Henüz daha 20 aylık, en azından 3 yaşına gelsin istemiştim. Şimdi bugün bir kaç arkadaşımın önerisiyle bir bayanla görüşeceğim. Gerçekten yıprandım bu süreçte, zaten yoğun bir işim var. Çoğu zaman akşam çocuklar yattıktan sonra dava dosyası inceliyorum, birde böyle durumlar olunca kafam ister istemez takılıyor. Bir an önce çözebilirsem bakıcı konusunu içim rahat edecek.
Aslında gayet içten söylüyordum, o da bana hep kızım, yavrum derdi ne yalan söyliyim. Ama şimdi dönüp geriye baktığımda, bu tavırlarının tamamen göstermelik olduğunu düşünüyorum. Çünkü o dönemlerde ona işim düşmüyordu. Yemekler, sohbetler, çaylar ,kahveler lay lay lomdu herşey.
Sizde zor bir süreç geçirmişsiniz gerçekten, umarım eşinizle herşey yolundadır. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
Ben birşey soracağını düşünmüyorum, çünkü beni bilir. Ağzım açıldığı an lafımı esirgemem. O yüzden hiç ağzımı açtırmamak için, sormayacaktır da.
Kesinlikle bu fikirdeyim bende, daha önce de yazdım yorumlarda anlamsız ama bu mesafe bana çok huzur verdi nedense. Yüz göz olmadan, mesafeli devam etmesi herkes için en iyisi galiba.
Eşimin tarafı Artvin'li, tüm akrabaları eş dost hepsi Artvin'de. Hani ameliyat oluyorum gel diyeceği yakınlıkta biri yok....Tabi ya, size cevap verirken bende fark ettim ki, benim kayınvalidem insan sevmiyor..Samimi görüştüğü 2 bayan arkadaşı var o kadar, misafir falan gelecek diye ödü kopar. Sürekli insanlardan uzak durur. Samimiyeti sevmez, o yüzden ameliyat olduğunda da gel diyebileceği kimsesi yoktu. Ben o dönem hep, iyilik olsun; komşumuz istese rica etse gitmeyecek miyim, tabi ki gideceğim falan diye düşündüm.
Yani daha önce de yazdım, şimdiye kadar her konuda açık açık konuşan, kırgınlığımı veya kızgınlığımı açıkça ifade eden biriydim. Fakat en son ki konuşmamızda kayınvalidemin öyle bir tavrı vardı ki, kaba bir tabir olacak ama "çirkefçe"ydi. "Sana mı sorucam yazlığa giderken heeee, vahhhh vahhhhh" falan şeklindeydi. Böyle bir tepkiyi ilk kez gördüm, çok şaşırdım. Konuşmaya devam etseydim büyük olasılık iş kavgaya doğru gidecekti. Belkide hiç yüzyüze bakamayacak duruma gelecektik. İşte bu sebepten ,açıkça sormak istemiyorum şuan.