- Konu Sahibi hircinyengeckadini
Bizim konsu vardi. Hep dua ederdi. ALLAH sag gozu sol goze muhtac etmesin diye.
Bunu buyudukce cok daha iyi anladim.
Kv odu kopuyor esimin bizim taraf icin para harcayacak diye.
Bunlari dusununce nefret ediyorum. Ama bu olmasa sevilecek biri. Ama ailem esimdende onemli benim icin.
Bizim ailemin yanian gitcek oldugumuzu duydugunda sesi duser hic hosuna gitmez. Onalrin gelecegini duydugundada ayni ses tonunu takinir.
Ailem cok kalmaz 1 kere geldiler zaten 2 hafta kaldilar. Kendisi gelir 1 ay kalir. Annemler onun icin bana hep temihler yagdirir. Iyi davran. Hizmettw kusur etme kalbini kirma vs. Ama o ailemin hakini hatririni sorar ama gelio gitme isi oldumu ogluna zarar dokunacak diye hic hosuna gitmez.
Heleki gecen sene nefret ettim dediklerinden. Sonra kiskirtan taraf ben oldum. Neymis bende kiskirtmissim.
Bende dedim konu ailem olunca kimse beni tutamaz kimse kusura bakmasin. Baya tartismistik kv ile. Esim o yuzden der annemi sevmiyorsun diye. Isinamadim.ne yapim. Diyor ben ailenin yaninda surat asaam bilmem ne yapsam diye.bende deri. Ailem seni o pozisyona dusrurecek ne en ufak bir ima ederler ne kiracak birseyler derler. Derim ama annesi sonicta geliyo gidiyo onu kolluyo. Benide korur ona karsi ama yüzüme karsi birsey demez. Onada demis. Anne canali ailesi konusunda hassas sen enden oyle seyler diyorsun diye.
Benim ailem de öyle. Eşimden tek kuruş kabul etmeyecekleri gibi, aksine ellerinden geldiğince yardım ederler bize... Babam hep der aman kızım, onlar büyüğün saygı duy. Bazen diyorum ailem beni böyle yetiştirdi de keşke biraz daha yırtık yetiştirselerdi. Keşke ben de kavga edebilseydim, konuşabilseydim ama yapamıyorum

Aynen eşim de ilk zamanlar öyleydi, ben ailene şöyle yapsam iyi olur mu diye konuşurdu bazen... Ben de ailem asla sana bunları yaptıracak birşey yapmaz derim her zaman ki doğru. Benim ailem bunların tam tersi, edep adap bilen insanlar. Ama annemi bile soğuttu kayınvalidem kendinden...Annem de mesafe koydu.
İşte çekemiyorlar oğluşlarının para harcamalarını... Sanki ne harcayacaklar ki, Allah ailelerimizi muhtaç etmesin kimseye...