimkinde izin falan olmuyor mevzu ama herşeye karışır. Lafa gelince ayy kimseye karışmam der, sanki sütten çıkma ak kaşık. Ama herşeye bir laf, herkese bir cevap. Kadın sürekli konuşma modunda. Dedikodular, eleştiriler...

Evet, benim annem herşeyi biliyor. Babama anlatsam olay büyür, tutturur ayrıl gel diye, biliyorum. Ama anneme herşeyi anlatıyorum. O da yapıştır cevabını diyor artık, kadın da koyverdi bunlara karşı... Ama kime diyor, yapamıyorum ki :(

hircinyengeckadini hircinyengeckadini esinle konuş firsat bu firsat.
Anlat onlara hirsiz girmiyorda sizi mi bekliyor??bi kac soru hazirla bu konu da 3 4 kere arka arkaya evet demeli cevaplara.
Sonra da bankada tutmaya yada sizde kalmasiyla ilgili sor .
Annemlerle bize hirsiz girme ihtimali ayni degil mi
Evet
Sence yanımızda kalsa daha rahat olmaz mıyız
Evet
Yeni evliyim her istedigimde kullanmak hakkım degil mi benim de heves ediyorum
Evet
Gibi biseyler bulmalisin benimkilerden daha mantikli olsun :)
Eşini ailesi değil sen yonetmelisin ; )

Aynen aynen konuyu gaspettik valla resmen :)

Yok ya ne kusuru bunları sayfa sayfa yazsak bitmez ki... Ben en sonunda konu açacağım zaten buraya da o kadar çok şey var ki uzunluktan kimse okumaz :)

Çok geçmiş olsun abine öncelikle. Ayy ne saçma bir kadın yaa sen kimsin ki, hele bu kadar ciddi bir konuya maydanoz olabiliyorsun? Ya da düğüne gitmeye bakalım ben izin verir miyim diye salça oluyorsun yaa...Aynen kaynanalık olsun da ne olursa olsun bunlarda. Benimkinde izin falan olmuyor mevzu ama herşeye karışır. Lafa gelince ayy kimseye karışmam der, sanki sütten çıkma ak kaşık. Ama herşeye bir laf, herkese bir cevap. Kadın sürekli konuşma modunda. Dedikodular, eleştiriler...

Evet, benim annem herşeyi biliyor. Babama anlatsam olay büyür, tutturur ayrıl gel diye, biliyorum. Ama anneme herşeyi anlatıyorum. O da yapıştır cevabını diyor artık, kadın da koyverdi bunlara karşı... Ama kime diyor, yapamıyorum ki :KK43:
Haklisin canim. Yok ben anlatmiyorum ne annemlere ne ablamlara. Ufak tefek seyleri. Bana dediklerini ama aileme dediklerini anlatmiyorum. Biktilar ne yapsinlar. Heo ezildik.
Ben cok guzel veriyorum cevabini ama kormuyorum esimde benim aileme surat asarsa filan diye. Ama benim ailem 2 yil icinde esimi kiracak en ufak birsey demedi demezde. Birakin kirmayi Dua ediyorlar surekli esime. Ben tabiki anlatmiyorum esimin beni kirdigi seyleri (kasti olarak yapmadigini bikdigim icin) anlatsam sogurlar gerek yok. Bem mudahele etmem gereken yerlei ve zamani biliyorum. Ailemi karisirmaya hic gerek yok. Zaten kendi sıkıntıları kendilerine yetiyorda artiyor bile. Bubarada cok sagol. ALLAH butun hastalara sifa versin.
Biz esimle sakalasir dovusuriz bazen. Kv geldimi gitmek bilmedigi icin sahit oluyor. Kv komsularla oturmak icin asagi iniyordu. Dedim inme ya sen yokken esim beni dovuyor (saka tabi) oda aile isine karismam dedi. Yukari cikti. Dovusuyoduk yine ben masuz ogluna hizli vurdum. Nirmalde kiyamam yavas vururum. Ay ogluma hizli vrmurdun ama filan diyor. Bemde cok fenayim. Bakayim ne yapacam diye. Tam tahmin ettigim gibi kiyamadi.
Dedim anne sen aile islerine karisma. Kari koca arasina girilmez dedim. Tabi gulerek.
Fazla mudahil olmaya cakistiginda derim kati koca arasi karisma diye. Esimin yaninda.
.neyse.. iyi geceler canim :) esim sabah iste geldimi uyutmaz beni :)

Ay kendim geldim aklima
:D
Benimde 200 grm erzurum burmam bi gece davet sonrasi cikardim ve kayinvalidemde unuttum eve geldim sonra bende kizim merak etme kizim diye diye aylar aylari kovaladi her istedigimde aaa kasada aaa unuttum almayi. Dedi durdu
Esimin arkadasinin dugunu vardi cok yakin arkadas 15 gun onceden anne bankadan al altinlarimi onlari takcam dugun salonunda bana verirsin bak sakin unutma duye tembibledim her gun telefon konusmasindada aradim soyledim.
Dugun geldi catti altinlarimi istedim baktim cantadan cikardi taktim okey erzurum burmasi ama benimkiler degil.
Bambaska tokali bu erzurjm burmasi ben sok.
Ne desem nasil desem nutkum tutuldu.
Ertesi gun kuyumcuya gittim esimle grmina baktirdim 150 grm hicbisey demedim dememde esim biliyo oda yeter bana.
Hanimlar esimin ailesini gorseniz oyle boyle bi yasantilari yok buna kalmamislar hadi sattin yerine yaparken ne diye grmi dusuruyorsun aptalim ya anlamicam
Velhasil kelam allah gozlerini doyursun bu erkek annelerinin

Haklisin canim. Yok ben anlatmiyorum ne annemlere ne ablamlara. Ufak tefek seyleri. Bana dediklerini ama aileme dediklerini anlatmiyorum. Biktilar ne yapsinlar. Heo ezildik.
Ben cok guzel veriyorum cevabini ama kormuyorum esimde benim aileme surat asarsa filan diye. Ama benim ailem 2 yil icinde esimi kiracak en ufak birsey demedi demezde. Birakin kirmayi Dua ediyorlar surekli esime. Ben tabiki anlatmiyorum esimin beni kirdigi seyleri (kasti olarak yapmadigini bikdigim icin) anlatsam sogurlar gerek yok. Bem mudahele etmem gereken yerlei ve zamani biliyorum. Ailemi karisirmaya hic gerek yok. Zaten kendi sıkıntıları kendilerine yetiyorda artiyor bile. Bubarada cok sagol. ALLAH butun hastalara sifa versin.
Biz esimle sakalasir dovusuriz bazen. Kv geldimi gitmek bilmedigi icin sahit oluyor. Kv komsularla oturmak icin asagi iniyordu. Dedim inme ya sen yokken esim beni dovuyor (saka tabi) oda aile isine karismam dedi. Yukari cikti. Dovusuyoduk yine ben masuz ogluna hizli vurdum. Nirmalde kiyamam yavas vururum. Ay ogluma hizli vrmurdun ama filan diyor. Bemde cok fenayim. Bakayim ne yapacam diye. Tam tahmin ettigim gibi kiyamadi.
Dedim anne sen aile islerine karisma. Kari koca arasina girilmez dedim. Tabi gulerek.
Fazla mudahil olmaya cakistiginda derim kati koca arasi karisma diye. Esimin yaninda.
.neyse.. iyi geceler canim :) esim sabah iste geldimi uyutmaz beni :)

Çok benzettim aile yapılarımızı... Hep iyi niyetten oluyor böyle. Napalım idare ediyoruz bir şekilde işte...

Ayy sanki ciddi ciddi dövüş var da ben karışmam diyor :) Sonra karışıyor, sonra da alıyor cevabını işte :) kendileri çalıp, kendileri oynuyor... İyi söylemişsin valla, bravo :)

Tamam cnm, sağol desteğin için. İyi geceler sana da...

Ay kendim geldim aklima
:KK70:
Benimde 200 grm erzurum burmam bi gece davet sonrasi cikardim ve kayinvalidemde unuttum eve geldim sonra bende kizim merak etme kizim diye diye aylar aylari kovaladi her istedigimde aaa kasada aaa unuttum almayi. Dedi durdu
Esimin arkadasinin dugunu vardi cok yakin arkadas 15 gun onceden anne bankadan al altinlarimi onlari takcam dugun salonunda bana verirsin bak sakin unutma duye tembibledim her gun telefon konusmasindada aradim soyledim.
Dugun geldi catti altinlarimi istedim baktim cantadan cikardi taktim okey erzurum burmasi ama benimkiler degil.
Bambaska tokali bu erzurjm burmasi ben sok.
Ne desem nasil desem nutkum tutuldu.
Ertesi gun kuyumcuya gittim esimle grmina baktirdim 150 grm hicbisey demedim dememde esim biliyo oda yeter bana.
Hanimlar esimin ailesini gorseniz oyle boyle bi yasantilari yok buna kalmamislar hadi sattin yerine yaparken ne diye grmi dusuruyorsun aptalim ya anlamicam
Velhasil kelam allah gozlerini doyursun bu erkek annelerinin

Ayyy o daha da betermiş, ya hu insan tanımaz mı malını? Çocuk mu kandırıyorlar? Neyse bir şekilde dönmüş sana, onu bulamayanlar da var. İnsanı kötünün iyisine şükrettiriyorlar valla...

Ayyy o daha da betermiş, ya hu insan tanımaz mı malını? Çocuk mu kandırıyorlar? Neyse bir şekilde dönmüş sana, onu bulamayanlar da var. İnsanı kötünün iyisine şükrettiriyorlar valla...

Hayir babam takmis bi saygin olsun iviri ziviri almadim zaten hediyelik bileziklere dokunmadim bile.
Gittiginiz dugunlerde takin diye verdim bussuru sey.
Sadece kendi ailemin akrabalarimin taktiklarini aldim kiymetli ve degerlilerdi.
Doguluyuz ailem altina cok onem verir.
Diyorum ya esimin aileside gayet hali vakti yerinde insanlar bukadarina goz dikmeleri gercekten igrenc

Hayir babam takmis bi saygin olsun iviri ziviri almadim zaten hediyelik bileziklere dokunmadim bile.
Gittiginiz dugunlerde takin diye verdim bussuru sey.
Sadece kendi ailemin akrabalarimin taktiklarini aldim kiymetli ve degerlilerdi.
Doguluyuz ailem altina cok onem verir.
Diyorum ya esimin aileside gayet hali vakti yerinde insanlar bukadarina goz dikmeleri gercekten igrenc

Gerçekten oha yani afedersin ama... Bir de senin ailenin taktığı takı, maddi değeri bir yana, manevi değeri var. Kimbilir ne için harcadılar, durumu iyiyse zaten elzem, hayatî birşey değildir. İnsan bu kadarını anlayamıyor valla, ilginçler...

Kızlar benim de 4 yıl önceydi düğün ve benim iğrenç görümce keseyi değiştirmek için istedi benden biz daha masaları dolaşmayı bitirmemişken. Ben de vermedim tabii hemen arkamızda da kameraman var bu arada . Neyse bu bağırdı çağırdı iğrenç mahluk. Sonra da zırlamış ben görmedim zırlamasını da kamera çekmiş işte sonra düğün cd sini izlerken gördüm. Velhasıl vermedim düğünün ertesi günü de götürdüm anneme bıraktım. Babam rahatsız oldu götür şunları evimden diye ama 3 yıl orda beklettim.Sonra geçen yıl bozdurdum ve bankaya yatırdım.
Zaten ailesinin her bireyinden ayrı nefret ederim.altınlar yasal olarak kadınındır. O altınlara güvenecek olan erkekler de evlenmesin

Kvden sen istemeyeceksin ki eşin isteyecek "yarın kınaya gidicez eşim bileziklerini takmak istiyor hazırla anne gelip alıcam" Bitti.

başlığı okuyunca borç aldılar bozdurdular sende tekrar istemeye utanıyosun sandım :KK57: senin olan emaneti istiyosun bu kadar kasma

Esime sabah mesaj atmıştım annenden iste diye bana dedi ki ben isteyemiyorum sen git söyle sanki komsudan borc alicaz
eşine nie diyosunki kendin istesene .. düğnde bilekleride takim diyorum diceksin bunda ne var çok mu cazgır kaynvaliden. bunu bile diyemiyosan çok PASİFLEŞTİRMiŞN kendini kusura bakma burdan öyle görndün

Back
X