Kayınvalidemden bileziklerimi isteyemiyorum.

Nasıl birşey demedin yahu resmen çalmışlar.

nıye anlatıyorsunuz ki? ne yapıp ne yapmıcagınızı kvdenize? yok kınasına kadar ? madem huyunu biliyorsun anlatma birşeyini!

görümcen ne yapcakmış

Sen kayinvalidene vererek hata yapmissin zaten altin geline aittir takilan paralarla borclar odenir ama altin tamamen geline aittir bizim buralarda boyle bu

Banka kasasi die bisey var anlamiyorum nasil bu kadar sessiz kaliyorsunuz kv bankadan guvenli zahar benim kenardakileri de ona vereyim

nıye anlatıyorsunuz ki? ne yapıp ne yapmıcagınızı kvdenize? yok kınasına kadar ? madem huyunu biliyorsun anlatma birşeyini!
Anlatmiyorum ki... bizde kaliyordu ozaman. Misafir olarak geldi 5 hafta kaldi.
2. Gelişinde 4 hafta kaldı. Birdaha gelecek yakin zamanlarda bizle beraber geri doner diye korkuyorum. Tasinacagiz. Yoksa ne esim ne ben yapacağımiz seyleri anlatmayiz. Ilk defa ozaman soyledim. Birde annemler gelmesine yakindi. Annemler gelecek demistim. Tek dedigim sey budur 2 yil icinde annemlere gidicez annemler gelecek. Yoksa herseyi esimle planlar yapariz o an telefon aciyorsa nerdesiniz ne yapiyonuz dediginde ogrenir. Buradaki pazari bile soruyor kadin.
Diger konular ise bizde kaldigi zamanlar

Eşiniz madem bu kadar pasif annesinin karşısında, siz de kendi kararınızı kendiniz verin çünkü o altınlar sizin! Sakın geri vermeyin ama evde de tutmayın. Allah korusun evinizden çalınırsa ömür boyu sizi suçlar kayınvalideniz çenesinden kurtulamazsınız, 1 tane toplu iğneniz olsa götürüp vermek zorunda kalırsınız. En temizi banka kasası. Takacağınız gün gider alır, sonra geri kasaya kaldırırsınız mis gibi.

Onların eve hırsız girmem diye yemin mi etmiş ? Git koy bankaya,kimseyle ne muhattap ol nede kötü.. İste bilezikleri düğünde takıcam de al bahaneyle sonrada koy bankaya.

Ben bukadarcik bile hakkini arayamayan kizlarin annelerine cok kiziyorum.nasil yetistiriyorlar bu kadar pisirik yapiyorlar.en ufak hakkini bile arayamiyorlar.daha kendine ait birseyi alamiyor bile.
aileler kizlarini aman kızım alttan al idare et, saygisizlik yapma diye yetiştiriyor benim ailem.de baskalari kirilmasin diye hayir deme der eger istemediğim bir seye Hayır dersem insanlari kırdın diye bana kizar ben de hep derim saygı önemli ben de cok onem veririm fakat istemedigim birsey için kendimi uzemem ayrıca kendini net ifade etmek saygisizlik degildir ben hakaret etmiyorum derim
Evli de degilim ayrıca ama ileride kv ustume gelse ailem onlari hakli gorur çünkü hep alttan almasi gerek diye düşünürler bunun sebebi de insanlarin bu kadar kotu olduğunu düşünmemeleri
devir hala kendi devirlerindeki gibi ve insanlar hep kendileri gibi iyi niyetli sanmalarindan

esin merhametli ve adil bir adammış
aradaki dengeyi kurmaya calisiyor belli ki
Sen de cok ezme bence esini çünkü zamanla bikabilir

Bana kalsa hayatta vermem ama esim cok saf babası aklina giriyor buda hemen goturup veriyor
Anasinin babasinin sozunden cikamiyor ama evlenmeyi biliyor!
Allah askina cocuk musunuz ya
Sana takilan altin hakkinda bile inisiyatif kullanamayacak kadar pasifsin

Biliyorum cunku bizdede ne olursa olsun baska insanlar hakli olur.biz haklida olsa susmak zorunda kalarak yetistik.

kendi ailemede kiziyorum yani.ben ilk zamanlar agzimi acip tek birsey diyemezdim k.valideme.

sonra bu forumu kesfettim Allaha sukur altta kalmadan herkesin cvplarini vermeye basladim.inanin insanin kendini koruyamamasida bir eziyet sekli .
Zaman cok kotu .sessiz kalan , kavga cikmasin diye agzini acmayanlari cok guzel eziyorlar

Evet aynen
Ben de cok tartismamaya, onemsiz seyleri dile getirmeden gecistirmeye çalışırım hani ne gerek var gerilmeye diye dusunurum ama herkesin bir dayanma sınırı var, o sınır aşıldı mı susmak kendini ezdirmek oluyor
Ufak tefek seyleri umursamam ama saygisizliga tahammül edemiyorum bunun nasil olmasi gerektigini cevremle olan iliskilerimde yasayarak öğrendim
Benim onceki evimde ev sahibim alt katimda oturuyordu ve inan penceremi açıp kapamama bile karışıyordu ben de aman yaşlı he de gec diyordum kendime ama bir zaman sonra zivanadan çıktı
Bildiğin kv ile aynı apartmanda oturan gelin modundaydim o yuzden ne ev sahibi ne kv ile yakin oturmak dogru değil bunu anladim

Kesinlikle haklısınız. Haklı olsan bile ağzını açma, saygısızlık etme denilerek yetiştiriliyoruz. Zaten hayatımızdaki sorunların yüzde sekseninin sebebi bence bu, kendini imalarla ifade etmek veya saygıdan susup hiç ifade etmemek! O yüzden başımız beladan kurtulmuyor. Sessiz, iyi niyetli olan eziliyor, iyi niyeti suistimal ediliyor, hatta dalga bile geçiliyor. Ben de böyleydim, sonra suçu kendimde buldum. 7/24 kibar, nazik, kimseyi kırıp gücendirmeyen bir insanmışım gibi davranarak çevremdekilere yanlış tanıtmışım kendimi, yanlış bir profil çizmişim! Niye insanlar beni yanlış tanıyıp yapamayacağım şeyler beklesinler benden? Akıllandım şimdi biraz, evete evet, hayıra bayır diyorum. Nasılsa hiçbir şekilde yaranılmıyor insanlara, en azından içime sineni yapmış oluyorum.

Insan iliskilerinin temeli bu sanirim dogru iletisim olmayinca sorunlar basliyor.karsindaki kim olursa olsun.tabii karsindaki, es ailesi olunca durum daha zor.iliskini kesip atamiyorsun..

herkes, bu harekete ben maruz kalsam nasil olur ,uzulurmuyum diye dusunse bir sorun kalmayacak.ama nerdeeee..
Ev sahipleride yasli ve yakin yerde olunca gercekten cekilmez oluyorlar

Aynen oyle hicbirsekilde yaranilmiyor en azindan hakkimizi savunmus olalimda kendimizi ezdirmeyelim.

bu haksizlik olayida nedense hep kiz cocuklarina yapiliyor.erkek aga pasa rolunde.bazen feministligin kosesinden donuyorum:)

Siz kac yasindasiniz?hirsiz kv nin evine giremiyo mu?termal kameralarla mi korunuyo kv nin evi?
Git bankaya yatir.ay nasi tahammul ediyosunuz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…