- 31 Ekim 2015
- 676
- 612
- 103
- Konu Sahibi hircinyengeckadini
-
yarin kina var bileziklerim alayim bi zahmet de al. Neye cekiniyon .
keske bileziklerim olsa . Zevkine bakmak icin hergun ister geri verirdim
Arkadaşların isterse verme çünkü sen bir gelinsin kıt akıllısın şimdi bi kere takayım falan derler sonra geri vermezler Allah muhafaza. Sahip çıkamazsın sen altınlara. Ay bunların bu laflarına deli oluyorum yaaa düğünde keseyi koluma taktığım gibi zırnık koklatmadım ben bunlara. Arkamdan telefon ettiler yolda düşürür o gelin onları diye, eşim de ağızlarının payını verdi biz çocuk muyuz gözü gibi bakıyor merak etmeyin dedi. Yaa bunların yaptığı muamele gerizekalıya yapılmaz, ben bunca yıl kendime sahip çıkmışım üç tane pula mı sahip çıkamayacak kapasitede olduğumu düşünüyorsan sen beni ne diye gelin diye aldın ki.. Git bankaya koy bence madem almışsın daha da verme. Hem altın da yükseldi bahaneyle bozdurup koy ya da kasa kiralaKizlar aldim bilezikleri ama kv'de bi surat sormayin. Bide kalkmis bana diyor ki x dikkat et dugunde kaybedersin bilmem çeyrek bu kadar olmus alınmazmış bidaha Bide evden cikarken benimle indi asagi yetmedi diyor ki bak arkadaşların istese verme. Sanki çocuğum anlamıyorum
niye iyi gelin desinler diye miKizlar yarin kuzenimin kinasi var ve ben kv den bileziklerimi isteyemiyorum bilmiyorum niye ama çekiniyorum ilk donemler hırsızlar cok oldugu icin esim onun yanina vermisti ne zaman istesem bi bahane buluyorlar onlar kpder şimdi de esime soyledim iste eger evdeyse verirler yemediler diyor kafam cok karisti acaba benden izinsiz bozdurdular mi ?
Kizlar yarin kuzenimin kinasi var ve ben kv den bileziklerimi isteyemiyorum bilmiyorum niye ama çekiniyorum ilk donemler hırsızlar cok oldugu icin esim onun yanina vermisti ne zaman istesem bi bahane buluyorlar onlar kpder şimdi de esime soyledim iste eger evdeyse verirler yemediler diyor kafam cok karisti acaba benden izinsiz bozdurdular mi ?
Valla benim 13 tane var ama sagolsun kv vermiyrbirazdan oraya gider isteyecegim
Eger almaZsanız hep aklınızda olacak.. İlişkinizide etkıleyecek.. Bana kalırsa alın sızde kalsın. Neden dıyemezler sıze ait. Varsın evınıze hırsız gırecek ise sızden gıtsın onlardan gıderse hep suphe olacak.Kizlar yarin kuzenimin kinasi var ve ben kv den bileziklerimi isteyemiyorum bilmiyorum niye ama çekiniyorum ilk donemler hırsızlar cok oldugu icin esim onun yanina vermisti ne zaman istesem bi bahane buluyorlar onlar kpder şimdi de esime soyledim iste eger evdeyse verirler yemediler diyor kafam cok karisti acaba benden izinsiz bozdurdular mi ?
Kizlar yarin kuzenimin kinasi var ve ben kv den bileziklerimi isteyemiyorum bilmiyorum niye ama çekiniyorum ilk donemler hırsızlar cok oldugu icin esim onun yanina vermisti ne zaman istesem bi bahane buluyorlar onlar kpder şimdi de esime soyledim iste eger evdeyse verirler yemediler diyor kafam cok karisti acaba benden izinsiz bozdurdular mi ?
lily86 evet ben de farkındayım bu durumun, eşimden çıkartıyorum bazen sinirimi... Biraz daha frenlemem lazım kendimi bu konuda, yorumun için çok teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?