- 30 Aralık 2009
- 23.441
- 93.184
- 1.123
- Konu Sahibi CrazyMother
Ben ne kadar ekmek o kadar köfte diyenlerdenim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
''Ben bu durumda eşime durumu caktırıyorum. Su kadar zamandır gorusemedık.Hıc arayacak vaktım olmadı.. Onlarda arayamadılar sanırım.. Bı sıkıntıları yok degıl mı dıye?''
Tabi bizde kasıtlı bir durum yok.. Eşinize bu durumun ustunde durdugunuzun altını kıbarlıkla çizmiş olursunuz.Kayınvalideniz sizi yanında istediğinde kibarca reddedin olsun bitsin..
Oh ne ala memleket klasik anneci erkek varsa sorun siz çözünmüş.Görüyor tabi ki, görmez mi...Fakat burada çok kişi bilir, eşimin ikinci evliliği daha önceki evliliğinde gelin-kaynana kavgalarından çokça sıkıntı yaşamış. Bana asla annemi ara demez, varsa sorun siz çözün beni karıştırmayın der. Evde herhangi bir sıkıntı yaşatmaz. O annesiyle konuşuyor, ama bana tek kelime etmiyor.
Oh ne ala memleket klasik anneci erkek varsa sorun siz çözünmüş.
Erkekler şunı anlayamıyor anneleriyle kendilerinin konuşmasıyla bizim konuşmamız çooook farklı kesinlikle aynı etkiyi yaratmıyor tecrübeyle sabit
Sonra kv oğullarından destek buluyor coştukça coşuyor
Burda adını hatırlamıyorum bir üye yazmıştı kv oğullarıyla evlendikten sonra mutasyona uğruyor diye.. Düğünden önce hepsi sevgi pıtırcığı, uğur böceği çok doğru
Kesinlikle arama!
Kendi kv'mden biliyorum, arayıp sordukça
daha fazla tavır takınıyolar,
Benim kv'de aynı bu ölçüde bir insan olduğu için,
az çok kestirebiliyorum...
O aramamalarının sebebi saçma sapan bir şey yüzündendir.
Hatta kendi suçunu görmez de, seni suçlamak için bir neden muhakkak bulur zaten,
neden dediğinde senin yaptığın ufacık bir şeyi sebep olarak gösterir...
O yüzden mesafe en güzeli!
harika kaynana yoktur, gercek yüzünü gostermemis, muhtaç olunmamis kaynana vardir![]()
Daha 5 ay öncesine kadar harika bir kayınvalidem var diye övünürken , son 5 ayda içinden canavar çıktı...
Nişanımın 2. günü bel fıtığından ameliyat oldu yanına refakatçi beni istedi. Gittim kaldım yanında, neyse düğün oldu, kalktı burun estetiği oldu yine 2 gece kaldım yanında (6 haftalık hamileyim bu arada)...
O mu ne yaptı? Babam kalp krizi geçirip kalp ameliyatı olduğu için kızıma bakmasını rica ettim bir karış suratla baktı. Her akşam kızımı almaya gittiğimde kızım kapıda ,elinde çantası resmen vermeye yetiştiremedi. Ağlaya ağlaya döndüm eve, daha babam iyileşmemişti "ben yazlığa gidicem" dedi, kızım ortada kaldı. Anne , en azından bir söyleseydin "hani kızım ben yazlığa gitmek istiyorum ama, baban nasıl toparlayabildi mi?" diye, "sana mı soracağım yazlığıma giderken" cevabını aldım...
Babam iyileşti, tam ayağa kalkacakken bir akşam annem kalp krizi geçirdi. Acil kalp ameliyatına alındı. Annemin durumunu sormadığı gibi, ne zaman çıkacak ben gidicem, dedi...Annem Salı günü kalp ameliyatı oldu ,2 gece yoğun bakımda kaldı cuma gündüz taburcu oldu. Ameliyatının 6.günü kızımı bakması için bıraktım anneme. Çünkü kayınvalidem yazlığa gitmişti. Çok şükür teyzelerim sağolsun, annemin yanında kaldılar, kızımla da ilgilendiler.
Burada, kimse senin çocuğuna bakmak zorunda değil diyenler olacaktır. Kendi annem ve babam "eğer bakıcı tutarsan, torunumuzu ufacıkken kreşe verirsen hakkımızı helal etmeyiz" dediler. Her fırsatta , torunumuz bizim hayat enerjimiz, onunla zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz. Bu saatten sonra bizim tek yaşama amacımız o" diyorlar. Benim tek isteğim kayınvalidemin ,bu hastalıkların üst üste geldiği 2 aylık süreçte kızımı idare etmesiydi. Kendisi 51 yaşında, hani öyle eli ayağı tutuyor.
Şimdi yazlıkta en son bayramda görüştük, her gün aradı sorardı. Neredeyse 20 gündür ne aradı ne sordu. Ne anneme geçmiş olsun dedi telefon açıp, ne bir geçmiş olsun ziyareti yaptı. Annemi sormadı bile. Dert ediyor muyum aslında hayır..Eşimde konuyla ilgili herhangi bir şey söylemiyor.
Ben sadece, bundan sonra nasıl davranmalıyım kısmında takıldım. Muhtemelen Kurban bayramında görüşeceğiz , o zamana kadar dönmez yazlıktan. Aramazsa aramayayım mı? Yoksa hayırdır diye arayıp konuşayım mı?
Kaynananin iyisi kötüsü işin duşunce belli oluyor sanirim.iki gun birakin çocuğu gercek yüzleri ortaya çıkıveriyor malesefDaha 5 ay öncesine kadar harika bir kayınvalidem var diye övünürken , son 5 ayda içinden canavar çıktı...
Nişanımın 2. günü bel fıtığından ameliyat oldu yanına refakatçi beni istedi. Gittim kaldım yanında, neyse düğün oldu, kalktı burun estetiği oldu yine 2 gece kaldım yanında (6 haftalık hamileyim bu arada)...
O mu ne yaptı? Babam kalp krizi geçirip kalp ameliyatı olduğu için kızıma bakmasını rica ettim bir karış suratla baktı. Her akşam kızımı almaya gittiğimde kızım kapıda ,elinde çantası resmen vermeye yetiştiremedi. Ağlaya ağlaya döndüm eve, daha babam iyileşmemişti "ben yazlığa gidicem" dedi, kızım ortada kaldı. Anne , en azından bir söyleseydin "hani kızım ben yazlığa gitmek istiyorum ama, baban nasıl toparlayabildi mi?" diye, "sana mı soracağım yazlığıma giderken" cevabını aldım...
Babam iyileşti, tam ayağa kalkacakken bir akşam annem kalp krizi geçirdi. Acil kalp ameliyatına alındı. Annemin durumunu sormadığı gibi, ne zaman çıkacak ben gidicem, dedi...Annem Salı günü kalp ameliyatı oldu ,2 gece yoğun bakımda kaldı cuma gündüz taburcu oldu. Ameliyatının 6.günü kızımı bakması için bıraktım anneme. Çünkü kayınvalidem yazlığa gitmişti. Çok şükür teyzelerim sağolsun, annemin yanında kaldılar, kızımla da ilgilendiler.
Burada, kimse senin çocuğuna bakmak zorunda değil diyenler olacaktır. Kendi annem ve babam "eğer bakıcı tutarsan, torunumuzu ufacıkken kreşe verirsen hakkımızı helal etmeyiz" dediler. Her fırsatta , torunumuz bizim hayat enerjimiz, onunla zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz. Bu saatten sonra bizim tek yaşama amacımız o" diyorlar. Benim tek isteğim kayınvalidemin ,bu hastalıkların üst üste geldiği 2 aylık süreçte kızımı idare etmesiydi. Kendisi 51 yaşında, hani öyle eli ayağı tutuyor.
Şimdi yazlıkta en son bayramda görüştük, her gün aradı sorardı. Neredeyse 20 gündür ne aradı ne sordu. Ne anneme geçmiş olsun dedi telefon açıp, ne bir geçmiş olsun ziyareti yaptı. Annemi sormadı bile. Dert ediyor muyum aslında hayır..Eşimde konuyla ilgili herhangi bir şey söylemiyor.
Ben sadece, bundan sonra nasıl davranmalıyım kısmında takıldım. Muhtemelen Kurban bayramında görüşeceğiz , o zamana kadar dönmez yazlıktan. Aramazsa aramayayım mı? Yoksa hayırdır diye arayıp konuşayım mı?
Kaynananin iyisi kötüsü işin duşunce belli oluyor sanirim.iki gun birakin çocuğu gercek yüzleri ortaya çıkıveriyor malesef
Çok gecmis olsun canim Allah yardimcin olsun.birdaha ona göre tavrini koyar sende ona öyle davranirsin.bende kv mi cok severdim taaaki dogum yapip cocugum olana işim dusene kadar.cok üzülmüş sinirlenmiş sözüm meclisten dışarı ama kendimi enayi salak gibi hissetmistim.Yok yani birde ortada sağlık sorunu var, babam kalp ameliyatı geçirdi. 45 gün sonra da annem kalp krizi geçirdi ve acilen ameliyata alındı.
Hee bu arada da, daha annem hastanedeyken eşimde acilen apandisit ameliyatına alındı. Bir gün arayla taburcu oldular. Demedi ki, "kızım sen çocukla perişan olma. Annende zaten ameliyatlı. Sen çocuğu bana bırak, eşinle-annenle ilgilen.
Bir de üstüne eşim ameliyat yerlerinden iltihap kapınca , tekrar yattı hastaneye. Ramazan bayramı arefe günü taburcu oldu. Tam 5 gün boyunca, her sabah önce kızımı alıp anneme bırak, ordan eşimin yanına gittim. Onun yanında durdum, temiz pijama bıraktım. Ordan çıktım anneme gittim, annemin evde yardımcı oldum kızımı aldım eve geçtim. Akşam yemek yedim,kızları aldım babalarına götürdüm. Ve kayınvalidemle aramda sadece yürüme mesafesi 3dk...
Bence eşte de sorun var. Çocuk ikinizin çocuuğu, ne şartlarda bakılacağı, kimin bakacağı gibi durumlardan baba da sorumlu. İnsan annesine bir laf söylemez mi, hadi söylemedin hasta bir kadına bırakılmasına nasıl için gayet rahat şekilde müsaade ediyorsun? Bana annem yapsa aynı şeyi, kızımm kızıımmm demesine aldanmam, tavrımı koyarım. Çocuk sonuçta benim de çocuğum, bu sadece geline yapılmış bir şey değil.
Çok gecmis olsun canim Allah yardimcin olsun.birdaha ona göre tavrini koyar sende ona öyle davranirsin.bende kv mi cok severdim taaaki dogum yapip cocugum olana işim dusene kadar.cok üzülmüş sinirlenmiş sözüm meclisten dışarı ama kendimi enayi salak gibi hissetmistim.