Kayınvalidemden bileziklerimi isteyemiyorum.

Açıklama yapmak zorunda değilsin, 'yarın düğün var, takılarımı takmak istiyorum verir misin?' diyeceğin bu..

Burda benim ve bir çok kadının zamanında yaptığı saflığı yapma, bu bahaneyle al ve kv'ye geri verme...

Düğünümde yaklaşık 20 tane bilezik takıldı ama ben sadece 4 tanesini görebildim, şimdiki aklım olsa çatır çatır isterdim..

Bir gün boşanma olursa gidip istersiniz, artık verin altınlarımı kesin verirler.Bence hırsıza degil size güvenmiyorlar.Umarım gözünü bütün ezilen kadınlarımız açar.

lily86 evet ben de farkındayım bu durumun, eşimden çıkartıyorum bazen sinirimi... Biraz daha frenlemem lazım kendimi bu konuda, yorumun için çok teşekkürler...

Eşinizi hiç karıştırmayacaktınız. Ben sizin yerinizde olsam direk eve gider isterim. hali hazırda bahaneneiz bile var zaten. Siz gidince herşey ortaya çıkar zaten. Belkide altın yüksekken bozalım, zaten bizde duruyor, düşünce yenisini alır demişlerdir ve sizin bilezikler kuş olup uçmuştur. Hem sizin eve giren hırsız onların evine girmeyecekmi. eğer onların kasası var vs ise kasalar çok pahalı değil bir tanede siz alın

Arkadaşların isterse verme çünkü sen bir gelinsin kıt akıllısın şimdi bi kere takayım falan derler sonra geri vermezler Allah muhafaza. Sahip çıkamazsın sen altınlara. Ay bunların bu laflarına deli oluyorum yaaa düğünde keseyi koluma taktığım gibi zırnık koklatmadım ben bunlara. Arkamdan telefon ettiler yolda düşürür o gelin onları diye, eşim de ağızlarının payını verdi biz çocuk muyuz gözü gibi bakıyor merak etmeyin dedi. Yaa bunların yaptığı muamele gerizekalıya yapılmaz, ben bunca yıl kendime sahip çıkmışım üç tane pula mı sahip çıkamayacak kapasitede olduğumu düşünüyorsan sen beni ne diye gelin diye aldın ki.. Git bankaya koy bence madem almışsın daha da verme. Hem altın da yükseldi bahaneyle bozdurup koy ya da kasa kirala

Nasi izn verdn boyle biseye inanmyrm sok oldm senin altinalrini ya bozdurdularsa kesn bisi var bence pesini brkma gt cesaret et iste biseklde ogren yani senn olan altnlari alipda kendilerinde durmaya veya bozdurmaya hc haklari yok kocaninda yaptgi hc hos dgl

niye iyi gelin desinler diye mi

niye kv denin evinden celik kasasi mi var sizin evinizde neden durmuyor anlamadim ? Cok sacma cidden.

Valla benim 13 tane var ama sagolsun kv vermiyr birazdan oraya gider isteyecegim

Altin yukselince hepsini bozdur sonra bankada altin hesabi ac ve oraya tekrar altin olarak koy yada dovize yatir boyle rezil olacagin hemde her an calinma tehlikesi var su bilezikten ne anliyorsunuz cidden bilmiyorum

Aklını kullan 1 daha yanılıp yenilip verirsen kv bundan sonra geri vereceğini hiç sanmıyorum en güvenli banka kasası diye söyleyin

Eger almaZsanız hep aklınızda olacak.. İlişkinizide etkıleyecek.. Bana kalırsa alın sızde kalsın. Neden dıyemezler sıze ait. Varsın evınıze hırsız gırecek ise sızden gıtsın onlardan gıderse hep suphe olacak.

Walla belli olmaz cnim.ama sen hata yapmissin nolursa olsun senin malin onlar sende durmali.neden verdin ki zaten

Konu sahibiiii huuu hicte adin gibi hircin yengec kadini degilmissin haa! Bileziklerimi alip bahaneyle beni savusturacak kv yi en yakin kuyumcuya yollarim ben teyy teyyy..

lily86 evet ben de farkındayım bu durumun, eşimden çıkartıyorum bazen sinirimi... Biraz daha frenlemem lazım kendimi bu konuda, yorumun için çok teşekkürler...

Ben de daha farkli dusunuyorum, baska bir acidan da bakmak istersiniz belki.

Eger bu kadar kararli olmasaydiniz esinize yaptiklari normal bir sey gibi gelirdi, su anki kadar savunmazdi sizi.

Mesela arabayi sizin uzerinize yapmasi da hicbir sey ifade etmiyor, kimin uzerine olursa olsun yasal haklariniz ayni.

Ailenizin size taktigi maddi manevi takilari calmislar bunu unutmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…